Neler Yeni

tek hayalim yurt dışında yaşamak

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Ömer Arda Balcı
tek hayalim yurt dışında yaşamak çocuklarımın rahat bir şekilde yaşamasını sağlamak hocam benim çocuğum insan değil mi yurt dışında yaşayandan ne farkı var benim çocuğum da istediği bilgisayarı alabilsin benim çocuğum benim gibi başka ülkeye gitme hayaliyle yaşamasın benim çocuğumun daha vizyonlu hayalleri olsun benim, bizim çocuklarımızın ülke başındakilerin çocuklarından ne farkı var hocam haksız mıyım ?
Bu konu hakkında her gün her saat düşünüyorum nerdeyse tamam maddi durumum kötü değil ancak haksızlık değil mi bu hocam ülke başındaki kişiler bizi sömürürken bizim burda durup sömürülmemiz ne kadar mantıklı? küçük bir araştırma yaparsanız gençlerin neredeyse hepsi mutsuz ve borçları var . Yabancı bir ülkeye ingiltere, amerika, isveç, isviçre gibi yerlerde yaşamak için kendimi nasıl geliştirmeliyim nasıl orda bir düzene sahip olurum ?

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
tamam yaşa

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
yaşıtlarımız okula mustang,camaro ile gelsin biz bisikletle ya da yürüyerek gelelim

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
yaşıtlarımız okula mustang,camaro ile gelsin biz bisikletle ya da yürüyerek gelelim
Tam tersi. Oradaki insanlar görgülü olduğu için okula o arabayla gelmek yerine otobüsle gelir. Bizde biri bmw aldığı zaman insanların gözüne sokmak için her şeyi yapar. Aramızdaki temel fark bu.

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
tek hayalim yurt dışında yaşamak çocuklarımın rahat bir şekilde yaşamasını sağlamak hocam benim çocuğum insan değil mi yurt dışında yaşayandan ne farkı var benim çocuğum da istediği bilgisayarı alabilsin benim çocuğum benim gibi başka ülkeye gitme hayaliyle yaşamasın benim çocuğumun daha vizyonlu hayalleri olsun benim, bizim çocuklarımızın ülke başındakilerin çocuklarından ne farkı var hocam haksız mıyım ?
Bu konu hakkında her gün her saat düşünüyorum nerdeyse tamam maddi durumum kötü değil ancak haksızlık değil mi bu hocam ülke başındaki kişiler bizi sömürürken bizim burda durup sömürülmemiz ne kadar mantıklı? küçük bir araştırma yaparsanız gençlerin neredeyse hepsi mutsuz ve borçları var . Yabancı bir ülkeye ingiltere, amerika, isveç, isviçre gibi yerlerde yaşamak için kendimi nasıl geliştirmeliyim nasıl orda bir düzene sahip olurum ?
yaşamak için en iyi yerlerden birisi amerika ilk başta orada yaşamak için ingilizce lağazım ingilizceni iyice geliştirdikten sonra biraz birikimin olması lağazım çünkü vize alırken senin bir birikimin yoksa vize vermezler oraya gidip boş boş gezme diye ilk başta travel and transport ile gidebilirsin beli bir süresi var orada kalmak için o süre dolduğunda meksikaya girip çıkarsın ve süren yenilenir eğer orada biriyle evlenirsen direk vatandaşlık alabilirsin veya okumak için gidip evlenebilirsin bu sayede vatandaşlık alırsın ve hayatının sonuna kadar orada yaşayabilirsin :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tam tersi. Oradaki insanlar görgülü olduğu için okula o arabayla gelmek yerine otobüsle gelir. Bizde biri bmw aldığı zaman insanların gözüne sokmak için her şeyi yapar. Aramızdaki temel fark bu.
orada araba ucuz olduğu için herkes alabiliytor bu yüzden çok bir göze sokma derdi olmuyor tr de çok pahalı olduğu için mlsf alan herkes göze sokmaya çalışıyor

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Valla 7 tane ülke gezdim. Sokaklarda bizimki kadar yeni ve üst segment araba görmedim. Katar hariç. Orada her şeyin en lüksüne karşı bi sevda var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
arda togan
bir şekilde yaşamasını sağlamak hocam benim çocuğum insan değil mi yurt dışında yaşayandan
Hocam haklısınız.
Ama aynı zamanda ülkemizin kaderide bizim elimizde.
O yüzden tamamen bağı koparmamak lazım.
Ben de yakında gitmeyi düşünüyorum.
ben daha okulda doğru düzgün eğitim bile alamıyorum hocaların coğu sadece kitapları bize okuyarak ders anlatıyor online eğitim leş halde şuan ben eba ya bile giremiyorum düzgün bir eğitim almazken nasıl ülkeye faydalı olabilirim

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
oralarda yaşamak vs güzel şey ama insan ülkesini özlüyor arkadaşlarını akrabalarını özlüyor dönesi geliyor 1 2 ay sonra ama ekonomi vs düşününce insanın gelesi gelmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Ömer Arda Balcı
Valla 7 tane ülke gezdim. Sokaklarda bizimki kadar yeni ve üst segment araba görmedim. Katar hariç. Orada her şeyin en lüksüne karşı bi sevda var.
hocam araba için istemiyorum zaten mesela burda iyi bir şirkette yazılımcı olarak işe başlasam 15000 TL en fazla = 2000 dolar
fakat orada 15000 dolar= 15000 dolar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,375
Üyeler
163,486
Son üye
Okabas
Top Bottom