Neler Yeni

İnternetim ve Sistemim Yok Ne Yapmamı Önerirsiniz?

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Demon Slayer animesi var,20-30 bölüm civarı onu öneririm.Onun dışında biraz sululuk olan naruto var çok istemeyeceğin türden ama en sevdiğim anime olduğu için önereyim dedim :D.Jujutsu kaisen diye bir anime vardı,ben izlemedim ama çok fazla seveni var,en çok izlenen animeler arasında(cinsellik veya sululuk varmı bilmiyorum ama o kadar seveni varsa yoktur diye düşünüyorum.).
Eyvallah Naruto sarmıyor beni lastik gibi uzatmışlar gibime geldi bıraktım yarıda. Teşekkürler diğerleir için.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
hikayeli oyunlar öneririm düşük sistem isteyen
the witcher
1 2 ikisinide çok uzun süreli oyunlar şu an ilk oyununda başladım biraz kombat sistemi kütük gelicektir ama alışınca güzel gelicek deniliyor bu oyun verdin kararlar oyunun kaderini etkiliyor 45 saat sürüyor deniliyor
assassin's creed
ilk 4 oyunu öneririm düşük sistemde çalışır iyi sistemim olmasına rağmen ac hiç oynamamıştım ve baştan başladım bu zamanda da giderli oyunlar bence sadece ilk başları sıkıcı oluyor alıştıktan sonra oyun seni içine çekiyor
hocam ac 3 kaldırmaz benim pc 2 çok kasıyordu 1 de pek olumlu şeyler duyamdım hakkınd. Witcher 2 kaldırmaz gene 1'i de kitapları bitince başlamak istiyrum. Teşekkürler yine de

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
hocam ac 3 kaldırmaz benim pc 2 çok kasıyordu 1 de pek olumlu şeyler duyamdım hakkınd. Witcher 2 kaldırmaz gene 1'i de kitapları bitince başlamak istiyrum. Teşekkürler yine de
ac 3 ten kastım Assassin's Creed Brotherhood,Revelations a kadar aynı grafik motoru var düşük grafiklerle oynanır tahminimce ac3 evet kaldırmama ihtimalı var zaten sorunlu bir seri remastered ı yapıldı

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Etherneti takıp oynamayı denedin mi wifi oynar iken bende de öyleydi
Büyük oranda işimi çözer ama wifi evin bir ucunda, pc diğer ucunda maalesef mümkün değil teşekkürer
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çiftliğimiz var değil pc de oyun oynamak sırtımı kaşımaya vaktim yok
Bizim hepsi icraa'da bakacak adam yok :(

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Dedemden kalma sağolsun aga gibi yaşıyoruz ama ona göre de çalışıyoruz
Valla bizde dedecağızım çaış didinmiş var bizde de ama nüfus yok bir babam bir ben varım ben öğrenciyim o memur nasıl bakalım :( Kolay gelsin size.

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Retro Oyunlar Oyna Baya eğlenir seni Veya Cs 1.6 gibi Cs source half life gibi online oyunları oynabilirsin ya da Gta vc ve eski çıkmış pc oyunlarıda oynabilirsin.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Retro Oyunlar Oyna Baya eğlenir Veya Cs 1.6 gibi Cs source half life gibi online oyunları oynabilirsin ya da Gta vc ve eski çıkmış pc oyunlarıda oynabilirsin.
Zaten tek oynaıdklarım onalr. Half life yeni bitirdim onlne oyunlar için düzgün internetim yok gidip kitap okuyayım bari teşekkürler herkese

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Zaten tek oynaıdklarım onalr. Half life yeni bitirdim onlne oyunlar için düzgün internetim yok gidip kitap okuyayım bari teşekkürler herkese
İnternet müşterilerini ara Yarın anlat internetdeki sıkıntıları çözüm yoksa değiştir

Top Bottom