Neler Yeni

Maddi durumumuz olmasına rağmen babam bilgisayar almıyor.

bu epik

80+
şimdi beyler sözde babam 4 yıldır pc alacak
maddi durumumuz gayet iyi
3 yıl önce okulda yemeyip içmeyip para biriktirdim harcamadım.kiraz/visne tarlalarimiz var su anda 15 yasindayim o zaman 12 yasindaydim sabahin 04.00-05.00 gibi kalkip saat 14.00-15.00 a kadar toplardim (ciftci degiliz bu arada)
o sicakta toplamak kasa taşımak nedir belki bilenleriniz vardir.4-5k param olmustu ama paranin 1tlsini bile harcamadan babam hepsini harcadı yukarda da dediğim gibi şimdi 15 yaşındayım yaz ayı olduğu için onun yanında çalışıyorum ay sonunu bekle dedi
bende alacak diye düşünmeye başlamıştım ve o bir şey demeden tum isleri yapiyordum.ay sonu geldi geçti çıt yok moralim çok bozuk
maddi durumumuz olmasa emin olun zor durumda bırakmamak için asla istemem
okuduğunuz için teşekkür ederim

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,604
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Annenle konuştun mu bunu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
yağız paşa
bence konuş ama paramı harcadın felan deme isteğini belirt

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,877
İsim
.
Dostum bunun için bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Babanla oturup eğrisi doğrusuna konuşman lazım. Yeni bir bilgisayara ihtiyacın(yoksa direkt bilgisayara ihtiyacın) olduğunu ve İSTEDİĞİNİ belli etmen lazım. Ben çalıştım ben kazandım al gibi bir tavır sergilerseniz daha kötü olur. Babanın karakterini bilemediğimden en nazik ve kibar şekilde yaklaşmanı öneririm

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Dostum bunun için bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Babanla oturup eğrisi doğrusuna konuşman lazım. Yeni bir bilgisayara ihtiyacın(yoksa direkt bilgisayara ihtiyacın) olduğunu ve İSTEDİĞİNİ belli etmen lazım. Ben çalıştım ben kazandım al gibi bir tavır sergilerseniz daha kötü olur. Babanın karakterini bilemediğimden en nazik ve kibar şekilde yaklaşmanı öneririm
+1
Bizim yapacağımız bir şey yok.
Babanın kafasına silah tutup çocuğa pc al diyecek halimiz yok sonuçta.

rookie27

80+ Gold
Az öncede konu açtın ve konun silindi sen resmen sanal dilencilik yapıyorsun la 🙂

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
konuyu gidip annenle konuş yani senin yerinde olsam paramı kendim toplar kimseye vermezdim pc mi alırdım çıkardım işin içinden kendim şahsen öyle yaptım yazın balya çektim deli gibi 6k ya pc aldım geçen sene ne anneme ne de babama alın diye bir şey demedim eğer kimseyi zora sokmak istemiyor vede ailen sorun çıkarıyorsa dedim gibi paranı banka kartın varsa ona atıp alman böyle yaparsan mesela bazen çok iyi fiyata hazır sistemler oluyor direk alırsın ailene alalım alalım diyede ısrar etmek zorunda kalmazsın
(başlık biraz saçma olmuş konuyu belirtsen iyi olurdu)

mortah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Yakup Efe Sarıkaya
Babana lafını geçirebilecek bir kişite söyle. (Ben genelde babanneme söylerim)

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
şimdi beyler sözde babam 4 yıldır pc alacak
maddi durumumuz gayet iyi
3 yıl önce okulda yemeyip içmeyip para biriktirdim harcamadım.kiraz/visne tarlalarimiz var su anda 15 yasindayim o zaman 12 yasindaydim sabahin 04.00-05.00 gibi kalkip saat 14.00-15.00 a kadar toplardim (ciftci degiliz bu arada)
o sicakta toplamak kasa taşımak nedir belki bilenleriniz vardir.4-5k param olmustu ama paranin 1tlsini bile harcamadan babam hepsini harcadı yukarda da dediğim gibi şimdi 15 yaşındayım yaz ayı olduğu için onun yanında çalışıyorum ay sonunu bekle dedi
bende alacak diye düşünmeye başlamıştım ve o bir şey demeden tum isleri yapiyordum.ay sonu geldi geçti çıt yok moralim çok bozuk
maddi durumumuz olmasa emin olun zor durumda bırakmamak için asla istemem
okuduğunuz için teşekkür ederim
Biriktirdiğin 4-5K'yı baban harcadıysa söylenecek bişey yok

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Sadece başı okudum yazıyorum kesin klasik olay çıkacak bin defa yazdık yeter bir şey olmasa neden almasın ve gerçekten hiç bir şey yoksa ısrar edin elinde sonunda alınır alınmaz sence ne yapabiliriz

Top Bottom