Neler Yeni

kemal kılıçdaroğlu seçim hakkında...

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Arkadaşlar çalışın.
Gidin bu topraklardan cehaletiyle boğulsun bu millet !!
Biz vatanımızı 2 3 afgana makarnacıya satmayız dedik ama deprem bölgesini görünce...

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
kaybetsin en azından cumhura atmazlar yani başka seçene yok gibi şuan ama kemal kılıçdaroğlunun 2. tur aday olmaması gerektiğini düşünüyorum hala
Farazi olarak konuşuyorum, HDP/YSP oyları ile CHP şu an 10 alıyor. Şayet aday koyu milliyetçi biri olursa HDP/YSP çekilir, 3-4 alır CHP. Daha sonra Oğan ve milliyetçiler desteklese 7-8 alır. Mantıksız kalıyor. HDP/YSP'nin oy oranı %13 civarı, asla azımsanacak bir oran değil CHP için.

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kimse kusura bakmasın kendi açımdan değerlendireceğim sorunun yarı yarıya kaynağı ülke vatandaşından ve muhalefetin kalitesizliğinin ibaresidir şu zamanda bile kaybetmeyen bir iktidarın kaybedeceğini çok zor bir ihtimal .

Megan

80+ Silver
Halk cevabı güzelce verdi. Terörü arkasına alana verecek değildi.

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna
kemal bey 2. turda eğer ki öyle bir şansı varsa türk milliyetçilerinin oyunu alması için adaylıktan çıkması gerektiğini düşünüyorum kendim kemal kılıçdaroğluna ne kadar atsam da sinan oğan bu kadar oy almasaydı ilk turda bitecek bir seçim olacaktı cumhur ittifakı için ya kemal bey adaylıktan gidicek yerine milliyetçilerinin oyunu alabilecek bir aday gelicek sinan oğanda oraya kayacak ya da kemal bey böyle devam eder sinan oğan bence cumhur ittifakına kayar diye düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

şu almanya oyları keşke olmasa bide onlarda çok etkiliyo

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
401
İsim
Eray
Kimse kusura bakmasın kendi açımdan değerlendireceğim sorunun yarı yarıya kaynağı ülke vatandaşından ve muhalefetin kalitesizliğinin ibaresidir şu zamanda bile kaybetmeyen bir iktidarın kaybedeceğini çok zor bir ihtimal .
öyle cidden

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna
kemal bey 2. turda eğer ki öyle bir şansı varsa türk milliyetçilerinin oyunu alması için adaylıktan çıkması gerektiğini düşünüyorum kendim kemal kılıçdaroğluna ne kadar atsam da sinan oğan bu kadar oy almasaydı ilk turda bitecek bir seçim olacaktı cumhur ittifakı için ya kemal bey adaylıktan gidicek yerine milliyetçilerinin oyunu alabilecek bir aday gelicek sinan oğanda oraya kayacak ya da kemal bey böyle devam eder sinan oğan bence cumhur ittifakına kayar diye düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

şu almanya oyları keşke olmasa bide onlarda çok etkiliyor
Kemal Kılıçdaroğlu çekilip Sinan Oğanı desteklerse bu seferde ysplilerden oy alamaz Sinan Oğan.

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
401
İsim
Eray
Kemal Kılıçdaroğlu çekilip Sinan Oğanı desteklerse bu seferde ysplilerden oy alamaz Sinan Oğan.
aga artık bişey kalmadı yspliler cumhura atmaz kafasındayım anadolu insanından bir milliyetçi oy alması lazım bence artık bişey kalmadı çünkü

Mehmet Karahanlı

80+ Bronze
aga artık bişey kalmadı yspliler cumhura atmaz kafasındayım anadolu insanından bir milliyetçi oy alması lazım bence artık bişey kalmadı çünkü
Artık bundan sonra CHP'nin yapabileceği bir şey kaldığını düşünmüyorum.Kendi ellerindeki seçimi kararları ve vaatleriyle kaybettiler.

melidoas6

80+ Silver
o zaman cumhur ittifakı alır kemal beyin ne edip ne yapıp sinan oğanla acil bir şekilde anlaşması lazım
Oğanın seçmeni ikisini de istemediği için oğana verdi. Kemalle anlaşması demek kemalin hdp ile zıt düşmesi demek buda yüzde 10luk kayıp akp ile anlaşması daha kolay ama anlaşsa bile oyların çoğunluğu bir yere kayacak demek doğru olmaz şahsen boşu boşuna 2. Tura kalıyor

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna
Hala sayılmayan oy varmı?

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,585
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Sorun kk değil halkta
O da sütten çıkmış ak kaşık değil kanka, bazı politikaları gerçekten insanları rahatsız edebiliyor. Mesela diyor ki seloyu serbest bırakıcaz bunu diyerek doğuda ki seçmenleri alıyor ama ondan çok daha fazlasını kendinden uzaklaştırıyor. Eğer serbest bırakıcaz diye bir şey diyorsan bunun altını doldurman lazım, bakın biz bu yüzden serbest bırakıcaz bu adam bu yüzden suçsuz biz ona bunları bunları yapıcaz o böyle şeyler yaptı ama şu yüzen yaptı diye nokta nokta açıklaması lazım. Yoksa insanların terörist yandaşı gözüyle baktığı birini (bende öyle bakıyorum) serbest bırakacağım dersen toplandığından fazla oyu kaybedersin dün gece gördük zaten.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

arturo

80+ Silver
O da sütten çıkmış ak kaşık değil kanka, bazı politikaları gerçekten insanları rahatsız edebiliyor. Mesela diyor ki seloyu serbest bırakıcaz bunu diyerek doğuda ki seçmenleri alıyor ama ondan çok daha fazlasını kendinden uzaklaştırıyor. Eğer serbest bırakıcaz diye bir şey diyorsan bunun altını doldurman lazım, bakın biz bu yüzden serbest bırakıcaz bu adam bu yüzden suçsuz biz ona bunları bunları yapıcaz o böyle şeyler yaptı ama şu yüzen yaptı diye nokta nokta açıklaması lazım. Yoksa insanların terörist yandaşı gözüyle baktığı birini (bende öyle bakıyorum) serbest bırakacağım dersen toplandığından fazla oyu kaybedersin dün gece gördük zaten.
Hocam kusura bakmayın ama peygamber gelse kaybederdi. Akp seçmeni Allahın bütün vasıflarını toplamış lider rte diyen kesim. Son peygamber Hz Muhammet olmasa rte olurdu diyen kesim. Dini size biz öğrettik dedikten sonra alkışlayan kesim hep aynı sorun halkta.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,817
Üyeler
160,890
Son üye
xNeco_Strafe
Top Bottom