Neler Yeni

Milli Yas ilan edildi !

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Ahmet
ne ehli sünnet katili mi ölmüş

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,616
İsim
Mert Can Ergün
İran a özgürlük geldi darısı diğer arap ülkelerine

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Cihan Duman

KAANT10X

80+ Bronze
Bilgiç dediklerinden bir tanesi cemaatlere, şeyhlere ve hacı hocalara tapıyor 😊
O zaman bilgiçtir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Araştırdım şimdi muhtemelen siyasi satranç hamlesi yapıyor bizim RTE iran israile saldırınca türkiyede iranın tarafında gösteriyor kendini tamamen siyasi strateji.
Kardeşim keşke araştırmasaydın diplomatik nezaket gereği milli yas ilan ediliyor. Yavuzun torunları şialarla stratejik hamle mi yapacak.

EFI Shell şu anda başka forumlarda başka insanlara cemaatleri, şeyhleri ve hacı hocaları övmekle meşguldür lütfen sesli mesaj bırakınız 😊
HAKİKİ EFİ SHELL 11 EYLÜL 2022 TARİHİNDE EVİNDE ŞEHİT EDİLMİŞTİR GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ SAKALI İLE SEKÜLER LAİK BİR İSTANBUL BEYEFENDİSİ

11EYLÜLDEN SONRA İNSANLARA EFİ SHELL OLARAK TANITILAN DİN İNSANI MEHMET YILMAZ KENDİSİ İHACI SİHACIDIR. FIRSAT BULDUKÇA TOGG ÖVERDİ VE SÜREKLİ GÜLÜYOR

BU KADAR GÜLECEK NE VARDI?

The Semih

80+ Gold
Yavuzun torunları şialarla stratejik hamle mi yapacak.
Strateji sadece dostla yapılmaz kardeşim, düşmanınla bile yaparsın iranın bizi sevmediğini bildiğim için başta şaşırdım zaten fakat çıkar ilişkisi için her şey yapılır siyasette tıpkı ABD ve TR ilişkisi gibi.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz
Küfür etmek istemiyorum etmek istemiyorum etmek istemiyorum

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Cihan Duman
Yan çar mı🤔🤔🤔🤔 yeni arkadaşlar mı🤨🤨🤨😟 bunların üzerine kafa yormak gerek. Neyse sonuç olarak şeyh öven arkadaş eğer Sünni ise haklıdır.
Kula kulluk edene yazıklar olsun başka söz yok onlar sizin bildiğinizden fazlasını bilmiyorlar tek bir doğruya inanacaksanız yolunuz inandığınız dinin kitabı,kuranı kerim, olsun. sahtekarları değil

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
HAKİKİ EFİ SHELL 11 EYLÜL 2022 TARİHİNDE EVİNDE ŞEHİT EDİLMİŞTİR GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ SAKALI İLE SEKÜLER LAİK BİR İSTANBUL BEYEFENDİSİ

11EYLÜLDEN SONRA İNSANLARA EFİ SHELL OLARAK TANITILAN DİN İNSANI MEHMET YILMAZ KENDİSİ İHACI SİHACIDIR. FIRSAT BULDUKÇA TOGG ÖVERDİ VE SÜREKLİ GÜLÜYOR

BU KADAR GÜLECEK NE VARDI?
Uefi terminalinde Reisi cumhurbaşkanına dualar yazıp ağlama işaretleri bırakıyordur. 😂

Hönkürdüm lan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,772
Üyeler
161,132
Son üye
KaizenTaha
Top Bottom