The Semih
80+ Gold
Kardeşim sorduğum sorulara hiç mantıklı cevap vermemişşin ki, dil bilgisine takılıyorsun, bak ben merak ettiğim soruları sordum sana, neden hepsini tek tek cevaplamıyorsun ?Seni dil bilgisi öğrenmeye davet ediyorum [şart kipi -se/sa]
filistinli senin kardeşinSE israilli de benim kardeşim cümlesindeki şart kipini bulunuz
Font büyütüp maddeler halinde sıralamışsın neyse
Savaşın ucu bize dokunuyor dediğinde de natodamıyız natodayız bize yapılan natoya sayılıcakmı evet daha neyin derdini yaşıyorsun
Benim vicdanım yok faşizm bazen savunulmalı kendim içinde herkes içinde
Şimdi çıksa abd israile desteği bozuyoruz dese umrumda olmaz ama sen filistin savaşı bitecek diye seviniyorsan orasını bilemem
Düşmanımın düşmanı dostumdur konu çok uzarsa engelle kardeşim şimdi yapacağım gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biz sana göre yahudi sempatizanıysak sende bize göre arap sempatizanı oluyorsun şu arapları savunacağınıza gidin bakın türke araplardan fayda gelmişmi
Türkiyeyi natodan atmaya çalışıyorlar, sen diyorsun ki natoya sayılır, yıllardır doğuda savaşıyoruz zaten nato ülkeleri silah veriyor düşmanlarımıza sizin bunlardan haberiniz mi yok yoksa safamı yatıyorsunuz bak merak ettiğim bir soru daha, olm bana bu soruların cevaplarını konuyu dağıtarak değilde madde madde cevaplayın ciddiyim bak gerçekten bu karşı kafadan adam gibi beni ikna edecek 1 tane insan çıkmadı, çıksın dişimi kırıcam. Bana de ki mesela semih ben israilliyim yahudiyim o yüzden destekliyorum de, ben sana saldırmıcam ki sadece merak ediyorum.
Ben adama düzgünce sataşmadan merak ettiğim soruları soruyorum adam dil bilgisine takılmış bide engellicem diyor, niye engelliyon hayırdır şahsınamı sövdüm ? cevap veremeyeceğim Semih de ozaman, insan gibi yaklaşıyoruz insanca karşılık ver, bende dil bilgisi eksikse sendede iletişim eksik kardeşim.
Sorularımın cevaplarını alamadım bu arkadaşların kuru sıkı olduğunu düşünmeye devam ediyorum.
Son düzenleme: