Neler Yeni

14 Mayısta Oylar Kime?

?

• Recep Tayyip Erdoğan

Oylar: 62 19.7%
  • Kemal Kılıçdaroğlu

Oylar: 179 56.8%
  • Muharrem İnce

Oylar: 59 18.7%
  • Sinan Oğan

Oylar: 50 15.9%

• Oy kullanan toplam üye
    315
  • Anket kapatıldı .

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı

oy vermeyeceğim. evdekiler zorla ersoğana oy verdirtmek için götürürlerse de oyumu yakacağım hepsine basıp. insanların yokluktan kendini yakması hiçbir şey ifade etmiyor yani hukumet değişse bile her şey yine aynı olacak herkes olabildiğince çalabilmenin derdinde oldugundan insanlar en beceriksiz hırsızı başkan yapmaya çalııyor. hepsi aynı haltın laciverti. o burda şunu demiş şu burda şunu yapmış şu bunu diyor bu bunu demiyor şunun ideoloji bu şununki şu vs. benim gözümde bir şey ifade etmiyor. birinin iyi veya kötü biri olduğunu bilemezsiniz. başkan ne olursa olsun bana fark etmez umurum dışı. her şey olabilecek en kötü şekilde ilerleyecek hatta savaş çıkacak ve şuan buradaki çoğu kişi ölecek.

Megan

80+ Silver
aynen kanka hüdapar işbirliği
max akpe
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 ay öncesine kadar ak parti hdp ile ittifak yapmak için aynı masaya oturma teklifi verdi
Mesajımda akp ile ilgili bir yorum bulunmuyor neden bu kadar kudurdun? Söylediklerim zoruna gitti heralde önce ona bi açıklama yap yapabiliyorsan

Ben müslüman değilim ve şeriat istemiyorum müslümanlıkta zorlama yok denmesine rağmen insanlara müslüman değilim dediğimde ya kâfir damgası yiyorum ya da Müslüman olmaya zorlanıyorum ? En çok müslüman sizsiniz hırsızlık sizde hak yeme sizde emin olun kâfir dediğiniz o insanlar bile sizden daha çok müslüman gibi yaşıyor

Ayrıca siz Kur'an'ı Kerim kitabının insanlar tarafından kendi amaçları çıkarları doğrultusunda içindekilerin değiştirildiğini düşünüyor musunuz ?

Gerçek din adamı falan kalmadı çok nadir rastlarsınız çakma din adamları gibi zamları Allah yapıyor diyen kişiler ile başka bir ülkeye gidip şeriat kurallarını uygulamakta özgürsünüz

@Megan
Müslüman olmayan herkes kafir bunda bir şey yok

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek isterim ki;
Seçimler siz seçim yaptığınızı zannedin diye vardır.

Top Bottom