Neler Yeni

Evlenmeyi Düşünüyor Musunuz?

amar

80+
Ben düşünmüyorum nedenim

Doğru kişi bulmayı geçtim ararken yok taciz yok sapık ordan mahkeme işiyle uğraş çevremde 1 2 kişi sebepsizce bu durumdan mağdur zaten

Hayır kanıtlanamıyor bide neyse bu konuyu geçtim

Kendimi baba olarakta görmüyorum zaten

Çocukmuş falan bence fasa fiso

Hayatımı yaşayacakken neden bir kadına ve çocuğa bakmakla yükümlü oluyumki

Neden yani kendi kişisel zevklerimi yaşamak varken neden biriyle hayatımı değiştiriyim neden ona bağlı kalıyım

Ha diyelimki evlendim anlaşamadık boşandık eee noldu nafaka öde çocuk varsa onun parasını öde ULAN BEN BUNLARI YAŞAMAK İÇİNMİ EVLENİCEM
koreli birini bulursam evleneceğim

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Tek yaşamayı evinde ailen sana iyice öğretirse evlenmeye ihtiyacın olmaz, ben evlenmedende tek yaşayabileceğimi düşünüyorum.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Ne evlenmesi tek yaşamak en rahatı ama neşeli, huzur bozmayacak vs. ve Azerbaycanlı birisini bulursam direkt nikâhı basarım ama çok zor bir ihtimal

Zechion

80+ Silver
Yaşın kaç bilemiyorum hocam ama bir ara bende senin gibi düşünüyordum, karşına iyi bir insan çıkınca çoğu şey değişiyor. 8 yıldır birlikte olduğum insan ile haftaya cuma akşamı nişanım var. Kısmetse 2024'te düğünümü yaparım diye düşünüyorum bir aksaklık çıkmazsa. Hayatını sevdiğin insanla paylaşmak (benim için) güzel bir şey. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah, hayırlısı demek lazım böyle şeylerde birden oluveriyor çünkü pek anlayamıyorsun :D
Hayırlı olsun abi.

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC

EsdeathSama

80+ Bronze
evlenmenin ne gereği var boşa masraf sadece kağıt üzerinde 2 kişi sayılıyoruz. Sevdiğime hayat arkadaşım derim ama bunu resmiyete dökmenin ne gereği var ki?
Zaten artık çoğu ülkede çocuğu olan anne babalar evli bile değil

Top Bottom