Netflix için ortak arayanlar acınası halde değil mi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Anasayfa komple bunlarla doldu bugün. Hayırdır kardeş. Netflix'e de ortak olmayın bi zahmet. Bu kadar mı düştünüz? Gidin internetten izleyin daha iyi. 4-5 kişi netflix ortak olmak nedir. Gülesim geldi. Siz ne düşünüyorsunuz ?
Böyle bir yorum yapmak hos olmaz. Belki emeğe saygilari vardir ama tek baslarina alacak gucleri yoktur aile uyeligi almak gayet de mantikli. Zengin degilsen cok normal ve olasi bir durum ama tabi forumun bunlarla dolmasi da hos değil.

Anasayfa komple bunlarla doldu bugün. Hayırdır kardeş. Netflix'e de ortak olmayın bi zahmet. Bu kadar mı düştünüz? Gidin internetten izleyin daha iyi. 4-5 kişi netflix ortak olmak nedir. Gülesim geldi. Siz ne düşünüyorsunuz ?
kaçak siteler kaliteli yayın vermiyor. ek olarak herkesin tek başına alacak parası yoktur ya da 250 tl vermek yerine 50 tl verip aynı şeyi almak istiyordur. gülesin gelmiş hoşuna gitmemiş ya, sen daha acınası haldesin.

kaçak siteler kaliteli yayın vermiyor. ek olarak herkesin tek başına alacak parası yoktur ya da 250 TL vermek yerine 50 TL verip aynı şeyi almak istiyordur. gülesin gelmiş hoşuna gitmemiş ya, sen daha acınası haldesin.
Güldürücü bir cevap olmuş.

Güldürücü bir cevap olmuş.
ya bak benim anlamadığım cumartesi günü katılmışsın, insanlarla sohbet edip sorunları ve sorunlarını çözüp eğlenmek dururken ne diye insanları eleştiriyorsun. sana ne kazandırıyor bu. bırak insanlar mutlu oldukları şeyi yapsınlar, burada amaç insanların birbirine yardım etmesi, birbirine laf etmesi değil.

download.jpg

ya bak benim anlamadığım cumartesi günü katılmışsın, insanlarla sohbet edip sorunları ve sorunlarını çözüp eğlenmek dururken ne diye insanları eleştiriyorsun. sana ne kazandırıyor bu. bırak insanlar mutlu oldukları şeyi yapsınlar, burada amaç insanların birbirine yardım etmesi, birbirine laf etmesi değil.
Güzel bir cevap oldu. Teşekkür ediyorum can dostum.

Ben, ülkenin geldiği hali eleştirmek yerine, bu sıkıntıyı çeken kişileri eleştiren, @III.Osman 'ın düşüncesiz, üslubuna dikkat edemeyecek kadar düşük karakterde biri olduğunu düşünüyorum.

Ortak aramak zorunda bırakanlar acınası halde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sağlam ucubesin kaybol
Hayırdır kardeş bu ne üslup ? foruma yeni katılmış birisine hoşgörü ile yaklaşacağınız halde aşağılayıcı ifadeler kullanmanız hiç hoş olmadı.

Hayırdır kardeş bu ne üslup ? foruma yeni katılmış birisine hoşgörü ile yaklaşacağınız halde aşağılayıcı ifadeler kullanmanız hiç hoş olmadı.
yeni katıldıysan insan gibi davran insanları acınası halde diye yargılamak senin hic haddine değil aşağılık herif

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri