FlyperX
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Erdoğanın yönetmesi kumar zatenSiz halen risk oynuyorsunuz bu devlet bu devlet devlet kumara atılmaz.
Erdoğanın yönetmesi kumar zatenSiz halen risk oynuyorsunuz bu devlet bu devlet devlet kumara atılmaz.
Değil sen devlet yönettin mi?Erdoğanın yönetmesi kumar zaten
Ben devlet yönetmedim ve bu saydığın ilişkilerin çoğuda kötü durumda zaten, benim isteğim adam akıllı biri gelsin zaten, mansur yada başkası.Değil sen devlet yönettin mi?
Soruyorum devlet nasıl yönetilir bana söylersen dediğine tamami ile hak vericem.
Ama söyle bakalım bana bbir devleti nasıl yönetmeliyiz en ince ayrıntısıyla söyle öyle olsun ki hayal olmasın.
Dış ilişkiler.
İç işleri
Bakan atama
Parti işleri
Siyasi ilişkiler
Kararlar
HOİ 4 oynamıyoruz.
Ben Erdoğanı desteklemiyorum ve iyi değil ama kumar oynanmamlı devlet ile.
Ben En iyi Solcu parti bile gelse Kemal bey var ise veremem beni solcu etmek istiyorsanız Kemal bey'i parti başkanlığından alın ben de ok diyim ok.
Lise mezunu ingilizce bilmeyen bir lider ne kadar garipDeğil sen devlet yönettin mi?
Soruyorum devlet nasıl yönetilir bana söylersen dediğine tamami ile hak vericem.
Ama söyle bakalım bana bbir devleti nasıl yönetmeliyiz en ince ayrıntısıyla söyle öyle olsun ki hayal olmasın.
Dış ilişkiler.
İç işleri
Bakan atama
Parti işleri
Siyasi ilişkiler
Kararlar
HOİ 4 oynamıyoruz.
Ben En iyi Solcu parti bile gelse Kemal bey var ise veremem beni solcu etmek istiyorsanız Kemal bey'i parti başkanlığından alın ben de ok diyim ok.
Bu arada hayal rejim değişmesi en azından bu sene için. Evet oylar azalmış olabilir ancak Sol partiler çooook fazla ve oylar bölünücek ayrıca ttifak kurmazlar bu sene hepsi. He ama bir şeyi iyi beceriyorlar kabul ediyorum sosyal medyayı iyi kullanıyorlar.
Efendim size bir soru sorucam.Ben devlet yönetmedim ve bu saydığın ilişkilerin çoğuda kötü durumda zaten, benim isteğim adam akıllı biri gelsin zaten, mansur yada başkası.
Bir parti lideri bile biliyor mu?Lise mezunu ingilizce bilmeyen bir lider ne kadar garip
anket de reis kaybetmiş yavsş yavaş Silivri soğuklaşıyor gibi (Mansur yavaş)2023 de Mansur yavaş mi seçilmeli Recep tayyip erdoğan mi ?
Sol taraf benim umrumda değil sadece aday olarak dedim zaten ben, yıllardır erdoğan yönetiyor ülke çok iyi durumda diyebilirmiyiz hayır, ekonomi ve eğitim için bir çaba bile yok, belki yeni ve düzgün biri gelirse bunları yapabilir, fakat dediğim bu iki sorun şu anki yönetimin pek umrunda değil gibi duruyor. Ve dediğin soruya gelirsem ise zaten iyi bir aday olmasa oy kullanmam mantıken.Efendim size bir soru sorucam.
Sol parti neden yönetebilir?
Bu soruya cevabınız var ise ne derseniz hak vericem sorunum bu daha kötü yönetti diye diğerinin iyi olacağına inanmak .
Benim sorunum a partisi yönetir diye oy vermemeniz sırf gitsin diye vermeniz.
Ama şartım lütfen Bunları yapabilirler olsun ama yok akp bunu yapamadı olmasın.
AKP a olayını yapamaması Sol tarafın iyi yapacağı anlamına gelmez.
İnanıyor musunuz yönetebileceklerine sebebleriniz ile?
Hocam eskiden en iyi ülkeydik öyle bir dediniz kiSol taraf benim umrumda değil sadece aday olarak dedim zaten ben, yıllardır erdoğan yönetiyor ülke çok iyi durumda diyebilirmiyiz hayır, ekonomi ve eğitim için bir çaba bile yok, belki yeni ve düzgün biri gelirse bunları yapabilir, fakat dediğim bu iki sorun şu anki yönetimin pek umrunda değil gibi duruyor. Ve dediğin soruya gelirsem ise zaten iyi bir aday olmasa oy kullanmam mantıken.
Konu hortladıktan sonra 2 akp oyu geldiHocam eskiden en iyi ülkeydik öyle bir dediniz ki
Size bir soru AKP neden başa geldi peki?
Ben Erdoğanı desteklemiyorum ve iyi değil
Devleti yönetmek o kadar da zor değil doğru adamı doğru yere koy yeter.Değil sen devlet yönettin mi?
Dış ilişkiler.
İç işleri
Bakan atama
Parti işleri
Siyasi ilişkiler
Kararlar
HOİ 4 oynamıyoruz.
Bu arada hayal rejim değişmesi en azından bu sene için. Evet oylar azalmış olabilir ancak Sol partiler çooook fazla ve oylar bölünücek ayrıca ttifak kurmazlar bu sene hepsi. He ama bir şeyi iyi beceriyorlar kabul ediyorum sosyal medyayı iyi kullanıyorlar.
Evet ona bakarsak Erdoğanda sonuçta önceden ülke yönetmedi.Devleti yönetmek o kadar da zor değil doğru adamı doğru yere koy yeter.
anlamadım hocamEvet ona bakarsak Erdoğanda sonuçta önceden ülke yönetmedi.
what?Devleti yönetmek o kadar da zor değil doğru adamı doğru yere koy yeter.