Neler Yeni

Mansur yavaş Vs Recep tayyip erdoğan Anket

Mansur Yavaş vs Erdoğan

• Mansur yavaş

Oylar: 149 81.0%
  • Recep tayyip erdoğan

Oylar: 35 19.0%

• Oy kullanan toplam üye
    184

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Erdoğanın yönetmesi kumar zaten :geek:
Değil sen devlet yönettin mi?
Soruyorum devlet nasıl yönetilir bana söylersen dediğine tamami ile hak vericem.
Ama söyle bakalım bana bbir devleti nasıl yönetmeliyiz en ince ayrıntısıyla söyle öyle olsun ki hayal olmasın.
Dış ilişkiler.
İç işleri
Bakan atama
Parti işleri
Siyasi ilişkiler
Kararlar
HOİ 4 oynamıyoruz.
Ben Erdoğanı desteklemiyorum ve iyi değil ama kumar oynanmamlı devlet ile.
Ben En iyi Solcu parti bile gelse Kemal bey var ise veremem beni solcu etmek istiyorsanız Kemal bey'i parti başkanlığından alın ben de ok diyim ok.
Bu arada hayal rejim değişmesi en azından bu sene için. Evet oylar azalmış olabilir ancak Sol partiler çooook fazla ve oylar bölünücek ayrıca ttifak kurmazlar bu sene hepsi. He ama bir şeyi iyi beceriyorlar kabul ediyorum sosyal medyayı iyi kullanıyorlar.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Soruyorum devlet nasıl yönetilir bana söylersen dediğine tamami ile hak vericem.
Ama söyle bakalım bana bbir devleti nasıl yönetmeliyiz en ince ayrıntısıyla söyle öyle olsun ki hayal olmasın.
Dış ilişkiler.
İç işleri
Bakan atama
Parti işleri
Siyasi ilişkiler
Kararlar
HOİ 4 oynamıyoruz.
Ben En iyi Solcu parti bile gelse Kemal bey var ise veremem beni solcu etmek istiyorsanız Kemal bey'i parti başkanlığından alın ben de ok diyim ok.
Ben devlet yönetmedim ve bu saydığın ilişkilerin çoğuda kötü durumda zaten, benim isteğim adam akıllı biri gelsin zaten, mansur yada başkası.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Dış ilişkiler.
İç işleri
Bakan atama
Parti işleri
Siyasi ilişkiler
Kararlar
HOİ 4 oynamıyoruz.
Bu arada hayal rejim değişmesi en azından bu sene için. Evet oylar azalmış olabilir ancak Sol partiler çooook fazla ve oylar bölünücek ayrıca ttifak kurmazlar bu sene hepsi. He ama bir şeyi iyi beceriyorlar kabul ediyorum sosyal medyayı iyi kullanıyorlar.
Lise mezunu ingilizce bilmeyen bir lider ne kadar garip 🤔🤔

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ben devlet yönetmedim ve bu saydığın ilişkilerin çoğuda kötü durumda zaten, benim isteğim adam akıllı biri gelsin zaten, mansur yada başkası.
Efendim size bir soru sorucam.
Sol parti neden yönetebilir?
Bu soruya cevabınız var ise ne derseniz hak vericem sorunum bu daha kötü yönetti diye diğerinin iyi olacağına inanmak .
Benim sorunum a partisi yönetir diye oy vermemeniz sırf gitsin diye vermeniz.
Ama şartım lütfen Bunları yapabilirler olsun ama yok akp bunu yapamadı olmasın.
AKP a olayını yapamaması Sol tarafın iyi yapacağı anlamına gelmez.
İnanıyor musunuz yönetebileceklerine sebebleriniz ile?
Zaten hayaliniz olan şey imaknsız.
Mansur bey aday olur ve kazanır ise ciddiyim fikirlerinize haklısınız gözüyle bakıcağım ama gerçekleşmeyecek biliyorum o anketlere herkes değil gençler kaıtlıyor ama katılıyorum AKP iyi dğeil kötü ama diğer partiler zamanında hataları yüzünden vermem.
Kemal beyin kafası halen geri zihniyet. Verdiği vaatler hiç gerçekçi değil değil değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lise mezunu ingilizce bilmeyen bir lider ne kadar garip 🤔🤔
Bir parti lideri bile biliyor mu?

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Efendim size bir soru sorucam.
Sol parti neden yönetebilir?
Bu soruya cevabınız var ise ne derseniz hak vericem sorunum bu daha kötü yönetti diye diğerinin iyi olacağına inanmak .
Benim sorunum a partisi yönetir diye oy vermemeniz sırf gitsin diye vermeniz.
Ama şartım lütfen Bunları yapabilirler olsun ama yok akp bunu yapamadı olmasın.
AKP a olayını yapamaması Sol tarafın iyi yapacağı anlamına gelmez.
İnanıyor musunuz yönetebileceklerine sebebleriniz ile?
Sol taraf benim umrumda değil sadece aday olarak dedim zaten ben, yıllardır erdoğan yönetiyor ülke çok iyi durumda diyebilirmiyiz hayır, ekonomi ve eğitim için bir çaba bile yok, belki yeni ve düzgün biri gelirse bunları yapabilir, fakat dediğim bu iki sorun şu anki yönetimin pek umrunda değil gibi duruyor. Ve dediğin soruya gelirsem ise zaten iyi bir aday olmasa oy kullanmam mantıken.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Sol taraf benim umrumda değil sadece aday olarak dedim zaten ben, yıllardır erdoğan yönetiyor ülke çok iyi durumda diyebilirmiyiz hayır, ekonomi ve eğitim için bir çaba bile yok, belki yeni ve düzgün biri gelirse bunları yapabilir, fakat dediğim bu iki sorun şu anki yönetimin pek umrunda değil gibi duruyor. Ve dediğin soruya gelirsem ise zaten iyi bir aday olmasa oy kullanmam mantıken.
Hocam eskiden en iyi ülkeydik öyle bir dediniz ki
Size bir soru AKP neden başa geldi peki
Ben kısacana Terörizst partilerle iş birliği yapan onlara terörist gözüyle bakmayan teröristlerin olaylarına karışan vaatleri gerçekçi olmayan eleştirileri berbat olan , 15 yaşındaki ergen çocukların önüne çıkıp o saçma vaadleri sunan ama bir tane gerçekçi geleceği çok iyi olan vaadi söylemeyen ayrıca bir dediği bir tutmayan kısacana ülkeyi cumaya gidiyorum ayağına kapatır gibi iflas ettirip kaçacak kimlikte olan bir partiye oy veremem . İnternet altyapısı evet gerekli de vaad olarak bundan öteye fazla gidemeyen birine veremem.
Diyeceklerinize cevap:
AKP vaadi ne:
En azından hep yaptıklarını söylediklerinden ve söyledikleri çoğu tuttuğu için vaadleri gerçekçi ne kadar çok iyi olmasa da.
Öcalan TRT'ye çıktı:
Sadece mektubu okundu orada evet hata idi ama orada destek verilmedi sonçta
İşbirliği yaptılar onlarla bu hükümet:
Ne olsun istersin? Masun insanlar mı ölsün dersin. Anlaşmaya varmak istedik ve ihanet ettiler bu anlaşmaya ama bundan sonra daha serttik zaten ilk zamanlarda hazır değildik.
Daha var ise cevabım hazır dostum.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay

Berke Gözükara

80+ Bronze
Dış ilişkiler.
İç işleri
Bakan atama
Parti işleri
Siyasi ilişkiler
Kararlar
HOİ 4 oynamıyoruz.
Devleti yönetmek o kadar da zor değil doğru adamı doğru yere koy yeter.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Devleti yönetmek o kadar da zor değil doğru adamı doğru yere koy yeter.
what?
Cidden bir şey dersin de bunu deme ya.
O koyun dediğimiz(Kimisi koyun kabul ama bence çoğu değil) insanlar neden oy veriyor?
AKP neden başa geldi?
Çünkü SOL ve SAĞ partiler başarısızdı AKP ise başaran ilk partilerden biri oldu.
En basidinden ya AKP olduğundan beri Ülke kalkındı ve insanların refahı arttı bunu sapıtmayın arttı evet çoğu insan da der bunu ve haklılar iki grafik ile karar veremezsin. Şuan AKP neden var cevabı sizin yönetir dediğiniz partilerin boş yönetimleri ile başa geldi .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,745
Son üye
KerneL32
Top Bottom