Neler Yeni

Kız hakkında yardım lütfen

Kadir güzelkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Kadir
Beyler ben bir kizdan hoşlandım ve derin devletten tanıdık baktı kızın ailesi ölmüş akrabalarında yaşıyor ben kızda gariplik olduğunu sezmistim çok yanlış kimse ile pek konuşmuyor ben kıza açılmak istiyorum tavsiye var mı kızın bir tane bizim dershanede arkadaşı var

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Mert ash
Beyler ben bir kizdan hoşlandım ve derin devletten tanıdık baktı kızın ailesi ölmüş akrabalarında yaşıyor ben kızda gariplik olduğunu sezmistim çok yanlış kimse ile pek konuşmuyor ben kıza açılmak istiyorum tavsiye var mı kızın bir tane bizim dershanede arkadaşı var
yalnız olmasının bi sebebi vardır hocam normal konuşmayı dene önce bi kimse bi anda senden hoşlanıyorum diyince onaylamaz

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kadir güzelkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önerilere açığım
Mesaj otomatik birleştirildi:

yalnız olmasının bi sebebi vardır hocam normal konuşmayı dene önce bi kimse bi anda senden hoşlanıyorum diyince onaylamaz
Knk kızın ailesi ölmüş arkadaşı yok geçen sınıfta o asosyalin yanında oturma dedi bir tanesi sesli şekilde çocuğu orda dovucektim

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Mert ash
Önerilere açığım

Knk kızın ailesi ölmüş arkadaşı yok geçen sınıfta o asosyalin yanında oturma dedi bir tanesi sesli şekilde çocuğu orda dovucektim
kral uzak dur demedim zaten normal konuşmayı dene baktın kız istemiyor sal kendisi istiyordur yalnız olmayı

Kadir güzelkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kral uzak dur demedim zaten normal konuşmayı dene baktın kız istemiyor sal kendisi istiyordur yalnız olmayı
Kanka insan üzülüyor ailesini kaybetmiş arkadaşı yok yapayalnız birisi

Salmak insanlığa yakışmaz

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,690
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
derin devletten tanıdık=sınıftaki en arka sıradaki kapşonlu panelci çocuk

EREN PC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
EREN
içine kapanık demeye çalışmısın gaiba az arkadaşı vardır eğer ilgisini çekersen içne kapanık kişileer çok konuşkan olabiliyo herşeyin sana döküyo ilk kademeyi geçersen kızı elde etmen kolay olur

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Konuş olum işte ne kasıyon git oturalım ceviz yiyelim de.

Top Bottom