Arama sonuçları: *

1. Matt Murdock

Almanya'da işler nasıl işliyor

1 yıl geçmiş üstünden :D
  2. Matt Murdock

Bekar evinde çalışmak hakkında

Bekar evi ne dostum :D 15 yaşındaki birine kimse ev kiralamaz. Bekar kısmına girmediğin için bekar evi de olmaz. 1721069882 Alakası yok çalışır. En basiti garsonluk.
  3. Matt Murdock

Hz Muhammed Hz Ayşe ile kaç yaşındayken evlendi?

Araplar 18 mi 9 mu diye tartışmaya girmiyorlar çünkü Anadolu'da yaşamıyorlar. Çoğu Arap hoca 9 diyor.
  4. Matt Murdock

Garsonluk Ortalama Maaş

Ben Gastronomi okuduğum için şu an ünlü bir otelde çalışıyorum ve aldığım maaş 23 bin fakat yaz sezonu olduğu için yoğun şekilde servis yetiştirmeye çalışıyoruz. Turizm sektörü zordur ve eğer kendini geliştirmişsen 100 binden fazla da maaş alırsın. Yurt dışına gidip binlerce dolar da kazanırsın...
  5. Matt Murdock

Kardeşim komşunun çocuğunu odasına kilitlemiş?

Siz dert yanarken o sırada komşunun çocuğu :
  6. Matt Murdock

Kötü bir üniversiteden bilgisayar mühendisliği okumak

Tecrübeye sabit, 1 yıl vakit kaybetmeyle ömründen bir şey gitmez ama yıllarca o üniversitede vakit kaybedip iş bulamazsan ömründen bir değil bin ömür gider. Ne yaparsanız yapın TR gibi eğitim seviyesi düşük bir ülkede en iyi üniversitelere girmeye çalışın.
  7. Matt Murdock

Herkes masaüstünü atsın :D

Hayır evliyiz biz
  8. Matt Murdock

Herkes masaüstünü atsın :D

Karımın fotosunu nereden buldun açıkla hemen
  9. Matt Murdock

ŞAMPİYON Fenerbahçe mi? galatasaray mı?

Aga Fener maçına bakıp da ümitlenmeyin, GS bu maçı kesinlikle salmaz. Salmayı geçtim hadi en kötü berabere olsun.
  10. Matt Murdock

TEKNOSEYİR BİLGİSAYARIMI HACKLEDİ DİYE DOLAŞAN GARİP ELEMAN

Bu adam aylardır istisnasız video atıyor. Çok garip bir kişilik, daha önce de konusu vardı. Büyük ihtimal psikolojik bir rahatsızlığı var ve kendini ona inandırmış, çok garip.
  11. Matt Murdock

Yaş 34 elime kız eli değmedi

Olum sosyal medya yalanı o. Gördüğünüz her şeye inanmayın. Kadın'ın uzun süredir sevgilisi var. Böyle bir şeyin ihtimali var mı sence :ROFLMAO:
  12. Matt Murdock

Yaş 34 elime kız eli değmedi

Cidden Ester ile ilişkiye girdiğine inanmadın değil mi?
  13. Matt Murdock

Memelerim çok büyük herkes bu memeler ne diyor :/

Oversize giy
  14. Matt Murdock

Memelerim çok büyük herkes bu memeler ne diyor :/

Büyük ihtimal genetik bir şey çünkü 1.76 boy için 81 kilo inanılmaz fazla bir kilo değil. Aldığın kiloları o bölgede diğer bölgelere oranla daha fazla almış olabilirsin bu da genetikle alakalı işte.
  15. Matt Murdock

ADA WONG MU ,LARA CROFT MU,KİTANA MI ?

Ada Wong her daim
  16. Matt Murdock

Milli Yas ilan edildi !

Küfür etmek istemiyorum etmek istemiyorum etmek istemiyorum
  17. Matt Murdock

STEAM Neden ücretsiz oyunları paralı satıyor

Steam ile mobil mi kıyaslıyorsun?
  18. Matt Murdock

TYT sıfırdan 40 net yapmak için kaynak önerisi

Kalan süre derken? 1 yıl 23 gün sonra olanı mı diyorsun?
  19. Matt Murdock

34 yaşındayım hiç sevgilim olmadı

Usta çirkinlikle alakası yok. Ben de öyle aman aman yakışıklı değilim fakat bu güne kadar çokça normal kız arkadaşım da oldu sevgilim de. Biraz da kendine bakman, giyinmen, konuşma tarzın da önemli. Ne olursa olsun utangaç olma. Kız görünce kafasını yere eğecek kadar utangaç olanlar var, normal...
  20. Matt Murdock

Bakire misiniz? (Sadece merak)

Bakir olmasın o kanzi
Top Bottom