Neler Yeni

14 Mayısta Oylar Kime?

?

• Recep Tayyip Erdoğan

Oylar: 62 19.7%
  • Kemal Kılıçdaroğlu

Oylar: 179 56.8%
  • Muharrem İnce

Oylar: 59 18.7%
  • Sinan Oğan

Oylar: 50 15.9%

• Oy kullanan toplam üye
    315
  • Anket kapatıldı .

ESTAROSSA58

80+ Bronze
daha doların amerikanın yükselttiğini bilmiyorsun cahil
3 ıq musun olm yani bunu ciddi ciddi yazdınmı yerinde olsam hayatta kalmak için zekama güvenmem .
images.jpg

Vakando

80+
4 kişilik listede en mantıklı seçim Sinan Oğan'dır bence. Adamın altyapısı çok dolu.

NightWish2434

80+ Silver
14 Mayıs 2023 te seçim olacak ve kimin kazanacağını tahmin etmeye çalışıyoruz oylar kime?

Recep Tayyip Erdoğan

Kemal Kılıçdaroğlu

Muharrem İnce

Sinan Oğan
Buradaki çoğu kişi reşit değil ama seçimleri de az çok temsil edebilir. Sinan ve Muharrem beylerin cumhurbaşkanlığı yapabileceğine inanmıyorum. Kkde İstanbul'da icraatlerini gösterdikten sonra akp en mantıklı seçim olarak geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sinan Oğan evet olabilir fakat kitlesi çok düşük boşa oy bölmek olur.

ESTAROSSA58

80+ Bronze
oy
Buradaki çoğu kişi reşit değil ama seçimleri de az çok temsil edebilir. Sinan ve Muharrem beylerin cumhurbaşkanlığı yapabileceğine inanmıyorum. Kkde İstanbul'da icraatlerini gösterdikten sonra akp en mantıklı seçim olarak geliyor.

Sinan Oğan evet olabilir fakat kitlesi çok düşük boşa oy bölmek olur.
oy bölmek olur deyip akp yi mantıklı bulmak mükemmel :D ülke daha ne kadar dibi görebilir filan diye merakmı ediyorsunuz

NightWish2434

80+ Silver
oy

oy bölmek olur deyip akp yi mantıklı bulmak mükemmel :D ülke daha ne kadar dibi görebilir filan diye merakmı ediyorsunuz
Oy bölmek mantıksız da Kemal'e vermek mantıklı mı a benim güzel kardeşim

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Yusuf Karakaya

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Yusuf Karakaya

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Yusuf Karakaya
düzeltecek olan kim babacan mı? kk mu?
Kardeşim ben de farkındayım adayların hiçbirinin iyi olmadığının, ama şöyle bir gerçek var ki hepsi de şuankinden daha iyi olacaklardır ve şuankini yollamanın en hızlı yolu da KK, ben de bayıla bayıla oy vermeyeceğim ama sadece şuan olanlara bakarak bile 5 yaşındaki bir çocuk durumu kavrayabilir, ekonomi kötü, vergiler tavan, üstüne bu adam Hüdapar gibi bir terör örgütü ile anlaşma yapıyor, bu adam kazanırsa senin o çok sevdiğin annen veya varsa kız kardeşin bile rahat rahat gezemeyecek. Ya bak herşeyi geçtim IQ seviyesi 3 den fazla olan bi adam bile der ki bu ekonomi niye böyle, dolar neden 2 sene öncekinden 2,5 kat daha pahalı. En başta da belirttiğim gibi ben de bayıla bayıla oy vermeyeceğim ama artık değişmesi lazım ve değişmek zorunda

Megan

80+ Silver
ne ağlıyor bu

Kardeşim ben de farkındayım adayların hiçbirinin iyi olmadığının, ama şöyle bir gerçek var ki hepsi de şuankinden daha iyi olacaklardır ve şuankini yollamanın en hızlı yolu da KK, ben de bayıla bayıla oy vermeyeceğim ama sadece şuan olanlara bakarak bile 5 yaşındaki bir çocuk durumu kavrayabilir, ekonomi kötü, vergiler tavan, üstüne bu adam Hüdapar gibi bir terör örgütü ile anlaşma yapıyor, bu adam kazanırsa senin o çok sevdiğin annen veya varsa kız kardeşin bile rahat rahat gezemeyecek. Ya bak herşeyi geçtim IQ seviyesi 3 den fazla olan bi adam bile der ki bu ekonomi niye böyle, dolar neden 2 sene öncekinden 2,5 kat daha pahalı. En başta da belirttiğim gibi ben de bayıla bayıla oy vermeyeceğim ama artık değişmesi lazım ve değişmek zorunda
ben de bayıla bayıla hükümete oy vermiyorum durumun kötü olduğunun da farkındayım ama kk gelirse daha kötü olacağını düşünüyorum.

Top Bottom