Neler Yeni

Recep Tayyip Erdoğan vs Kemal Kılıçdaroğlu

Hangisine verirdiniz

• Oy kullanan toplam üye
    93

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kemal Kılıçdaroğlu terör örgütü savunucusu ona vereceğime sokaktaki köpek aday olsa ona veririm hiç şüphe etmeden he benim oyum belli Muharrem İnce'm benim

Bura.K

80+ Silver
Recep Tayyip Erdoğan vs Kemal Kılıçdaroğlu hangisine verirdiniz seçim iki tur olacak ve bunlar aday olacak ikinci turda.
Bu arada boş oy rte gidiyor diye biliyorum.
KK tabii ki. En azından adı Yolsuzluğa vesaire bulaşmadı ve RTE'den iyi olduğu kesin.
RTE diyenler, bu son seçiminiz haberiniz olsun. 2-3 yıla kalmaz Şeriat gelir oy verme hakkınız da elinizden alınır ama siz yine "RTE yapii abi ya KK aday olmkasın" der durursunuz.

Bura.K

80+ Silver
Kemal Kılıçdaroğlu terör örgütü savunucusu
KK'nin bu politikasını sevmiyorum Ama Tam Demokrat bir parti olduğunu belirtip buna yönelik politikaları olan bir parti. Terörist Liderlerinin serbest kalmasına ilişkin onlarca Dosya var gerek AB'den gerek ABD'den. Tabi bu dosyalar Demokratik(komik ama yapacak bişey yok) olduğundan dolayı CHP'nin de Demokrat bir Yol izleyeceğinden mütevellit serbest bırakması zorunlu gibi bir şey. Tabi "HDP'ye bakanlık vereceğiz" falan sözlerini savunmuyorum.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
KK'nin bu politikasını sevmiyorum Ama Tam Demokrat bir parti olduğunu belirtip buna yönelik politikaları olan bir parti. Terörist Liderlerinin serbest kalmasına ilişkin onlarca Dosya var gerek AB'den gerek ABD'den. Tabi bu dosyalar Demokratik(komik ama yapacak bişey yok) olduğundan dolayı CHP'nin de Demokrat bir Yol izleyeceğinden mütevellit serbest bırakması zorunlu gibi bir şey. Tabi "HDP'ye bakanlık vereceğiz" falan sözlerini savunmuyorum.
CHP nin şuan ki yönetimi eşittir PKK keşke Gazi Mustafa Kemal Atatürk olsa da hepsinden hesap sorsa

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Haklısınız. Teröristler keşke idam edilse de, nerde... Vergilerimizle özel koğuşlarda besleniyor itler.
İdam yok idam olsa canavarca kasten öldürme suçu da idam olur ve dahası idam bize gelmez keşke gelse

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
KK tabii ki. En azından adı Yolsuzluğa vesaire bulaşmadı ve RTE'den iyi olduğu kesin.
RTE diyenler, bu son seçiminiz haberiniz olsun. 2-3 yıla kalmaz Şeriat gelir oy verme hakkınız da elinizden alınır ama siz yine "RTE yapii abi ya KK aday olmkasın" der durursunuz.
Sonuna kadar katılıyorum adam putin gibi kalıcı olacak bu gidişle.
Doğrusu diğer türk devletleri öyle diktatörlük var sonumuz öyle olmaz inşallah.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben 2. Tura Muharrem İnce nin kalmasını istiyorum
Maalesef imkansız hocam.

Bura.K

80+ Silver
Doğrusu diğer türk devletleri öyle diktatörlük var sonumuz öyle olmaz inşallah.
Çoğu Türk devletinin geçmişine bakın. Yarısından fazlası Tayyip gibilerin başa gelmesinden dolayı bu halde. Hepsi Rus kuklası olmuş.
Yanlış anlamayın ama Azerbaycan ve Türkiye'de de Rus Otoritesi azda olsa hakim. Azerbaycan'da bu biraz daha fazla.
Neredeyse Tüm Türk Devletleri Çin ve Rusya'nın eline kalmış durumda. İlk başta şu anki gibi ortalama 20 yıl iktidarda kalırlar, yetkileri kendilerine alıp yarı diktatörlük ilan ederler ondan sonra Din ile kandırıp ülkeyi teslim ederler. İnşallah sonumuz öyle olmaz.

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
Ahmet Tulumcu
abi yanlış anlamayın ama illa birisini seçeceksem tayyip e veririm kılıçdaroğlunun hiç ülkeyi yönetecek aklı fikri zekası YOK
burda tayyibi savunmuyorum oda ülkeyi mahvetti ama kılıçdaroğlu hayatımda gördüğüm en ***** siyasetçilerden birisi adamın hiç ülke sorunlarına dair bir çözümü fikri yok adam gelmiş "niye S400 alıyorsunuz niye TSK yı güçlendiryorsunuz teröristler eylem yapıyor içeriye atıyorlar onları serbest bırakın" diyor adam ülkesine düşman ona oy vereceğime sokaktaki köpek aday olsun ona oy veririm daha iyi adam resmen erdoğanın akpartinin oy kaynağı

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,625
İsim
Mert Can Ergün
Top Bottom