Abicim sen neyin kafasını yaşıyorsun ben anlamadım.Kılıçdaroğlu'na haksızlık yapıldı!
Anlayan anladı!Abicim sen neyin kafasını yaşıyorsun ben anlamadım.
Anlayan anladı derkenAnlayan anladı!
Hdp terörle bağlantısı var. Selo terörist ama Cumhurbaşkanına muhalif olduğundan şu an içerde yatıyor.Benim çözemediğim bir-iki durum var. Chp seloyu çıkarmaktan bahsediyordu. Selo gerçekten apo gibi mi yoksa siyasi yollarla çözüm bulma derdindeler mi? Ülkede pkk sorunu var evet, kürtler pkk baskısı altında. Hdp terörün siyasi uzantısı mıdır gerçekten?
millete giderse kılıçdarın oy 35 leri görürSinan cumhurada gitmez milletede gitmez
Sinanın oy oranı %5 anca 2.5 i oy kullansa %70 i millete gider geri kalan 30 da cumhuramillete giderse kılıçdarın oy 35 leri görür
Ben de merak ediyorum o sandıkların akıbetini. Hala bekliyor olabilirlerHdp terörle bağlantısı var. Selo terörist ama Cumhurbaşkanına muhalif olduğundan şu an içerde yatıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biri izah edebilir mi? Şimdi chp üstün oldukları sandıklara itiraz edildi o oylara ne oldu?
senin gibi insanlar neden çözüm süreci saçmalığında yapılanları hiç ağzına bile almıyor?Halk cevabı güzelce verdi. Terörü arkasına alana verecek değildi.
attığı storyi görmedin herhalde. resmen akp ile anlaşmış fakat imza yok gibio zaman cumhur ittifakı alır kemal beyin ne edip ne yapıp sinan oğanla acil bir şekilde anlaşması lazım
Atar mısın?attığı storyi görmedin herhalde. resmen akp ile anlaşmış fakat imza yok gibi