Kız hakkında yardım lütfen

Kadir güzelkan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
573
Beyler ben bir kizdan hoşlandım ve derin devletten tanıdık baktı kızın ailesi ölmüş akrabalarında yaşıyor ben kızda gariplik olduğunu sezmistim çok yanlış kimse ile pek konuşmuyor ben kıza açılmak istiyorum tavsiye var mı kızın bir tane bizim dershanede arkadaşı var

Beyler ben bir kizdan hoşlandım ve derin devletten tanıdık baktı kızın ailesi ölmüş akrabalarında yaşıyor ben kızda gariplik olduğunu sezmistim çok yanlış kimse ile pek konuşmuyor ben kıza açılmak istiyorum tavsiye var mı kızın bir tane bizim dershanede arkadaşı var
yalnız olmasının bi sebebi vardır hocam normal konuşmayı dene önce bi kimse bi anda senden hoşlanıyorum diyince onaylamaz

Önerilere açığım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yalnız olmasının bi sebebi vardır hocam normal konuşmayı dene önce bi kimse bi anda senden hoşlanıyorum diyince onaylamaz
Knk kızın ailesi ölmüş arkadaşı yok geçen sınıfta o asosyalin yanında oturma dedi bir tanesi sesli şekilde çocuğu orda dovucektim

Önerilere açığım

Knk kızın ailesi ölmüş arkadaşı yok geçen sınıfta o asosyalin yanında oturma dedi bir tanesi sesli şekilde çocuğu orda dovucektim
kral uzak dur demedim zaten normal konuşmayı dene baktın kız istemiyor sal kendisi istiyordur yalnız olmayı

kral uzak dur demedim zaten normal konuşmayı dene baktın kız istemiyor sal kendisi istiyordur yalnız olmayı
Kanka insan üzülüyor ailesini kaybetmiş arkadaşı yok yapayalnız birisi

Salmak insanlığa yakışmaz

derin devletten tanıdık=sınıftaki en arka sıradaki kapşonlu panelci çocuk

Kanka insan üzülüyor ailesini kaybetmiş arkadaşı yok yapayalnız birisi

Salmak insanlığa yakışmaz
kahraman değilsin hocam kız konuşmak istemiyosa zorlarsan tacize girer :D

içine kapanık demeye çalışmısın gaiba az arkadaşı vardır eğer ilgisini çekersen içne kapanık kişileer çok konuşkan olabiliyo herşeyin sana döküyo ilk kademeyi geçersen kızı elde etmen kolay olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,428
Üyeler
187,675
Son üye
v1envlr
Geri