Ama kanka bütün sırrı bozdun şimdiRecep Tayyip Erdoğan vs Kemal Kılıçdaroğlu hangisine verirdiniz seçim iki tur olacak ve bunlar aday olacak ikinci turda.
Bu arada boş oy rte gidiyor diye biliyorum.
Ama kanka bütün sırrı bozdun şimdiRecep Tayyip Erdoğan vs Kemal Kılıçdaroğlu hangisine verirdiniz seçim iki tur olacak ve bunlar aday olacak ikinci turda.
Ben 2. Tura Muharrem İnce nin kalmasını istiyorumMuharrem İnce de ikinci turda Kılıçdaroğlunu destekliyor diye biliyorum.
KK tabii ki. En azından adı Yolsuzluğa vesaire bulaşmadı ve RTE'den iyi olduğu kesin.Recep Tayyip Erdoğan vs Kemal Kılıçdaroğlu hangisine verirdiniz seçim iki tur olacak ve bunlar aday olacak ikinci turda.
boş oy rte gidiyormuş kanka.Karşımda böyle iki seçenek olsa kafama sıkarım ikisinede vermem
KK'nin bu politikasını sevmiyorum Ama Tam Demokrat bir parti olduğunu belirtip buna yönelik politikaları olan bir parti. Terörist Liderlerinin serbest kalmasına ilişkin onlarca Dosya var gerek AB'den gerek ABD'den. Tabi bu dosyalar Demokratik(komik ama yapacak bişey yok) olduğundan dolayı CHP'nin de Demokrat bir Yol izleyeceğinden mütevellit serbest bırakması zorunlu gibi bir şey. Tabi "HDP'ye bakanlık vereceğiz" falan sözlerini savunmuyorum.Kemal Kılıçdaroğlu terör örgütü savunucusu
CHP nin şuan ki yönetimi eşittir PKK keşke Gazi Mustafa Kemal Atatürk olsa da hepsinden hesap sorsaKK'nin bu politikasını sevmiyorum Ama Tam Demokrat bir parti olduğunu belirtip buna yönelik politikaları olan bir parti. Terörist Liderlerinin serbest kalmasına ilişkin onlarca Dosya var gerek AB'den gerek ABD'den. Tabi bu dosyalar Demokratik(komik ama yapacak bişey yok) olduğundan dolayı CHP'nin de Demokrat bir Yol izleyeceğinden mütevellit serbest bırakması zorunlu gibi bir şey. Tabi "HDP'ye bakanlık vereceğiz" falan sözlerini savunmuyorum.
Haklısınız. Teröristler keşke idam edilse de, nerde... Vergilerimizle özel koğuşlarda besleniyor itler.CHP nin şuan ki yönetimi eşittir PKK keşke Gazi Mustafa Kemal Atatürk olsa da hepsinden hesap sorsa
İdam yok idam olsa canavarca kasten öldürme suçu da idam olur ve dahası idam bize gelmez keşke gelseHaklısınız. Teröristler keşke idam edilse de, nerde... Vergilerimizle özel koğuşlarda besleniyor itler.
Sonuna kadar katılıyorum adam putin gibi kalıcı olacak bu gidişle.KK tabii ki. En azından adı Yolsuzluğa vesaire bulaşmadı ve RTE'den iyi olduğu kesin.
RTE diyenler, bu son seçiminiz haberiniz olsun. 2-3 yıla kalmaz Şeriat gelir oy verme hakkınız da elinizden alınır ama siz yine "RTE yapii abi ya KK aday olmkasın" der durursunuz.
Maalesef imkansız hocam.Ben 2. Tura Muharrem İnce nin kalmasını istiyorum
Çoğu Türk devletinin geçmişine bakın. Yarısından fazlası Tayyip gibilerin başa gelmesinden dolayı bu halde. Hepsi Rus kuklası olmuş.Doğrusu diğer türk devletleri öyle diktatörlük var sonumuz öyle olmaz inşallah.
Akp tayip içinde geçerli bu durumCHP nin şuan ki yönetimi eşittir PKK keşke Gazi Mustafa Kemal Atatürk olsa da hepsinden hesap sorsa