- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tipsizsen kız ona izin vermezyani kızlara sen yürücen
Tipsizsen kız ona izin vermezyani kızlara sen yürücen
Tavsiyebu konuda biz ne yapabilirz ali abi
O zaman eline erkek eli değsin. asdsaddasdTavsiye
Benim boyum kısa ve çirkin olduğum için olmadı ya senin ?O zaman eline erkek eli değsin. asdsaddasd
31 yaşımdayım belkide konuşmak isteyen biri olmuştur benimle ama şuana kadar 1 kızla bile yakından uzaktan alakam olmadı.
Bu ne sihirdir belimiyorum. Utanıyor muyum ne?
Güzel kız görünce ilk aklıma gelen bu beni sömürür ağa sokakta bırakır yeminle diye düşünüyorum hep.
Resimde göründüğüm gibiyim 175 felan boyum görünümden memnunum aslında. Sadece özgüven 0 olunca anca böyle olur.Benim boyum kısa ve çirkin olduğum için olmadı ya senin ?
Kilo ver , saç dökülmene ilaç al , boyun uzunmuş zaten .1.825 m boyum var, kilom fazla, saçlar hafiften dökülüyor, kısmen para da var ama 33 yaşımı dolduracak olmama rağmen benim de hiç olmadı. Bu saatten sonra da olmaz gibi.
Cidden Ester ile ilişkiye girdiğine inanmadın değil mi?her şey parada bitiyor tip önemsiz bu adam ester'le ilişkiye girdi mesela maymuna benziyor adam
Alıntıyı görüntüle
Patlattı ester'i ne diyonCidden Ester ile ilişkiye girdiğine inanmadın değil mi?
Olum sosyal medya yalanı o. Gördüğünüz her şeye inanmayın. Kadın'ın uzun süredir sevgilisi var. Böyle bir şeyin ihtimali var mı sencePatlattı ester'i ne diyon
Çirkinleri kandırıyorlar bu örneklerleOlum sosyal medya yalanı o. Gördüğünüz her şeye inanmayın. Kadın'ın uzun süredir sevgilisi var. Böyle bir şeyin ihtimali var mı sence