Arama sonuçları: *

1. MTBC

9 ayda ea'da 30k yapılır mı?

yapılır
  2. MTBC

Görseldeki arsa ileride değer kazanır mı?

Yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte toprak her zaman kazandırır diye bir olay var hocam. Hele ki babadan kalma arazi ise satmayın derim. 3-5 yıl sonra daha da yükselir sattığınıza pişman olursunuz, başka bir yerde değerlendirecekseniz orası ayrı.
  3. MTBC

E-Ticarete başlamak için yapılabilecekler, tavsiyeler.

@dante07 çok teşekkür ediyorum, sağolun.
  4. MTBC

Teşekkür ediyorum hocam. Aslında orası da düşündürdü ama malı direk elimize alıp satmak daha mantıklı gibi düşünmüştük. Bu toplu alımlarda ebay'den alıp amazondan satmak daha mantıklı sanırsam ancak onun içinde depo anlaşması gibi ufak teferruatlar var anladığım kadarıyla. Yaparım diye...
  5. MTBC

Mesela hocam? Şöyle bir konu da var bir sürü şirket var evet ama bir sürü ekmek yiyen de var. Kendi yolumuzu çizeriz diye düşünüyorum.
  6. MTBC

Arkadaşlar selamlar. Yaklaşık bir kaç aydır e-ticaret işini düşünüyorum. Harici bir işte daha çalışıyorum ancak bu e-ticaret işim ana işim olsun da yaptığım iş yan gelir gibi olsun düşüncesindeyim. E-Ticarete başlamak için ilk aşamada neler yapılabilir? Takı işi yapmayı düşünüyorum bu konuda...
  7. MTBC

Hakaret ettiğimiz kişi savcılığa verecek?

Arayıp uzlaşmayı deneyin. Olmaz ise savcılık aşamasında uzlaşmaya gidecek orada da uzlaşamazsanız dava açılır arkadaşım geçmiş olsun. Ceza davasının sonlarına doğru beraat almazsan tazminat açılır, uzar biraz.
  8. MTBC

Kız Beni Cidden Seviyor Mu Ne Yapmalıyım ?

Kafaya taktığın sürece sıkıntı, çok fazla takma..
  9. MTBC

Çalışma isteğim ölüyor. Gece calişamiyorum destek :(

Kanka gaviscon verir yüksek ihtimal, dahiliyeye bir çık acilinden. Bende de oluyordu bir aralar kullanmaya başlayınca geçti allahtan. Bir de mide koruyucu ama önceliğin doktora bir an önce gitmek olsun. Onun haricinde iş konusunda patronunla bir konuşsana buna bir çözüm bulabilecek mi bir baksın.
  10. MTBC

Kız Beni Cidden Seviyor Mu Ne Yapmalıyım ?

Cengiz sen ne anlatıyon be abi :D
  11. MTBC

Engelli raporu ile emeklilik

İş yeri ile görüşüp SGK'yı aracı tutman lazım kral malulen emeklilik oluyor bu şekilde.
  12. MTBC

Beni seviyor sandım ama hayal kırıklığı

Akışına bırak bazı şeyleri, olmadıysa olmadı dünyanın sonu değil dost. Denizde bir balığı kaçırdın diye diğer balıklardan vazgeçmemek lazım :D
  13. MTBC

Evlenmeyi Düşünüyor Musunuz?

:D :D Valla hacım Allaha şükür evim arabam var. Biz hatunla yurt dışı gezisi yaparız kalan para cebimize kalır borca girmeyiz dedik ama annem illa şu olacak, bu olacak dediği için ben yapmasamda mecbur yaptırıyorlar. Başına gelirse anlarsın bir ton tantana oluyor, keyifli ama bir yandan bunaltıcı :D
  14. MTBC

Çok doğru, en büyük temel maddiyat çünkü diğer sorunları da o doğuruyor bu sefer kavga gürültü oluyor. Daha nişan aşamasında 50 lik olduk bohçaydı kıyafetti saçtı derken :D Eyvallah teşekkür eserim <3
  15. MTBC

Teşekkür ediyorum <3
  16. MTBC

Yenikapı Festivaline Sigara Sokuluyor mu ?

Sigara serbesttir diye düşünüyorum organizasyoncularla görüşsenize bir.
  17. MTBC

2004 LU asker devrelerıme selam olsun

Hayırlı teskerelerin olsun şimdiden. Bir an önce gidip gelmek en iyisi aradan çıkart gitsin. Alırlar dert etme :)
  18. MTBC

Yaşın kaç bilemiyorum hocam ama bir ara bende senin gibi düşünüyordum, karşına iyi bir insan çıkınca çoğu şey değişiyor. 8 yıldır birlikte olduğum insan ile haftaya cuma akşamı nişanım var. Kısmetse 2024'te düğünümü yaparım diye düşünüyorum bir aksaklık çıkmazsa. Hayatını sevdiğin insanla...
  19. MTBC

bim ve migros çağırdı hangisine gitmeliyim

Migros'u öneririm hocam.
  20. MTBC

Nakil sonrası okul 1500 TL Kayıt+Bağış parası istiyor.

Okula genelde gelen ödeneğin yetmemesinden dolayı böyle bir yola başvurulduğunu söylemişlerdi.
Top Bottom