kendisine dava açılan birisi erdoğan'ın avukatı davaya gelmiyordu duruşmaya diyordu zaten 30K civarı bu konuda dava var diye biliyorum,hayatının sonucu olacak bir ceza olmaz muhtemelen cezasız yırtarsın ama bence denemeAçılmasına açılır da sonuç alınır mı?
Alakası yok. Dava açılmaz. Ben belki başka bir kişiden bahsediyorum? Belirtmemişim, belirsizlik kullanmışım orada. Adı üstüne "belirsizlik."Bazı yerlerde bazı kişiler için mâlum kişi diye bahsederim ama kim olduğu hakkında açık vermem. Bu kelime için hakaret davası açılabilir mi?
Hocam insta bio'mda ben ekonomistim yazıyor ve hâlâ yaşıyorum.Bazı yerlerde bazı kişiler için mâlum kişi diye bahsederim ama kim olduğu hakkında açık vermem. Bu kelime için hakaret davası açılabilir mi?
dostum biz mezara gireriz çocuklarımız malum kişiden kurtulamazEyvallah. Malum kişiden inşallah kurtulacaz
Benim aklıma Mozambik devlet başkanı geliyorBurda malum kişi diyince aklıma tek uzun adam geliyor ama hangi konu ve ortamda olduğuna göre değişiyor. Bence bir problem olmaz.
Tam isim verilmediği sürece bu hakka sahip olamazO kişinin yerinde olsam bana ima ettiğin için açardım bence dikkatli ol