Neler Yeni

İnternetim ve Sistemim Yok Ne Yapmamı Önerirsiniz?

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
benim gibi arada piyasalara bakabilirsin düşük-orta-yüksek bütçeli pc toplayabilirsin forumda gezebilirsin. hayal kurabilirsin
Hayal kurmak zaten fakirin ekmeği hocam :ROFLMAO: Ya para o kadar dert değil 2200g pctoplarım 100-1500 Tl gibisinden ama ailem de izin vermiyor bilgisayarapara mı verilir kafasındalar

Erda Yıldırım

80+ Gold
ben sadece sadece hayal kurabiliyorum yüksek bütçeli bir ailem var ve paramızda var lakin hala 2006'dan kalma bir pc ile geziyorum ve bilişim okuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayal kurmak zaten fakirin ekmeği hocam :ROFLMAO: Ya para o kadar dert değil 2200g pctoplarım 100-1500 TL gibisinden ama ailem de izin vermiyor bilgisayarapara mı verilir kafasındalar
aynen öyle

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan

ÇEKİRGE

80+ Bronze
cinselliği abartmayan her şey olur hocam. Bir de sululuğu. Mesela jojo hiç sevmem bana hiç uymuyor, onun haricinde pek tür seçmem uyar bana çoğu.
Demon Slayer animesi var,20-30 bölüm civarı onu öneririm.Onun dışında biraz sululuk olan naruto var çok istemeyeceğin türden ama en sevdiğim anime olduğu için önereyim dedim :D.Jujutsu kaisen diye bir anime vardı,ben izlemedim ama çok fazla seveni var,en çok izlenen animeler arasında(cinsellik veya sululuk varmı bilmiyorum ama o kadar seveni varsa yoktur diye düşünüyorum.).

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Sistemim yok doğru düzgün oyun açmıyor, lol oynuyorum arada arkadaşlarımla ama 300 pingten daha düşük gördüğüm çok az oluyor, Kısaca sistem yok internet yok ne yapmam lazım :(
Canım sıkılıyor
hikayeli oyunlar öneririm düşük sistem isteyen
the witcher
1 2 ikisinide çok uzun süreli oyunlar şu an ilk oyununda başladım biraz kombat sistemi kütük gelicektir ama alışınca güzel gelicek deniliyor bu oyun verdin kararlar oyunun kaderini etkiliyor 45 saat sürüyor deniliyor
assassin's creed
ilk 4 oyunu öneririm düşük sistemde çalışır iyi sistemim olmasına rağmen ac hiç oynamamıştım ve baştan başladım bu zamanda da giderli oyunlar bence sadece ilk başları sıkıcı oluyor alıştıktan sonra oyun seni içine çekiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,936
Üyeler
168,365
Son üye
EminDemir
Top Bottom