ESTAROSSA58
80+ Bronze
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
la şu yobaza insan gibi cevap verme anlamıyor herifin beyni yarım kilo makarnadan oluşuyor hala sabah akşam propaganda peşinde bir tane adam gibi savunacağı bir durum yok hala millete saldırıyor yüzsüz doalr 21 tl diyorum hala gülüyor karaktersiz verecek cevabı olmayıncaKardeşim ben de farkındayım adayların hiçbirinin iyi olmadığının, ama şöyle bir gerçek var ki hepsi de şuankinden daha iyi olacaklardır ve şuankini yollamanın en hızlı yolu da KK, ben de bayıla bayıla oy vermeyeceğim ama sadece şuan olanlara bakarak bile 5 yaşındaki bir çocuk durumu kavrayabilir, ekonomi kötü, vergiler tavan, üstüne bu adam Hüdapar gibi bir terör örgütü ile anlaşma yapıyor, bu adam kazanırsa senin o çok sevdiğin annen veya varsa kız kardeşin bile rahat rahat gezemeyecek. Ya bak herşeyi geçtim IQ seviyesi 3 den fazla olan bi adam bile der ki bu ekonomi niye böyle, dolar neden 2 sene öncekinden 2,5 kat daha pahalı. En başta da belirttiğim gibi ben de bayıla bayıla oy vermeyeceğim ama artık değişmesi lazım ve değişmek zorunda
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynennnnnnn yüzsüzne ağlıyor bu
ben de bayıla bayıla hükümete oy vermiyorum durumun kötü olduğunun da farkındayım ama kk gelirse daha kötü olacağını düşünüyorum.
olm hükümete oy vermiyorum ayakları yapma arşivi taratma allahın koyunu bilmediğimiz adam deilsin sabahtan akşama kadara propaganda yapan herifsin senin düşünmeye beynin yetmez srn kimsin düşünüyonne ağlıyor bu
ben de bayıla bayıla hükümete oy vermiyorum durumun kötü olduğunun da farkındayım ama kk gelirse daha kötü olacağını düşünüyorum.