Hayır 23 gün sonra olacak yks için soruyorum. 20 günde 40 net yapılır herhalde.Kalan süre derken? 1 yıl 23 gün sonra olanı mı diyorsun?
yalnız tyt 4 ders türkçe matematik fen ve sosyal ve hepsi 40 soru ve hiçbirinden 0 dan 40 net yapamazsıHayır 23 gün sonra olacak yks için soruyorum. 20 günde 40 net yapılır herhalde.
40 net yapar hocam 40 türkçe sorunun 20-23 tanesi zaten çok çok rahat okuyup yapılır sosyalden 0 bilgi 12 yapar matematikten de yine 0 bilgi 8-9 yapar çok rahatyalnız tyt 4 ders türkçe matematik fen ve sosyal ve hepsi 40 soru ve hiçbirinden 0 dan 40 net yapamazsı
ha o 40 net tamam anladım hangi üniye gircek o 40 net ile40 net yapar hocam 40 türkçe sorunun 20-23 tanesi zaten çok çok rahat okuyup yapılır sosyalden 0 bilgi 12 yapar matematikten de yine 0 bilgi 8-9 yapar çok rahat
orasını bilmiyorum da 40 net dediği geneldir belki polislik falan istiyordurha o 40 net tamam anladım hangi üniye gircek o 40 net ile
ulan ne komik çarsın o kadar komikki 345 tyt matı yedimHayır 23 gün sonra olacak yks için soruyorum. 20 günde 40 net yapılır herhalde.
Hayır hocam özelde elektrik istiyorum. Geçen yıl arel üni 2.8M ile kapatmış ama hedefim 800k tyt'de.orasını bilmiyorum da 40 net dediği geneldir belki polislik falan istiyordur
Hocam neden dalga geçiyorsunuz? 40 net yapılamayacak mı sanki 20 günde?ulan ne komik çarsın o kadar komikki 345 tyt matı yedim
20 gün kala mı aklına geldi sınav olduğu anlamadım ki, dalga geçenler de onunla geçiyor zaten millet minimum 10 aydır sınava çalışıyorHayır hocam özelde elektrik istiyorum. Geçen yıl arel üni 2.8M ile kapatmış ama hedefim 800k tyt'de.
Mesaj otomatik birleştirildi:
40 nete denk geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam neden dalga geçiyorsunuz? 40 net yapılamayacak mı sanki 20 günde?