Arama sonuçları: *

1. Nicksiz

Ek gelir önerisi olan varmı öğrenciyim ve biraz para ihtiyacım var

Başka öğrencilerin ödevlerini para karşılığı yapabilirsin.
  2. Nicksiz

Ürün değişimde bir üst model talep etmek.

Para iadesi istememeni kabul ederlerse üst modeli vermeleri gerekir. Ama hiçbir firmanın bunu kabul edeceğini sanmam :)
  3. Nicksiz

Almanya Vatandaşı Olmak İçin Gereken Para

Oraya gitmek vize ve pasaport işlerinden sonra bilet parası dışında fazla tutmaz ama önemli olan oraya gittikten sonra yapacağın maliyet. Gittikten sonra bayağı para harcaman gerekebilir.
  4. Nicksiz

Üniversiteyi yarıda bırakıp İngiltere'ye gidilir mi?

Bunu gel de onlara anlat işte :D Aslında ailem değil sadece babam sorunlu. Ben ne dersem o kafasında kendisi.
  5. Nicksiz

Eski kafalı oldukları için kısıtlayıcılar biraz.
  6. Nicksiz

Ailem umarım destekler. Bu tarz şeylere pek açık değillerdir. 1627332756 Maaş durumları çok değişken hocam. Özelde çalışmak devlete göre bayağı iyi kazandırabiliyor. Ama önemli olan çalışmak bir yer bulabilmek. 1627332792 Forumda meslektaşım olduğuna çok sevindim. Öğrenci misin yoksa mezun...
  7. Nicksiz

Valla aşımı oldum. Eğer yinede corona gelip bulaşırsa kader kısmet deriz ne yapalım :) 1627299839 Çok haklısınız. Dediğiniz ihtimaller oldukça fazla. Temelli gitmeyi en azından şuan için düşünmüyorum. 1 sene okulu dondurup o arada gitmeyi düşünüyorum. Çünkü tek seferlik bir fırsat bu.
  8. Nicksiz

Banyo yaparken sular kesildi kafamda köpük kaldı...

Olmaz silebilirsin.
  9. Nicksiz

Aile bağlarım kuvvetli değil hocam. Ailemi özlemem. Tavsiyelerin için teşekkürler.
  10. Nicksiz

Kalacak yerim, işim vs garanti şuan. Garanti olmayan okuduğum üniversite :)
  11. Nicksiz

Bende öyle düşünüyorum. Zaten üniye hiç mezuna kalmadan ilk senede gelmiştim. 1 sene dondurma yaparsam yaşıtlarıma katılmış olurum.
  12. Nicksiz

Bölüm elbette var ama geçiş yapmanın kolay olacağını sanmıyorum. Dondurma yapabilirim. 1627290629 Dondurabilirim istersem.
  13. Nicksiz

Hocam eğer gidersem hemen okulu bırakmayı düşünmüyorum. Çünkü okuduğum bölüm Türkiye'de oldukça önü açık, iyi bir bölüm. İlk sene okulu dondurmayı düşünüyorum. Daha sonra dondurduğum zamandaki bir senede İngiltere'de kalmaya devam ediyimmi yoksa 1 sene bana yeter diyip geri gelip en azından...
  14. Nicksiz

Kararsız kalmamda ki sebep, okuduğum bölüm önü açık, kendimi geliştirirsem iyi iş yapacağım bölüm. Her şeyi bir anda bırakıp gitme hissi tuhaf geliyor. Üniversite için harcadığım zamanların boşa gitmesi. Bunlar kararsız kalmama neden olan sebepler.
  15. Nicksiz

Aile bağlarım çok kuvvetli değildir. Annemi özlerim sadece :D
  16. Nicksiz

Oraya öğrenci belgesi ile ingilizce kursu öğrenme adı altında gidecekmişim. Gitmişken dil öğreneceğim ve zaten biraz dilim var. Kalacak yeri onlar ayarlayacaklar.
  17. Nicksiz

Verilen cevaplar daha açıklayıcı, detaylı olursa sevinirim. Fikrimi değiştirme durumu var çünkü cevapların..
  18. Nicksiz

Arkadaşlar elime bir fırsat geçti. Yakınımın bağlantısı sayesinde İngiltere'de restoran, market şubeleri olan birisi, yanında çalıştırmak için bütün masraflar ona dahil olacak şekilde beni İngiltere'ye götürme teklifinde bulundu. Bense şuanda Veteriner fakültesi 4. sınıf öğrencisiyim. Babam...
  19. Nicksiz

Forumda seviliyor muyum ?

Hayır, hayır.
  20. Nicksiz

Mansur yavaş Vs Recep tayyip erdoğan Anket

Açık olması halinde bakma isteği meraktır dostum. Ben zaten belki değişir dedim. Senin değişmiyorsa başkasının değişebilir, böyle toplu alanlarda bu tarz anket, oylamalar gizli yapılır. Fazla uzatmaya gerek yok bence konu sahibi de uygun görmüş kapatmış :)
Top Bottom