Teşekkür ediyorum <3Hayırlı olsun abi.
hayırlı olsun reisYaşın kaç bilemiyorum hocam ama bir ara bende senin gibi düşünüyordum, karşına iyi bir insan çıkınca çoğu şey değişiyor. 8 yıldır birlikte olduğum insan ile haftaya cuma akşamı nişanım var. Kısmetse 2024'te düğünümü yaparım diye düşünüyorum bir aksaklık çıkmazsa. Hayatını sevdiğin insanla paylaşmak (benim için) güzel bir şey. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah, hayırlısı demek lazım böyle şeylerde birden oluveriyor çünkü pek anlayamıyorsun
Çok doğru, en büyük temel maddiyat çünkü diğer sorunları da o doğuruyor bu sefer kavga gürültü oluyor. Daha nişan aşamasında 50 lik olduk bohçaydı kıyafetti saçtı derkenİyi bir geliriniz yoksa aklınızdan bile geçirmeyin arkadaşlarımın çoğu boşandı en büyük sebep maddiyat
Eyvallah teşekkür eserim <3hayırlı olsun reis
Abi yengeyi kandıramadın mı düğüne masraf yapacağımıza Maldivlere gideriz diye sonra gider altına araba çekerdinÇok doğru, en büyük temel maddiyat çünkü diğer sorunları da o doğuruyor bu sefer kavga gürültü oluyor. Daha nişan aşamasında 50 lik olduk bohçaydı kıyafetti saçtı derken
eğlenceli aksiyonluda olabilir deneyip görmek lazımBen düşünmüyorum nedenim
Doğru kişi bulmayı geçtim ararken yok taciz yok sapık ordan mahkeme işiyle uğraş çevremde 1 2 kişi sebepsizce bu durumdan mağdur zaten
Hayır kanıtlanamıyor bide neyse bu konuyu geçtim
Kendimi baba olarakta görmüyorum zaten
Çocukmuş falan bence fasa fiso
Hayatımı yaşayacakken neden bir kadına ve çocuğa bakmakla yükümlü oluyumki
Neden yani kendi kişisel zevklerimi yaşamak varken neden biriyle hayatımı değiştiriyim neden ona bağlı kalıyım
Ha diyelimki evlendim anlaşamadık boşandık eee noldu nafaka öde çocuk varsa onun parasını öde ULAN BEN BUNLARI YAŞAMAK İÇİNMİ EVLENİCEM
ULAN BU NE BOT MU LAN BU BİDE CEZA YEMİŞ KAFAYI YİYECEM NOLDU BU FORUMAkoreli birini bulursam evleneceğim
Valla hacım Allaha şükür evim arabam var. Biz hatunla yurt dışı gezisi yaparız kalan para cebimize kalır borca girmeyiz dedik ama annem illa şu olacak, bu olacak dediği için ben yapmasamda mecbur yaptırıyorlar. Başına gelirse anlarsın bir ton tantana oluyor, keyifli ama bir yandan bunaltıcıAbi yengeyi kandıramadın mı düğüne masraf yapacağımıza Maldivlere gideriz diye sonra gider altına araba çekerdin
Evliliği böyle görüyorsan ohooo. Ne güzel evlilikler var at gözlüğüyle bakıyorsunben ciddiyim seni bilmem ömür boyu bi şirrete nafaka ödemekten iyidir
Evlenme rezidans tut orda yaşayın evlilikten daha rahat olur senin için ama korunma şeyleri var onları kullan çocuk felan istemiyomuşsun ya hani mazallah nolur nolmazBen düşünmüyorum nedenim
Doğru kişi bulmayı geçtim ararken yok taciz yok sapık ordan mahkeme işiyle uğraş çevremde 1 2 kişi sebepsizce bu durumdan mağdur zaten
Hayır kanıtlanamıyor bide neyse bu konuyu geçtim
Kendimi baba olarakta görmüyorum zaten
Çocukmuş falan bence fasa fiso
Hayatımı yaşayacakken neden bir kadına ve çocuğa bakmakla yükümlü oluyumki
Neden yani kendi kişisel zevklerimi yaşamak varken neden biriyle hayatımı değiştiriyim neden ona bağlı kalıyım
Ha diyelimki evlendim anlaşamadık boşandık eee noldu nafaka öde çocuk varsa onun parasını öde ULAN BEN BUNLARI YAŞAMAK İÇİNMİ EVLENİCEM
benmi senmiEvliliği böyle görüyorsan ohooo. Ne güzel evlilikler var at gözlüğüyle bakıyorsun
keşke senden korunsaydılarda yazmasaydın haa doğru 10 yaşındayım ondandırEvlenme rezidans tut orda yaşayın evlilikten daha rahat olur senin için ama korunma şeyleri var onları kullan çocuk felan istemiyomuşsun ya hani mazallah nolur nolmaz