Neler Yeni

tek hayalim yurt dışında yaşamak

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
oralarda yaşamak vs güzel şey ama insan ülkesini özlüyor arkadaşlarını akrabalarını özlüyor dönesi geliyor 1 2 ay sonra ama ekonomi vs düşününce insanın gelesi gelmiyor
amerikada yada isviçrede yaşayım türkiyeyi özleyeni sevsinler :D

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
bu ekonomiyle değiştir değiştire bilirsen sen ne yaparsan yap bu senin elinde olan bir şey değil bu hükümetin elinde olan bir şey
Mesaj otomatik birleştirildi:

gitikten sonra 1 yıl okulu asabilirsin 1 yıl geriden gelirsin ama o ülkede geçireceğin 1 yılda dilini çok geliştire bilirsin
Atatürk nasıl yapmış. Nerde yaşamış Atatür Uzayda mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Ömer Arda Balcı
Senin elinde değil cümlesine katılmıyorum. Eğer kendini geliştirmezsen zaten bu ülkeye yararın olmaz. Yurt dışı hayaliyle yaşar Türkiye'de ölürsünüz.
Biraz araştır diğer ülkeler nasıl olmuş; yeni yetme Amerika, daha tarihi olmayan Amerika nasıl böyle olmuş. Finlandiye niye örnek gösteriliyor. Finlandiya'yı kim yaratmış bak bir. Kısa bir kitap önereyim sana beğenirsen devamını önerebilirim. Beyaz Zambalar Ülkesi ( Atatürk'ün Önerdiği Kİtaptır kendisi).
önerdiğiniz için bir daha okuyacağım

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Senin elinde değil cümlesine katılmıyorum. Eğer kendini geliştirmezsen zaten bu ülkeye yararın olmaz. Yurt dışı hayaliyle yaşar Türkiye'de ölürsünüz.
Biraz araştır diğer ülkeler nasıl olmuş; yeni yetme Amerika, daha tarihi olmayan Amerika nasıl böyle olmuş. Finlandiye niye örnek gösteriliyor. Finlandiya'yı kim yaratmış bak bir. Kısa bir kitap önereyim sana beğenirsen devamını önerebilirim. Beyaz Zambalar Ülkesi ( Atatürk'ün Önerdiği Kİtaptır kendisi).
dostum senin elinde değil onlarca yılını okumaya veriyorsun iyi bir mesleğin oluyor peki sonra iş bulamıyorsun bulsanda az maaş a talim ediyorsun mesela bizim üst komşu adam mimar ama iş bulamadığı için dönercide çalışıyor

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Severseniz bir kaç kitap daha vardı önerebilirim. Bu arada şu ülkede siyaset düzgün yapılsa neler olacağını görürsünüz. Ecdadının sana emanet toprağı soytarılara bırakmak doğru mudur ?
önerdiğiniz için bir daha okuyacağım
Sizinle konuşmak zevkli olsa gerek :)

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
tamam özür dilerim ben haksızım sen haklısın bekliyorum ülkeni değiştirmeni
Buyrun sevdiğiniz Ameria'nın başkanının bir sözü :
İnanmak başarmanın yarısıdır.
Theodore Roosvelt'

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
Severseniz bir kaç kitap daha vardı önerebilirim. Bu arada şu ülkede siyaset düzgün yapılsa neler olacağını görürsünüz. Ecdadının sana emanet toprağı soytarılara bırakmak doğru mudur ?

Sizinle konuşmak zevkli olsa gerek :)
hocam keşke düzgün yapılsa ama ülkenin çoğundaki zihniyet ile büyük ihtimalle böyle devam tabi bunları konuşmak bana düşmez :(

robin

80+ Silver
Buyrun sevdiğiniz Ameria'nın başkanının bir sözü :
İnanmak başarmanın yarısıdır.
Theodore Roosvelt'
sevdiğiniz amerika tanımını yanlış buluyorum. yurtdışında yaşayan ülkesini satmış olmaz ülkesine katkı sağlayamamış kişi satmıştır.

warren_buffet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Rıdvan Akif Çetinkaya
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü PC , bisiklet , araba
Instagram
@ridvanakifcetinkaya
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198894542408/
Twitter
RidvanakifR
Facebook
ridvanakif.cetinkaya
tek hayalim yurt dışında yaşamak çocuklarımın rahat bir şekilde yaşamasını sağlamak hocam benim çocuğum insan değil mi yurt dışında yaşayandan ne farkı var benim çocuğum da istediği bilgisayarı alabilsin benim çocuğum benim gibi başka ülkeye gitme hayaliyle yaşamasın benim çocuğumun daha vizyonlu hayalleri olsun benim, bizim çocuklarımızın ülke başındakilerin çocuklarından ne farkı var hocam haksız mıyım ?
Bu konu hakkında her gün her saat düşünüyorum nerdeyse tamam maddi durumum kötü değil ancak haksızlık değil mi bu hocam ülke başındaki kişiler bizi sömürürken bizim burda durup sömürülmemiz ne kadar mantıklı? küçük bir araştırma yaparsanız gençlerin neredeyse hepsi mutsuz ve borçları var . Yabancı bir ülkeye ingiltere, amerika, isveç, isviçre gibi yerlerde yaşamak için kendimi nasıl geliştirmeliyim nasıl orda bir düzene sahip olurum ?
Öncelikle en önemlisi ingilizce sonradan işlere bakılabilir üniversite tr de okursan denklik sistemi olan biryere gitmeye çalış ki yurtdışında da denk olabilsin ve ya birikim zor ama en iyi olanlarıdan birisi şuan ki şartlarda birikim zor ama üniversiteden sonra iş bulamazsan başka bir seçenek bu kendi işini kurma ama bunlar için en önemli olanı dediğim gibi ingilizce şu an ki dünya standartlarında her yerde geçerli ama örnek veriyorum rusya fransa italya gibi şehirlere gidip ingilizce bilmeden de yaşaya bilirsin ama çoğu ülke biz gibi olmadığı için küçüklükten başka diller öğreniyor bana kalırsa ingilizce heryerde geçerli unutma her şey sana bağlı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,397
Üyeler
163,489
Son üye
paradox35
Top Bottom