Arama sonuçları: *

1. LenKys

"Mâlum kişi" cümlesi hakaret kapsamına girer mi?

dostum biz mezara gireriz çocuklarımız malum kişiden kurtulamaz
  2. LenKys

ne olucak bu ekonominin hali

gelecek vahim gelecek karanlık
  3. LenKys

KAVGA ETMEKTEN KORKUYORUM

ya spora başla kanka fiziğinde varmış
  4. LenKys

Maddi durumumuz olmasına rağmen babam bilgisayar almıyor.

konuyu gidip annenle konuş yani senin yerinde olsam paramı kendim toplar kimseye vermezdim pc mi alırdım çıkardım işin içinden kendim şahsen öyle yaptım yazın balya çektim deli gibi 6k ya pc aldım geçen sene ne anneme ne de babama alın diye bir şey demedim eğer kimseyi zora sokmak istemiyor vede...
  5. LenKys

10. sıfın makina sorusu var bunu nerde çözdüre bilirim çok acil çözüm lazım

bölüm hocam attı bunu yapmam için ama hiçbir şey öğrenmedim için yapamıyorum performans niyetine verdi bunları G yazdı sözlüme ortalamam düştü sınıfta kalabilirim son günde dünmüş belki şimdi atarsam hoca kabul eder internetim yoktu felan dedsem ama sabah atarsam kabul etmicek inşallah forumda...
  6. LenKys

10. sıfın makina sorusu var bunu nerde çözdüre bilirim çok acil çözüm lazım

bu soruların çözümlerini nasıl yaptırabilirim e odevde cevap yazan olmadı aranızdan yapabilicek veya yapabileceğini düşündünür bir yer varmı acill
  7. LenKys

Nerede Gümüş Kolye Yaptırabilirim?

Yaptırdın magza zen pırlanta gibi büyük makamıydı yoksa kişisel bir küçük kuyumcumu
  8. LenKys

Nerede Gümüş Kolye Yaptırabilirim?

gerçek gümüş kolye yaptırıcam kendim için kafamda tasarladım nasıl bir şey olucanı fakat nerde yaptırabilirim ve ne kadar fiyat tutar bilmiyorum ince değil zincir kalınlığı 3mm olucanı düşündüm uzunlupuda 60 cm üzerinde bir madalyon tazrı bir şekil düşündüm sizce tahmini ne kadar tutar
  9. LenKys

İNTEL ALMAYIN İSRAİL MALI

kardeşim nerenle okuyosun ben dikkat edipte alın diyorum genel olarak o markaların çoğunu kullanmıyorum
  10. LenKys

kardeşim sen hıristiyan dahi olansan bunu demeye hakkın yok bizim atalarımız kültür ve dinimiz oraya dayanıyor evet bağzı arap kabileleri ışit kontrol altında fakat o masumların ne suçu günahı var
  11. LenKys

bunu görmeyen ya kördür yada terörist sırf bir marka için böyle bir vahşeti görmezden geliyorsan bu senin karektersizliğindir
  12. LenKys

lipton ne alaka lan odama israyil malıymış (bunlar olmadan da yaşarsın ne normalde bunlardan sadece lipton ile ipanayı alırdım bundan sonrada almam söyleme nedeni adamın biraz dikkat edipte alın mesela israil üretimi yerinde diğer ülkenin üretti veya türk malı almaya çalışın imkanın yoksa alıcan...
  13. LenKys

İnternetim ve Sistemim Yok Ne Yapmamı Önerirsiniz?

ac 3 ten kastım Assassin's Creed Brotherhood,Revelations a kadar aynı grafik motoru var düşük grafiklerle oynanır tahminimce ac3 evet kaldırmama ihtimalı var zaten sorunlu bir seri remastered ı yapıldı
  14. LenKys

İnternetim ve Sistemim Yok Ne Yapmamı Önerirsiniz?

hikayeli oyunlar öneririm düşük sistem isteyen the witcher 1 2 ikisinide çok uzun süreli oyunlar şu an ilk oyununda başladım biraz kombat sistemi kütük gelicektir ama alışınca güzel gelicek deniliyor bu oyun verdin kararlar oyunun kaderini etkiliyor 45 saat sürüyor deniliyor assassin's creed...
  15. LenKys

Abdullah abinin bu videodaki müziğin adını bilen var mı ?

bilmediğin ve bulamadın müzikleri shazam dan bulabilrisn hocam sonra ihtiyacın olursa telefonuna yükle
  16. LenKys

Forumda 80+ bronz veya 80+ gold nasıl olur

arkadaşlar yaklaşık 1 sene olucak forumdayım nasıl bronz a çıkarım yada üst rank mı diyim ne diyim bilemedim
Top Bottom