rdemstaken
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Herkesin düşüncesine saygı gösteremeyecekseniz bakmayın.Nasıl neden? Anlaşılmayacak bir şey yok bence.
Herkesin düşüncesine saygı gösteremeyecekseniz bakmayın.Nasıl neden? Anlaşılmayacak bir şey yok bence.
Onu gösteremeyecek olanlara söyleyeceksin bana değil.Herkesin düşüncesine saygı gösteremeyecekseniz bakmayın.
Evet, etti.Onu gösteremeyecek olanlara söyleyeceksin bana değil.
Çok mu rahatsız etti seni kapatılması?
Fazla merak iyi değildir Kişilere bakış açın değişir belki kim bilir mazallah.Evet, etti.
Bu merak değil ki?Fazla merak iyi değildir Kişilere bakış açın değişir belki kim bilir mazallah.
Açık olması halinde bakma isteği meraktır dostum.Bu merak değil ki?
Kişilere neden bakış açım değişsin?
Gerçek hayatta AKP'li arkadaşım da var MHP'li arkadaşım da.
Böyle anketler genelde açik yapiliyor youtube da gördüğümüz röpörtajlar gibi çoğu seçmen oyunu belli ediyor zaten kapatma sebebim 1 2 kişi oy kullansin diyeAçık olması halinde bakma isteği meraktır dostum.
Ben zaten belki değişir dedim. Senin değişmiyorsa başkasının değişebilir, böyle toplu alanlarda bu tarz anket, oylamalar gizli yapılır. Fazla uzatmaya gerek yok bence konu sahibi de uygun görmüş kapatmış
Olasi bir adaylikta diyelimMansur Yavaş Cumhurbaşkanı olmayı düşünmüyorum dememiş miydi ben mi yanlış biliyorum ?
ilgi çekmek için mi yaptın bu anketi?2023 de Mansur yavaş mi seçilmeli Recep tayyip erdoğan mi ?
Insanlarin fikirlerini belirtmesi niye herkesi geriyor oyunu ver git basit.ilgi çekmek için mi yaptın bu anketi?
Ayn çok korkunç bir yerSilivri