Neler Yeni

14 Mayısta Oylar Kime?

?

• Recep Tayyip Erdoğan

Oylar: 62 19.7%
  • Kemal Kılıçdaroğlu

Oylar: 179 56.8%
  • Muharrem İnce

Oylar: 59 18.7%
  • Sinan Oğan

Oylar: 50 15.9%

• Oy kullanan toplam üye
    315
  • Anket kapatıldı .

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Kardeşim ben de farkındayım adayların hiçbirinin iyi olmadığının, ama şöyle bir gerçek var ki hepsi de şuankinden daha iyi olacaklardır ve şuankini yollamanın en hızlı yolu da KK, ben de bayıla bayıla oy vermeyeceğim ama sadece şuan olanlara bakarak bile 5 yaşındaki bir çocuk durumu kavrayabilir, ekonomi kötü, vergiler tavan, üstüne bu adam Hüdapar gibi bir terör örgütü ile anlaşma yapıyor, bu adam kazanırsa senin o çok sevdiğin annen veya varsa kız kardeşin bile rahat rahat gezemeyecek. Ya bak herşeyi geçtim IQ seviyesi 3 den fazla olan bi adam bile der ki bu ekonomi niye böyle, dolar neden 2 sene öncekinden 2,5 kat daha pahalı. En başta da belirttiğim gibi ben de bayıla bayıla oy vermeyeceğim ama artık değişmesi lazım ve değişmek zorunda
la şu yobaza insan gibi cevap verme anlamıyor herifin beyni yarım kilo makarnadan oluşuyor hala sabah akşam propaganda peşinde bir tane adam gibi savunacağı bir durum yok hala millete saldırıyor yüzsüz doalr 21 tl diyorum hala gülüyor karaktersiz verecek cevabı olmayınca
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne ağlıyor bu

ben de bayıla bayıla hükümete oy vermiyorum durumun kötü olduğunun da farkındayım ama kk gelirse daha kötü olacağını düşünüyorum.
aynennnnnnn yüzsüz

ne ağlıyor bu

ben de bayıla bayıla hükümete oy vermiyorum durumun kötü olduğunun da farkındayım ama kk gelirse daha kötü olacağını düşünüyorum.
olm hükümete oy vermiyorum ayakları yapma arşivi taratma allahın koyunu bilmediğimiz adam deilsin sabahtan akşama kadara propaganda yapan herifsin senin düşünmeye beynin yetmez srn kimsin düşünüyon

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Yusuf Karakaya
ne ağlıyor bu

Ben de daha kötü olamayacağını düşünüyorum, ve KK'nın bi tık da olsa daha iyi hale getirebileceğini düşünüyorum. Aynı zamanda KK'nın fanatik bir kitlesi yok ve asla mutlak gücü olmayacak, adam kötü yönettiğinde direk düşürebileceğiz,

Megan

80+ Silver
trolle bak taptığı partinin başı kaç seçim kaybetmedi bunun kadar ağlamıyor. Çocuklar da siyasete başlayınca belli olmuştu zaten bir terslik olduğu

la şu yobaza insan gibi cevap verme anlamıyor herifin beyni yarım kilo makarnadan oluşuyor hala sabah akşam propaganda peşinde bir tane adam gibi savunacağı bir durum yok hala millete saldırıyor yüzsüz doalr 21 TL diyorum hala gülüyor karaktersiz verecek cevabı olmayınca

aynennnnnnn yüzsüz

olm hükümete oy vermiyorum ayakları yapma arşivi taratma allahın koyunu bilmediğimiz adam deilsin sabahtan akşama kadara propaganda yapan herifsin senin düşünmeye beynin yetmez srn kimsin düşünüyon
yazdığım cümleyi anlayacak kapasiteye sahip değil daha :D

ESTAROSSA58

80+ Bronze
trolle bak taptığı partinin başı kaç seçim kaybetmedi bunun kadar ağlamıyor. Çocuklar da siyasete başlayınca belli olmuştu zaten bir terslik olduğu

yazdığım cümleyi anlayacak kapasiteye sahip değil daha :D
aynneeeeen
download.jpg
tapıyor tanrısına halagelmiş bayılmıyorum diyor sen o partinin yaptığı tüm reziliklerin birleşimimsin ( Betimleme için koyundan özür dilerm )

Megan

80+ Silver
Ben de daha kötü olamayacağını düşünüyorum, ve KK'nın bi tık da olsa daha iyi hale getirebileceğini düşünüyorum. Aynı zamanda KK'nın fanatik bir kitlesi yok ve asla mutlak gücü olmayacak, adam kötü yönettiğinde direk düşürebileceğiz,
çevresindeki adamlar zaten şimdiki en büyük sorunların sorumlusu mesela davutoğlu, babacan. Onun dışında yine çevresinde düzgün kimse yok. Mansur yavaş çok övülüyor Ankarada yaşamadığım için bilmiyorum ama bundan iyi olduğu kesindir. KK şu an yapılan iyi kötü her şeye karşı, somut bir vaadi yok..

aynneeeeenAlıntıyı görüntüle tapıyor tanrısına halagelmiş bayılmıyorum diyor sen o partinin yaptığı tüm reziliklerin birleşimimsin
oy kullanacak yaşa gel de öyle konuş daha yazdıklarımı anlamıyorsun. Zaten düzgün yazabildiğin bir şey de yok aslına eseni yazıyor bir şey düşünemeyince de fotoğraf atıyorsun :D

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Yusuf Karakaya
çevresindeki adamlar zaten şimdiki en büyük sorunların sorumlusu mesela davutoğlu, babacan. Onun dışında yine çevresinde düzgün kimse yok. Mansur yavaş çok övülüyor Ankarada yaşamadığım için bilmiyorum ama bundan iyi olduğu kesindir. KK şu an yapılan iyi kötü her şeye karşı, somut bir vaadi yok..

oy kullanacak yaşa gel de öyle konuş daha yazdıklarımı anlamıyorsun. Zaten düzgün yazabildiğin bir şey de yok aslına eseni yazıyor bir şey düşünemeyince de fotoğraf atıyorsun :D
Geçmişte yarattıkları sıkıntılar gerçekten çok ama şuan olan sıkıntılar kat ve kat daha fazla, ve KK tek başına yönetmeyecek, masadan onay almadan, Ekrem ve Mansur onay vermeden karar veremeyecek ve en önemlisi daha önce de yazdığım gibi kötü yönetirse şutlamak hiç de zor olmayacak

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Bu seçimde tayyip diğer seçimde de duruma göre kk gönderilir. Kkye verenler buna mutluk güç zaten sağlatmaz yönetemezse sonraki seçimde oy alamaz ve gönderilir. tayyip seçmenlerinde nedense tayyibe gönülden bağlı gibi ne yapsa doğrudur diyor

ESTAROSSA58

80+ Bronze

ya kes sesini ülkeyi batırıp hala konuşan herifsin rezil bir adamsın mala anlatır gibi anlattım bi cacık anlamadın dolar 21 tl diyorum hala konuşuyon ülkeyi batırana oy atacaksın neyin tatavasını yapıyon sabahtan akşama kadar propaganda yapıp bayılmıyorum diye utanmadan yazma kendin gibi sanma milleti

Megan

80+ Silver
ya kes sesini ülkeyi batırıp hala konuşan herifsin rezil bir adamsın mala anlatır gibi anlattım bi cacık anlamadın dolar 21 TL diyorum hala konuşuyon ülkeyi batırana oy atacaksın neyin tatavasını yapıyon sabahtan akşama kadar propaganda yapıp bayılmıyorum diye utanmadan yazma kendin gibi sanma milleti
senin anlatım şeklin o ise tabir ettiğin şey de sensin o zaman. dolar 21 demekten başka bir şey diyemiyorsun sütünü alamamışsın gelmiş ağlayıp duruyorsun paralı troll . Maaşın yatmadı heralde

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,184
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
düzeltecek olan kim babacan mı? kk mu?
Evet başka soru?

ne ağlıyor bu

Mülteciler ile beraber yani Suriyeli Afgan pakiler yaşarsınız artık. :)

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,184
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
ya kes sesini ülkeyi batırıp hala konuşan herifsin rezil bir adamsın mala anlatır gibi anlattım bi cacık anlamadın dolar 21 TL diyorum hala konuşuyon ülkeyi batırana oy atacaksın neyin tatavasını yapıyon sabahtan akşama kadar propaganda yapıp bayılmıyorum diye utanmadan yazma kendin gibi sanma milleti
Din kardeşleri çok sever. 😂🤣

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,188
İsim
Mustafa Enes Bulut
aralraından en donanımlısı sinan oğan ama kazanma ihtimali çok düşük

Top Bottom