Neler Yeni

kemal kılıçdaroğlu seçim hakkında...

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
428
İsim
Eray
kemal bey 2. turda eğer ki öyle bir şansı varsa türk milliyetçilerinin oyunu alması için adaylıktan çıkması gerektiğini düşünüyorum kendim kemal kılıçdaroğluna ne kadar atsam da sinan oğan bu kadar oy almasaydı ilk turda bitecek bir seçim olacaktı cumhur ittifakı için ya kemal bey adaylıktan gidicek yerine milliyetçilerinin oyunu alabilecek bir aday gelicek sinan oğanda oraya kayacak ya da kemal bey böyle devam eder sinan oğan bence cumhur ittifakına kayar diye düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

şu almanya oyları keşke olmasa bide onlarda çok etkiliyor

Rulep

80+ Gold
sinan oğan ikisiyle de anlaşamayacak tarafsız kalacak bence

Rulep

80+ Gold
chp içişleri bakanlığını verse olay tamam. mülteci olayları ve diğer istekleri konusunda onlara rahatlık sağlarlarsa aldık demektir. onun dışında zor gibi.
o zaman cumhur ittifakı alır kemal beyin ne edip ne yapıp sinan oğanla acil bir şekilde anlaşması lazım
bakanlık sunarak sinanı ikna edemezler bence.
şartları paşa paşa kabul edecek kesin kaybeder ama doğudan iyi oy topluyor hdpye resti çekecek bu riski göze almalı almak zorunda başka türlü alma ihtimali yok

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,635
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Eğer Kılıçtaroğlu, Erdoğan böyle kötü bir durumdayken bile kazanamıyorsa gerçekten sıkıntı vardır aga. Erdoğan şuan bitikleri oynuyor ama o haliyle bile önde bitirerek 2. tura kaldı. Eğer buna rağmen olmuyorsa o zaman Kılıçtaroğlunun politikaları ve durduğu yer yanlış.

Darkone22

80+ Bronze
Ben çok inanmıştım. Kemal K. aday olsa bile ekrem mansur toparlar demiştim bir ihtimal.Ama bugün maalesef gördüğümüz şey bambaşka bir olaya evrildi. Çok üzgünüm memleketim adına. Dolar ve euro yükselmeye başladı. Borsa %7 düşüş yaşadı. Kötünün iyisi dediğimiz günlerdeyiz. Fakat artık ne siyaset ne başka bir şey yapmayacağım. Deprem bölgelerinden sonra ne söylersek söyleyelim boş.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
kemal bey adaylıktan gidicek yerine milliyetçilerinin oyunu alabilecek bir aday gelicek
Böyle bir durum olursa bu sefer de HDP/YSP oylarını kaybeder. Üstelik bu oy oranı daha yüksek. Yani, yapacaklarını sanmam.

arturo

80+ Silver
Eğer Kılıçtaroğlu, Erdoğan böyle kötü bir durumdayken bile kazanamıyorsa gerçekten sıkıntı vardır aga. Erdoğan şuan bitikleri oynuyor ama o haliyle bile önde bitirerek 2. tura kaldı. Eğer buna rağmen olmuyorsa o zaman Kılıçtaroğlunun politikaları ve durduğu yer yanlış.
Sorun kk değil halkta

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
428
İsim
Eray
Böyle bir durum olursa bu sefer de HDP/YSP oylarını kaybeder. Üstelik bu oy oranı daha yüksek. Yani, yapacaklarını sanmam.
kaybetsin en azından cumhura atmazlar yani başka seçene yok gibi şuan ama kemal kılıçdaroğlunun 2. tur aday olmaması gerektiğini düşünüyorum hala

Top Bottom