Arama sonuçları: *

1. Kürşat K.T.K

PÜRÜZSÜZ CİLT İÇİN TAVSİYELER

Beslenmenize çok özen gösterin yağlı şekerli işlenmiş ürünlerden uzak durun aburlardan uzak durun çok fazla kuruyemiş de sivilce leke vs yapar az öz yiyin kısaca dengeli sağlıklı beslenin
  2. Kürşat K.T.K

Sürücü Kursu Deneyimim

Sende peygamber sabrı varmış resmen ben orayı yakardım yıkardım tabi bu kadar uzamasına müsaade etmezdim o ayrı ama böyle iş güzarlık olmaz en çok umursamazlığa sinirlerim bozuluyor
  3. Kürşat K.T.K

Spotify Ailemize +1 Lazım

50tl mi ödeyeceğiz geçersek
  4. Kürşat K.T.K

spor salonuna gitmek istiyorum ama bilgim yok

Kalori açığı oluşturacaksın Kardiyo yapacaksın Ağırlık antrenmanlarına özen göstereceksin En önemlisini beslenmene dikkat edeceksin hayatından birçok şeyi tamamen çıkaracaksın bu uzun ve zor bir yol kararlı olursan yapamayacağın hiçbir şey yok
  5. Kürşat K.T.K

Çok çirkinim lütfen tavsiye verin

Yok be ben kendimi beğenmişlik yapmıyorum ya öyle çok tipli de olduğumu düşünmüyorum Allah ın yarattığı her şey güzeldir ben öyle düşünüyorum
  6. Kürşat K.T.K

Çok çirkinim lütfen tavsiye verin

Benimde burnum nispeten büyük hiç sorun etmiyorum durduk yere bıçak altına girip aylarca sıkıntıyı çekmeye hiç niyetimde yok eğer özgüvenine sıkıntı edecek bir durum yoksa çokta kafaya takma derim
  7. Kürşat K.T.K

Malum Serinin Part 3ü gelmeli mi

Konuyu bilmiyorum ama bir kız beni bir kere bile reddettmiş olsa bir daha teklif etmem he konuşursun arkadaş gibi vs ama teklif olarak bende biter
  8. Kürşat K.T.K

Verme bana sorarsan
  9. Kürşat K.T.K

Konuş işte belli kız sana pas vermiyor
  10. Kürşat K.T.K

Başka kız mı kalmadı
  11. Kürşat K.T.K

Rahat bırak ya zorla güzellik olmaz
  12. Kürşat K.T.K

Sevgilimin geçmişi Abilerim tavsiye istiyorum

Yok be knka insanlar ile uğraşmak kadar zor bişey yok 🤣
  13. Kürşat K.T.K

Ayn öyle herkes yoluna kardeşim değmez boşver
  14. Kürşat K.T.K

Hayat felsefem var sana da bunu uygulamanı tavsiye ederim "Kazandığım Şeyler İçin Ne Çok Sevinirim Kaybettiğim Şeyler İçin De Ne Çok Üzülürüm" o kızla bir daha işin olmasın o dünyadaki tek kişi değil seni sen yapacak seni anlayacak sana değer verecek senden en ufak gizlisi olmayacak seni...
  15. Kürşat K.T.K

Yaşamak İçin Sebep Kalmaması

Hiç ölmeyecekmiş gibi yaşayanlar asla mutlu olamazlar nefes alabiliyorsan eğer yaşamaya dair umut var demektir umudum için yaşıyorum ama gerçek bir Müslüman gibi yaşamamız lazım asıl önemli olan bu buna uygun yaşarsak asıl huzura erişmek hiçte zor olmaz
  16. Kürşat K.T.K

Spora başlayacağım birkaç sorum var

İlk 1 ay full bady sonra split yapabilirsin ama beslenme yoksa antrenman seni geliştirmez benim gibi olursun kalırsın öyle beslenme olmadan bu iş olmuyor kardeşim net tavsiyem bu olur sana sağlam besleneceksin protein ağırlıklı makro ve mikro hesabı yapacaksın ağırlık antrenmanı kolay iş bundan...
  17. Kürşat K.T.K

Asıl kara cuma başladı mı?

Yok be ne indirimi bunlar insanların daha çok alışveriş yapması için uydurulmuş bir yalan Türkiye için özellikle burada bizim firmalarda iş ahlakı yok çünkü ben inanmıyorum he olur ama öyle off mükemmel denmez göstermelik bişey ler çıkarsa çıkar o kadar
  18. Kürşat K.T.K

Asıl kara cuma başladı mı?

Her sene şu efsane indirim günlerine inanan çok insan var gidin avm lere her yerde indirim pankart bunların hepsi algı yoksa indirim filan yok önce bindirip sonra indiriyorlar her sene de buna kanan milyonlarca insan deli gibi alışveriş yapıyor çok enteresan
  19. Kürşat K.T.K

Kız hakkında yardım lütfen

Güzin abla mıyım la ben 😀 ilişki konularında beni çağırıyorsunuz terzi kendi söküğünü dikemezmiş bak bu doğru benim ilişkiler uzun sürmüyor ne hikmetse
  20. Kürşat K.T.K

Mağazadaki çalışan kıza aşık olma

Genç çocuk kanı kaynıyor ne yapsın bizim gibi yaşını başını almış değil ki 😀
Top Bottom