Neler Yeni

Kız hakkında yardım lütfen

Kadir güzelkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Kadir
içine kapanık demeye çalışmısın gaiba az arkadaşı vardır eğer ilgisini çekersen içne kapanık kişileer çok konuşkan olabiliyo herşeyin sana döküyo ilk kademeyi geçersen kızı elde etmen kolay olur
İlk kademe hallolsa yeter

Kara*

80+ Silver
Beyler ben bir kizdan hoşlandım ve derin devletten tanıdık baktı kızın ailesi ölmüş akrabalarında yaşıyor ben kızda gariplik olduğunu sezmistim çok yanlış kimse ile pek konuşmuyor ben kıza açılmak istiyorum tavsiye var mı kızın bir tane bizim dershanede arkadaşı var
mitoya gittiğini anlamadım mı sibop de gir mevzuya sorgudan sonra karın olabilir :cool:

formedos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
formedos
Kanka insan üzülüyor ailesini kaybetmiş arkadaşı yok yapayalnız birisi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Salmak insanlığa yakışmaz
Dostum önce bı normal konuş, takıl felan, belki geçici bişeydir kafanda kurduğun veya düşündüğün gibi bir şey çıkmayabilir acele etme 😅

mfm125

80+ Silver
Yaşlar kaç? Gidip konuşmaktan başka çaren yok o konuşmak isterse gerisi gelir zaten

Kadir güzelkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Kadir

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
918
İsim
Mehmetcan İvrendi
Beyler ben bir kizdan hoşlandım ve derin devletten tanıdık baktı kızın ailesi ölmüş akrabalarında yaşıyor ben kızda gariplik olduğunu sezmistim çok yanlış kimse ile pek konuşmuyor ben kıza açılmak istiyorum tavsiye var mı kızın bir tane bizim dershanede arkadaşı var
Hocam Arkadaş olabilirsin sorun yok ama Sevgili olmanı tavsiye etmem yani üni falan olsa neysede Daha 15-16'lık liselisin yani kızla bir süre çıkar sonra ayrılır başka kızlar ile çıkmaya başlarsın falan olan kıza olur yani en azından gözlemlerim bu yönde senin gibi lisede kaç arkadaşım yok ben aldatmam yok ben sadığım vs. Dedi ve hep ama istisnasız hepsi ilk kez kızla çıkmaya başladıktan sonra özgüven patlaması yaşayıp artık diğer kızlarlada takılıp sev olmaya başladı yani genç aklın ile boşa uraşma sev olmalık eğlenmelik takılmalık kız arıyorsan o kız olmaz heleki dediğin gibi ailesini kaybetmişse bide sevgili derdi falan sanmıyorum😕
He ama dediğim gibi arkadaş olabilir ona destek olabilirsin sınıfta yalnız hissetmemesini sağlayabilirsin ama o durumda biri ile sev olmak ağır sorumluluk getirir yani o asosyal diyen şahıstan daha kötü bir duruma düşersin emin ol muhtemelen sadece yaşının verdiği adrenalin ile gaza gelip ne kendini nede kızı yakma

Kadir güzelkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Kadir
Hocam Arkadaş olabilirsin sorun yok ama Sevgili olmanı tavsiye etmem yani üni falan olsa neysede Daha 15-16'lık liselisin yani kızla bir süre çıkar sonra ayrılır başka kızlar ile çıkmaya başlarsın falan olan kıza olur yani en azından gözlemlerim bu yönde senin gibi lisede kaç arkadaşım yok ben aldatmam yok ben sadığım vs. Dedi ve hep ama istisnasız hepsi ilk kez kızla çıkmaya başladıktan sonra özgüven patlaması yaşayıp artık diğer kızlarlada takılıp sev olmaya başladı yani genç aklın ile boşa uraşma sev olmalık eğlenmelik takılmalık kız arıyorsan o kız olmaz heleki dediğin gibi ailesini kaybetmişse bide sevgili derdi falan sanmıyorum😕
He ama dediğim gibi arkadaş olabilir ona destek olabilirsin sınıfta yalnız hissetmemesini sağlayabilirsin ama o durumda biri ile sev olmak ağır sorumluluk getirir yani o asosyal diyen şahıstan daha kötü bir duruma düşersin emin ol muhtemelen sadece yaşının verdiği adrenalin ile gaza gelip ne kendini nede kızı yakma
Knk ölmemişler ayrılar mış bozuk panel sorunsali

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Derin devlet (panel)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,788
Üyeler