Bu devirin kızlarıyla bırak evlenmeyi oturup çay bile içilmez devir duzelirse ancaBen düşünmüyorum nedenim
Doğru kişi bulmayı geçtim ararken yok taciz yok sapık ordan mahkeme işiyle uğraş çevremde 1 2 kişi sebepsizce bu durumdan mağdur zaten
Hayır kanıtlanamıyor bide neyse bu konuyu geçtim
Kendimi baba olarakta görmüyorum zaten
Çocukmuş falan bence fasa fiso
Hayatımı yaşayacakken neden bir kadına ve çocuğa bakmakla yükümlü oluyumki
Neden yani kendi kişisel zevklerimi yaşamak varken neden biriyle hayatımı değiştiriyim neden ona bağlı kalıyım
Ha diyelimki evlendim anlaşamadık boşandık eee noldu nafaka öde çocuk varsa onun parasını öde ULAN BEN BUNLARI YAŞAMAK İÇİNMİ EVLENİCEM
Açıkçası ben isterdim ancak bunun olup olmayacağını daha doğrusu ne zaman olacağını zaman belirleyecek sonuçta gerçek insanı bulmak zor .Ben düşünmüyorum nedenim
Doğru kişi bulmayı geçtim ararken yok taciz yok sapık ordan mahkeme işiyle uğraş çevremde 1 2 kişi sebepsizce bu durumdan mağdur zaten
Hayır kanıtlanamıyor bide neyse bu konuyu geçtim
Kendimi baba olarakta görmüyorum zaten
Çocukmuş falan bence fasa fiso
Hayatımı yaşayacakken neden bir kadına ve çocuğa bakmakla yükümlü oluyumki
Neden yani kendi kişisel zevklerimi yaşamak varken neden biriyle hayatımı değiştiriyim neden ona bağlı kalıyım
Ha diyelimki evlendim anlaşamadık boşandık eee noldu nafaka öde çocuk varsa onun parasını öde ULAN BEN BUNLARI YAŞAMAK İÇİNMİ EVLENİCEM