NightWish2434
80+ Silver
Atar mısın?
Atar mısın?
Ümit Özdağ dünyalar versen süleyman soylu ile aynı masada oturmaz.attığı storyi görmedin herhalde. resmen akp ile anlaşmış fakat imza yok gibi
oturmak zorunda fotoğrafa bak.Ümit Özdağ dünyalar versen süleyman soylu ile aynı masada oturmaz.
Ümit Özdağ buna izin vermez adamlar bir numara akp düşmanı.oturmak zorunda fotoğrafa bak.
Ama bu story de var. RTE ye destek verir mi?
rte konuşmayı kazandım diye mi yaptı izlemedim ama kazanmadan düzgün bir açıklama yapamazAma bu story de var. RTE ye destek verir mi?
Ben rte sinan oğanın kapısını çalıcağını sanmıyorum 0.5 oy her türlü gelir neden durduk yere kendine ortak çıkarsın?rte konuşmayı kazandım diye mi yaptı izlemedim ama kazanmadan düzgün bir açıklama yapamaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
edit: şuan açık ara öndeyiz diyor
Kazanma ihtimali yüksek olsa da 'Açık ara öndeyiz' gibi bişey dedi. Yani kesin değil kazanıp kazanamayacağı.(2. Turda)rte konuşmayı kazandım diye mi yaptı izlemedim ama kazanmadan düzgün bir açıklama yapamaz
edit: şuan açık ara öndeyiz diyor
neden yurtdışındakiler oy veriyorku kardeşim yurtdışından tr de yaşamıyorsun almanyadaki senk tr deki hükümet ekonomi vs. senk etkilemiyor niye yanikemal bey 2. turda eğer ki öyle bir şansı varsa türk milliyetçilerinin oyunu alması için adaylıktan çıkması gerektiğini düşünüyorum kendim kemal kılıçdaroğluna ne kadar atsam da sinan oğan bu kadar oy almasaydı ilk turda bitecek bir seçim olacaktı cumhur ittifakı için ya kemal bey adaylıktan gidicek yerine milliyetçilerinin oyunu alabilecek bir aday gelicek sinan oğanda oraya kayacak ya da kemal bey böyle devam eder sinan oğan bence cumhur ittifakına kayar diye düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz
şu almanya oyları keşke olmasa bide onlarda çok etkiliyor
bi açıdan haklısın da onlar da türk kankaneden yurtdışındakiler oy veriyorku kardeşim yurtdışından tr de yaşamıyorsun almanyadaki senk tr deki hükümet ekonomi vs. senk etkilemiyor niye yani
şu almanya oyları keşke olmasa bide onlarda çok etkiliyor
Almanyada yaşıyan türkler buraya tatile geliyor kur ne kadar yüksek olursa işlerine geliyor normal. Diğer ülkelerin eğitim seviyesi çok yüksek gayet normal.ABD seçimleri daha berbat. Kılıçdaroğlu ABD oylarından %80 aldı. Yeni Zellanda %84, Yunanistan %75.
Alıntıyı görüntüle