Neler Yeni

Sevgilimin geçmişi Abilerim tavsiye istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Selam dostlar, çok yakın arkadaştan sevgili olduğum bir insan var. Cok iyiyiz her şey okay ama bugün bir kaç şey öğrendim ve panik atak geçirdim, sessiz bir yere geçip ağlamaya basladim.
İkimizde 18-19 yasindayiz, ben erken olgunlasmak zorunda kalan biri oldugumu dusunuyorum yasadigim bazi seylerden dolayı.
Daha önceden sevgilim olmadi, sporunu yapan cevresi olmayan kendiyle ilgilenen kendi halinde biriyim.
Normalde ilk sevgilimin daha öncrden erkek arkadaşı bile olmasın derdim.
Ama kız arkadaşımla önce normal bi sekilde arkadas olup sonra yakın arksdas olup sonradan sevgili oldugumuz ve kendisine cok deger verdigim için onceden sevgilisi olmasini falan takmadım, kendi sınırlarımi aştım diyebilirim.
Ama bugün ögrendigime göre önceden eski sevgilileriyle biraz fazla yakınlaşmışlar, ve brn bunu kaldıramadım. En ileriye gitmemişler fakat yine de düsünmeden edemiyorum.
Abilerim arkadaşlarım, lütfen tavsiye verin bana, eve bırakırken yüzüne bile bakasım grlmedi. Ben mi yanlış dusunuyorum bjlmiyorum. Cok kotuyum
Dostum ileriye de gitmiş olabilirler kendini zorlama fazla üzülmeyeceksen yol ver gitsin
Geçen gün bende arkadaşımdan lisenin başlarında sevdiğim kızı bitanesiyle elele otele gittiklerini öğrendim kötü oldum

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,241
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Dostum ileriye de gitmiş olabilirler kendini zorlama fazla üzülmeyeceksen yol ver gitsin
Geçen gün bende arkadaşımdan lisenin başlarında sevdiğim kızı bitanesiyle elele otele gittiklerini öğrendim kötü oldum
Ben o üzülmesin diye sarilirken operken bile soruyorum, diğer insanların küçükken bile böyle şeyler yapabilmesini aklım almıyor, uyku tutmadı bugün, forumda sabahladim

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Ben o üzülmesin diye sarilirken operken bile soruyorum, milletin küçükken bile böyle şeyler yapabilmesini aklım almıyor, uyku tutmadı bugün, forumda sabahladim
Knkm şuan öyle şeyler hissedeceksin kaçışın yok zamanla kendinde diceksin ula ben ne malmışım diye eminim öyle olacak

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Arda Gezer
Selam dostlar, çok yakın arkadaştan sevgili olduğum bir insan var. Cok iyiyiz her şey okay ama bugün bir kaç şey öğrendim ve panik atak geçirdim, sessiz bir yere geçip ağlamaya basladim.
İkimizde 18-19 yasindayiz, ben erken olgunlasmak zorunda kalan biri oldugumu dusunuyorum yasadigim bazi seylerden dolayı.
Daha önceden sevgilim olmadi, sporunu yapan cevresi olmayan kendiyle ilgilenen kendi halinde biriyim.
Normalde ilk sevgilimin daha öncrden erkek arkadaşı bile olmasın derdim.
Ama kız arkadaşımla önce normal bi sekilde arkadas olup sonra yakın arksdas olup sonradan sevgili oldugumuz ve kendisine cok deger verdigim için onceden sevgilisi olmasini falan takmadım, kendi sınırlarımi aştım diyebilirim.
Ama bugün ögrendigime göre önceden eski sevgilileriyle biraz fazla yakınlaşmışlar, ve brn bunu kaldıramadım. En ileriye gitmemişler fakat yine de düsünmeden edemiyorum.
Abilerim arkadaşlarım, lütfen tavsiye verin bana, eve bırakırken yüzüne bile bakasım grlmedi. Ben mi yanlış dusunuyorum bjlmiyorum. Cok kotuyum
Sen temiz kal, Allah nasibini korur eren kardeşim.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,289
İsim
uwu
Şahsen bende böyle bi durum olmaması taraftarıyım kendim gibi birisi ile ortak noktalarımızda buluşup ciddi bi şekilde ilerletmek isterim.
Ama herkes hata yapabilir bu o dönemki yaşı ve psikolojisi ile düşünmen lazım erken ergenliğe giren bi kız tamam yapabilir ama olgunlaşmış bir kız bunu yapıyorsa zaten ondan olmaz. Zaten o kızlara kirli bir erkek ile olur onlarda doğrudan ileriki zamanlarda oluşacak çocukların hayatını cehenneme çevirirler o yüzden hiç gerek yok.

Bende şuan beni mutlu eden birisi var , neredeyse her şeyimi biliyor yakın arkadaşım diyebileceğim kişilerden bile daha çok güveniyorum , güvenimide boşa çıkaracağını düşünmüyorum umarım sana da böyle birisi denk gelmiştir.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hayat felsefem var sana da bunu uygulamanı tavsiye ederim "Kazandığım Şeyler İçin Ne Çok Sevinirim Kaybettiğim Şeyler İçin De Ne Çok Üzülürüm" o kızla bir daha işin olmasın o dünyadaki tek kişi değil seni sen yapacak seni anlayacak sana değer verecek senden en ufak gizlisi olmayacak seni gerçekten önemseyen biriyle birlikte ol olmuyorsa da bırak olmasın benim kız arkadaşım yok hayatımda bişey de değişmiyor o kadar da çok takılma sal geç daha çok gençsin karşına illaki birileri çıkar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,416
Üyeler
160,844
Son üye
Alparslan00
Top Bottom