Neler Yeni

tek hayalim yurt dışında yaşamak

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
hocam araba için istemiyorum zaten mesela burda iyi bir şirkette yazılımcı olarak işe başlasam 15000 TL en fazla = 2000 dolar
fakat orada 15000 dolar= 15000 dolar
Sana yazmadım zaten hocam. Araba pahalı diye ağlayan kocaman bir kitle var. Ona yazdım. Hayallerini yaşamaya elbette hakkın var. Yolun açık olsun.

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
Almanya daha mantıklı. ABD'de hastaneye bile rahat rahat gidip gelemiyorsun. (virüs dışında onu sayma). Almanya vatandaşını daha çok destekleyen bir ülke.
bana almanya fln güzel gelmiyor yani yaşam kalitesi olarak değilde taşı toprağı havası beni sıkıyor bunalıyorum

drocco

80+ Bronze
Sana tek bir video atacam. Türkiye'de bu yok olmasını isterdim. Şu tarz bir şehir.

robin

80+ Silver
Kanada derim geçerim. Abim bana sponsor olduğu takdirde orada oturma iznim çıkıyor. Fakat insan korkuyor daha 15 yaşındayım hiç bilmediğim bir ülkede neredeyse tek başıma. Fikirlerinizi merak ediyorum.

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
Kanada derim geçerim. Abim bana sponsor olduğu takdirde orada oturma iznim çıkıyor. Fakat insan korkuyor daha 15 yaşındayım hiç bilmediğim bir ülkede neredeyse tek başıma. Fikirlerinizi merak ediyorum.
abin oradamı yaşıyor?

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Bende istediğim meslek olursa ve Almanca öğrenip PİİUUVVV ALMANYA

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
arda togan
bana böyle bir fırsat sunulsa hiç düşünmeden kabul ederdim evet haklısın hiç bilmediğin bir ülkede tek başında zor ama geleceğini düşünmen daha mantıklı bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Ömer Arda Balcı
bu konu hakkında ben de düşündüğüm için sana bu yaşında gitmeni önermem fakat dışlanmaktan, yalnızlıktan etkilenmem diyorsan tam tersine tam bu yaşında gitmeni öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,393
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom