Cevdet Sunay
80+ Platinum
Dahası
Pardon kanku hayırlı nobetler
hocam bi o çalıyo bi o !Devlet vergi kaçakçısıyla niye yarışa giriyor
Sadece yakıtı mı fazla?Söylediklerin kesinlikle doğru. Benim dediğim şey evet bunların yakıtı fazla ama bir kezde olsa bence iyi yapılmış. Hani ilk defa olduya böyle bir şey olduya sonuçta
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır sıkıntılı değilim. Gayet iyi bir şey olmuş. İnsanlar sonra neden Dubaide var bizde yok diyor. Devlet Ne yapsa insanlar illa bir saçmalık söylüyor. polisimize en iyisi yakışır
1 - arabaların vergi kaçakçıları ile alakası yokkanki yarışa girmiyor bana yanlış yapanın sonu böyle olur diyor mallarınıza el koyarım devletin olur caddelerde sokaklarda görürsünüz üzülürsünüz diyor
en büyük mafya devlettir devletle kimse sidik yarıştırmaz istediğini bir kalemde siler sadece burada olacaklardan örnekler görüyoruz
Okadar vekil bindi böyle arablara kimsenin sesi çıkmadı devletin polisi hizmet için kullanacak bunları helali hoş olsun.Arkadaşlar bence en mükemmel şekilde değerlendirilmiş. Ancak bazı insanlar böyle düşünmüyor. Benim düşüncem tabii ki bu araçlar satılıp belki onlarca Egea alınabilirdi fakat bir kerecikte bizim ülkemizde lüks polis araçları olsun aga. Hayatımda ilk defa bu kadar mutlu oldum. Şuna bakın Ferrari, Bentley ve RS6 Avant var. Siz ne demek istersiniz ? Bana katılıyor musunuz ? Bir kezde bizim ülkemizde lüks polis aracı olsun bence.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ferrari polis arabasının benzinini senin benim vergilerimle ödeyecekler farkında mısın?Arkadaşlar bence en mükemmel şekilde değerlendirilmiş. Ancak bazı insanlar böyle düşünmüyor. Benim düşüncem tabii ki bu araçlar satılıp belki onlarca Egea alınabilirdi fakat bir kerecikte bizim ülkemizde lüks polis araçları olsun aga. Hayatımda ilk defa bu kadar mutlu oldum. Şuna bakın Ferrari, Bentley ve RS6 Avant var. Siz ne demek istersiniz ? Bana katılıyor musunuz ? Bir kezde bizim ülkemizde lüks polis aracı olsun bence.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ülkeyi zaten bizim vergilerimiz geçindiriyor siz benzini de ödeyeceğiz diyorsunuz. Zaten kazandığımız parayı harcarken %90ı vergilikhepsi satılıp masrafsız egea / cross/ duster 1.5 olanı özellikle motor masrafı asla yapmadan 400/500k km yapar ve 100kmde 225/250tl yakar ama bunların masrafını biz ödicez
hocam orda demek istediğim şöyle diyim biraz saçma olacak ama satrançta ferrariyi 1 tane at olarak düşün yada aynı paraya daha fazla piyon gibi düşün geneli yani ortalamayı arttırmak daha iyi olur satılıp 1.3/1,5 sırasıyla 7,5 lt ve 5.5 lt yakıyorlar (duster tarafı) 100km de bu tarj suv lara yatırması hem şehir içi hemde şehir dışında çok daha işlevsel ve o benzin kısmına bakarsak 1 adet ferrari mi yoksa 20/25 tane duster mi ? lt olarak bakarsan duster çok gözükür ama kullanımda en az 20/25x fark olacakÜlkeyi zaten bizim vergilerimiz geçindiriyor siz benzini de ödeyeceğiz diyorsunuz. Zaten kazandığımız parayı harcarken %90ı vergilik
Öyle de yüksek ihtimal bunların davası devam ediyor. Satılırsa etik olmuyor. Zaten kaplamayı söküp satarlar.hocam orda demek istediğim şöyle diyim biraz saçma olacak ama satrançta ferrariyi 1 tane at olarak düşün yada aynı paraya daha fazla piyon gibi düşün geneli yani ortalamayı arttırmak daha iyi olur satılıp 1.3/1,5 sırasıyla 7,5 lt ve 5.5 lt yakıyorlar (duster tarafı) 100km de bu tarj suv lara yatırması hem şehir içi hemde şehir dışında çok daha işlevsel ve o benzin kısmına bakarsak 1 adet ferrari mi yoksa 20/25 tane duster mi ? lt olarak bakarsan duster çok gözükür ama kullanımda en az 20/25x fark olacak