Arama sonuçları: *

1. MestanMuraT

Askerlik izini rapor ile uzar mı

Şu anda 6 aylık muvazzaf askerlik görevimi yerine getirmekteyim.6 gün normal izin 6 günde istirahat izniniz var Eskiden bu 6 günlük izinde iken askeri hastaneden alınan bir rapor ile askerlik uzamadan istirahat evde yapilabiliyormus Şimdi askeri hastaneler kapatıldı .raporu normal bir...
  2. MestanMuraT

Nasıl kilo alabilirim

Kas kütlesi olarak almak istiyorsan gym ye git ve profesyonel bir antrenör den beslenme ve spor programı al
  3. MestanMuraT

Takıntılı aşık olduğum kızı nasıl unutabilirim?

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://m.facebook.com/kahvehaneagzi/videos/celal-%25C5%259Feng%25C3%25B6re-g%25C3%25B6re-a%25C5%259Fk/1755256854641414/&ved=2ahUKEwiAj7PWk7SDAxXqkIkEHfQDCZMQwqsBegQICBAE&usg=AOvVaw2eXm1tVkj9ivbZ28lBb16r Aşkın tanımı budur eksiği...
  4. MestanMuraT

Lüks Polis Araçlarımız Hakkında Fikirleriniz

Okadar vekil bindi böyle arablara kimsenin sesi çıkmadı devletin polisi hizmet için kullanacak bunları helali hoş olsun.
  5. MestanMuraT

Şuan Dolar Almak Mantıklı mı?

Asgari ücret zammı sonrası tl de tutmaktan iyidir
  6. MestanMuraT

Türkiye'de yabancı hisse senedi nasıl alınır

Midas güvenilir midir hocam ben devlet güvencesi olsun diye ziraati kullanıyorum reklamlarını gördüm ama yasal dayanağı nedir bir bilgi sahibi değilim
  7. MestanMuraT

Türkiye'de yabancı hisse senedi nasıl alınır

Paramı hisse senedi alarak değerlendirmek istiyorum yalnız bir Google ,Microsoft ,Netflix, Starbucks gibi getirisi yüksek hisselerden almak istiyorum Ziraat borsa uygulaması kullanıyorum şu anda z-borsa uygulama arayüzünde bulamadım konu hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi?
  8. MestanMuraT

İşimden memnun değilim işverene nasıl söylerim?

Ben yerinde olsam yevmiyeli işi seçerdim boya dekorasyona merakım var diyor isen işi öğren kendin çalış evlere boya badana ya gidersin hem cekingenliginide yenmiş olursun bu iş vasıtası ile
  9. MestanMuraT

9 yıldır sevdiğim kız rüyalarıma girmeye başladı

Unutmam ondan başkasını sevemiyorum bende sevmeyi bıraktım artık sevmeye karşı bir fobim var hayatta sevipte karşılık alabileceğim tek kadın annemmiş gibi geliyor.senin için çok geç değil git açıl kıza ben cevabını bildiğim soruları sormam .kendini üzme de senden gençken çok hoşlanıyordum de...
  10. MestanMuraT

9 yıldır sevdiğim kız rüyalarıma girmeye başladı

Abi zaten bu seevme işi içgüdüsel bir şey sen farketmeden kendin için ideal çocuklarına annelik yapabilecek guvenebilecegin ulan bana benzemesede aynı bu kız gibi olsun dediğin insana aşık oluyorsun şahsen ben acilamadım sadece sınıf arkadaşı idim bunun sevdiği bir çocuk vardı bir gün bana...
  11. MestanMuraT

En Sevmediğiniz Oyun Türü Nedir?

Battle royale
  12. MestanMuraT

Sigarayı bırakıcam ama nasıl

Ben birkaç kez biraktım 2 hafta falan yoksunluk belirtileri sürüyor sigara nikotin noksanlığı çekersin elinde hafif titreme abi öfke patlamaları yaşayabilirsin sonra sadece başkasını içerken gördüğümde istiyordum her canım istediğinde derin bir nefes alıyorum yavaşça veriyordum insana bir...
  13. MestanMuraT

opera da reklam göstermeye başladı :(

Sadece oda değil operanın verilerinizi sattığı hakkında duyum da almıştım
  14. MestanMuraT

15 yaş 1.57 boy uzarmıyım?

Bendede aynı durum vardı senden 3 cm uzundum doktora falan gitmedim şimdi 1.78 boyum yaş 21 bazen boy atması geçilebilir ama sen yinede doktora görün
  15. MestanMuraT

Paramla nasıl pasif gelir elde ederim?

Paramı normalde tz kodlu ziratt port para piyasası fonunda tutuyorum Birikim yaparkende tca kodlu Ziraat altın katılım fonuna yatırıyorum altın ile paralel olarak artıyor fakat bu fonda paranı çekmek için çok uğraşıyorsun 3 gün sonra hesabına geçiyor daha mantıklı bir yatırım tavsiyesinde...
  16. MestanMuraT

En Zor Meslek Nedir?

-ürolog -hayat kadınlığı -fırında çalışmak -fabrikada çalışmak (sürekli aynı işi yapınca insanlığını sorguluyorsun) en rahat meslek hammallıktır inşaatta amale olak çalıştım nakliyede çalıştım insanla muhattap değilsin işin değişiklik gösteriyor hep aynı şeyleri yapmıyorsun güzel yani.
  17. MestanMuraT

450tl Ye kadar ağırlık seti önerisi.

gir inşaata çalış kardeşim hem vücut yaparsın hem cebine para girer
  18. MestanMuraT

Koşullu gfeçer dersim var geçer miyim?

inşallah mezun olamam lazım çünkü önümüz önlisans kpss başvuruları ve kritik bir seçim bir an önce memur olup iyi bi amd DDR 5 pc dizmek istiyorum
Top Bottom