Neler Yeni

Evlenmeyi Düşünüyor Musunuz?

Hanaz

80+ Gold
Ne evlenmesi tek yaşamak en rahatı ama neşeli, huzur bozmayacak vs. ve Azerbaycanlı birisini bulursam direkt nikâhı basarım ama çok zor bir ihtimal
1690997589713.png

belə qardaşlıq yoxdur

Vatan.Delisi

80+ Bronze
İyi bir geliriniz yoksa aklınızdan bile geçirmeyin arkadaşlarımın çoğu boşandı en büyük sebep maddiyat

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,054
İsim
göksel yurtcan
Yaşın kaç bilemiyorum hocam ama bir ara bende senin gibi düşünüyordum, karşına iyi bir insan çıkınca çoğu şey değişiyor. 8 yıldır birlikte olduğum insan ile haftaya cuma akşamı nişanım var. Kısmetse 2024'te düğünümü yaparım diye düşünüyorum bir aksaklık çıkmazsa. Hayatını sevdiğin insanla paylaşmak (benim için) güzel bir şey. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah, hayırlısı demek lazım böyle şeylerde birden oluveriyor çünkü pek anlayamıyorsun :D
hayırlı olsun reis

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR

Rulep

80+ Gold
Çok doğru, en büyük temel maddiyat çünkü diğer sorunları da o doğuruyor bu sefer kavga gürültü oluyor. Daha nişan aşamasında 50 lik olduk bohçaydı kıyafetti saçtı derken :D
Abi yengeyi kandıramadın mı düğüne masraf yapacağımıza Maldivlere gideriz diye sonra gider altına araba çekerdin

Alemdaar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Görkem Türkgüven
Ben düşünmüyorum nedenim

Doğru kişi bulmayı geçtim ararken yok taciz yok sapık ordan mahkeme işiyle uğraş çevremde 1 2 kişi sebepsizce bu durumdan mağdur zaten

Hayır kanıtlanamıyor bide neyse bu konuyu geçtim

Kendimi baba olarakta görmüyorum zaten

Çocukmuş falan bence fasa fiso

Hayatımı yaşayacakken neden bir kadına ve çocuğa bakmakla yükümlü oluyumki

Neden yani kendi kişisel zevklerimi yaşamak varken neden biriyle hayatımı değiştiriyim neden ona bağlı kalıyım

Ha diyelimki evlendim anlaşamadık boşandık eee noldu nafaka öde çocuk varsa onun parasını öde ULAN BEN BUNLARI YAŞAMAK İÇİNMİ EVLENİCEM
eğlenceli aksiyonluda olabilir deneyip görmek lazım

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Abi yengeyi kandıramadın mı düğüne masraf yapacağımıza Maldivlere gideriz diye sonra gider altına araba çekerdin
:D :D Valla hacım Allaha şükür evim arabam var. Biz hatunla yurt dışı gezisi yaparız kalan para cebimize kalır borca girmeyiz dedik ama annem illa şu olacak, bu olacak dediği için ben yapmasamda mecbur yaptırıyorlar. Başına gelirse anlarsın bir ton tantana oluyor, keyifli ama bir yandan bunaltıcı :D

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ
ben ciddiyim seni bilmem ömür boyu bi şirrete nafaka ödemekten iyidir
Evliliği böyle görüyorsan ohooo. Ne güzel evlilikler var at gözlüğüyle bakıyorsun

• Beğen

Emrhan_

80+ Bronze
Evlenmek sadece bir evi geçindirmek değilki? Neden konuya bu kadar katı bir yaklaşım sergiliyorsunuz anlamadım.

Ben düşünmüyorum nedenim

Doğru kişi bulmayı geçtim ararken yok taciz yok sapık ordan mahkeme işiyle uğraş çevremde 1 2 kişi sebepsizce bu durumdan mağdur zaten

Hayır kanıtlanamıyor bide neyse bu konuyu geçtim

Kendimi baba olarakta görmüyorum zaten

Çocukmuş falan bence fasa fiso

Hayatımı yaşayacakken neden bir kadına ve çocuğa bakmakla yükümlü oluyumki

Neden yani kendi kişisel zevklerimi yaşamak varken neden biriyle hayatımı değiştiriyim neden ona bağlı kalıyım

Ha diyelimki evlendim anlaşamadık boşandık eee noldu nafaka öde çocuk varsa onun parasını öde ULAN BEN BUNLARI YAŞAMAK İÇİNMİ EVLENİCEM
Evlenme rezidans tut orda yaşayın evlilikten daha rahat olur senin için ama korunma şeyleri var onları kullan çocuk felan istemiyomuşsun ya hani mazallah nolur nolmaz 😁

• Beğen

Hanaz

80+ Gold
Evliliği böyle görüyorsan ohooo. Ne güzel evlilikler var at gözlüğüyle bakıyorsun
benmi senmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evlenme rezidans tut orda yaşayın evlilikten daha rahat olur senin için ama korunma şeyleri var onları kullan çocuk felan istemiyomuşsun ya hani mazallah nolur nolmaz 😁
keşke senden korunsaydılarda yazmasaydın haa doğru 10 yaşındayım ondandır

Top Bottom