Arama sonuçları: *

1. MR EE

Yurt Dışına Cıkacam ama Kimliğim Yok!!

Gerek yok ki. Pasaportun zaten dünyanın her yerinde geçerli bir kimlik. Hatta kimliğinden daha güvenilir bir kimlik. Defalarca yurtdışına gittim. Bir kez olsun kimliğe ihtiyacım olmadı.
  2. MR EE

Şişli nasıl bir yer ?

Ohohoho... Yoo dostum yoo. Malum kişiden uzak dur.
  3. MR EE

Donanım arşivi forum 1. yıl

Katılalı da tam 1 yıl olmuş. Kutlu olsun.
  4. MR EE

En Sevdiğiniz Silah ?

Moonlight Greatsword (Bloodborne)
  5. MR EE

Yeni gelecek ödeme yöntemi hakkında ne düşünüyorsunuz

-----> Konu Dışı
  6. MR EE

Forum, "ZIRT"ladı!!!

Bu ilk üç nedir arkadaş Fenerbahçeliler toplantısı mı? :ROFLMAO:
  7. MR EE

BU OYUNU BULMAMA YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ?

Nedense düzeltemiyorum. Kopyalayıp yapıştır.
  8. MR EE

BU OYUNU BULMAMA YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ?

Biz böyle tahmin edemeyiz ama sana şöyle yardımcı olabilirim. Bak burada alfabetik olarak devasa bir liste var. Her harfte Genres tipine göre sıralayıp Racing ve Driving kategorisindekileri tek tek kontrol ederek bulabilirsin. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_arcade_video_games:_0–9
  9. MR EE

Gördüğünüz en TeknoCahil yorumları atın

Budur. https://www.vatanbilgisayar.com/intel-10100f-asus-tuf-gtx1650s-o4g-ex-h410m-v3-crucial-480gb-corsair-8gb-ram.html
  10. MR EE

Corsair 4000D Çekilişi Hakkında

Merhaba. Donanım Arşivi kanalının çekilişini yapacağı Corsair 4000D kasası ne oldu acaba? Çekilişin kazananı duyuruldu mu? Teşekkürler. @Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül
  11. MR EE

Ücretsiz Photoshop Programı Önerisi?

GIMP kullan. En iyi ücretsiz alternatif o.
  12. MR EE

Filtre Kahve Makinesi Tavsiye

Ben bunu kullanıyorum. Çok memnunum. https://www.cimri.com/kahve-makineleri/en-ucuz-philips-hd7461-20-kahve-makinesi-fiyatlari,92777665
  13. MR EE

Ateistler Neden Saygısız?

Ateistin de yobazı var çünkü.
  14. MR EE

tek hayalim yurt dışında yaşamak

60.000 değil, 5.000 dolar.
  15. MR EE

Sana yazmadım zaten hocam. Araba pahalı diye ağlayan kocaman bir kitle var. Ona yazdım. Hayallerini yaşamaya elbette hakkın var. Yolun açık olsun.
  16. MR EE

Valla 7 tane ülke gezdim. Sokaklarda bizimki kadar yeni ve üst segment araba görmedim. Katar hariç. Orada her şeyin en lüksüne karşı bi sevda var.
  17. MR EE

PlayStation 4'ü satmak mantıklı bir hareket midir ?

Ne kadara satacağına bağlı.
  18. MR EE

PlayStation 4'ü satmak mantıklı bir hareket midir ?

Valla iki sene önce aldım bi heves, merak ettiğim tüm oyunları bitirdim, köşede yatıyor alet. Aylardır açılmadı. TLOU2, Ghost of Tsushima, Days Gone, Death Stranding bu oyunları aşırı pahalı çıktıkları için almadım. Bu fiyatlarla oyun falan alınmaz.
  19. MR EE

İş Başvurusu Yaparak Yurt Dışına Gidebilirmiyiz ?

Yolun bahtın açık olsun.
  20. MR EE

İş Başvurusu Yaparak Yurt Dışına Gidebilirmiyiz ?

Akıllı çocukları herkes havada kapar dostum. 20 yıl sonra bu ülkenin yetişkinleri siz olacaksınız. Kızdığınız tüm insanlar ölmüş olacak. Bu ülkeyi iyi de etmek, kötü de etmek sizin elinizde. O dağda askerimize sıkan şerefsizin bile bir amacı var, bu ülkeyi kötü etmek. O ******** yolunda...
Top Bottom