ömer arda
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 45
- İsim
- Ömer Arda Balcı
tek hayalim yurt dışında yaşamak çocuklarımın rahat bir şekilde yaşamasını sağlamak hocam benim çocuğum insan değil mi yurt dışında yaşayandan ne farkı var benim çocuğum da istediği bilgisayarı alabilsin benim çocuğum benim gibi başka ülkeye gitme hayaliyle yaşamasın benim çocuğumun daha vizyonlu hayalleri olsun benim, bizim çocuklarımızın ülke başındakilerin çocuklarından ne farkı var hocam haksız mıyım ?
Bu konu hakkında her gün her saat düşünüyorum nerdeyse tamam maddi durumum kötü değil ancak haksızlık değil mi bu hocam ülke başındaki kişiler bizi sömürürken bizim burda durup sömürülmemiz ne kadar mantıklı? küçük bir araştırma yaparsanız gençlerin neredeyse hepsi mutsuz ve borçları var . Yabancı bir ülkeye ingiltere, amerika, isveç, isviçre gibi yerlerde yaşamak için kendimi nasıl geliştirmeliyim nasıl orda bir düzene sahip olurum ?
Bu konu hakkında her gün her saat düşünüyorum nerdeyse tamam maddi durumum kötü değil ancak haksızlık değil mi bu hocam ülke başındaki kişiler bizi sömürürken bizim burda durup sömürülmemiz ne kadar mantıklı? küçük bir araştırma yaparsanız gençlerin neredeyse hepsi mutsuz ve borçları var . Yabancı bir ülkeye ingiltere, amerika, isveç, isviçre gibi yerlerde yaşamak için kendimi nasıl geliştirmeliyim nasıl orda bir düzene sahip olurum ?