Neler Yeni

14 Mayısta Oylar Kime?

?

• Recep Tayyip Erdoğan

Oylar: 62 19.7%
  • Kemal Kılıçdaroğlu

Oylar: 179 56.8%
  • Muharrem İnce

Oylar: 59 18.7%
  • Sinan Oğan

Oylar: 50 15.9%

• Oy kullanan toplam üye
    315
  • Anket kapatıldı .

ESTAROSSA58

80+ Bronze

Sen en iyisi bi telefondan bilgisayardan uzaklaş radyasyona maruz kalmaktan beyninde hücre kalmamış. Anlaşılan 1 gram aklın varmış tapdığın zihniyet onu da elinden almış.
Git bi kitap oku cümle kurmayı öğren, yaşın da büyüsün oy kullanacak yaşa gel sonra cevap ver vereceksen. Bir daha da etiketleme muhatapa alınmaya değecek birisi değilsin.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Yapacak heykel bulamayınca kendi heykelinizi yapmışsınız heralde :D
Ama hakkınızı yiyemem çok iyi heykel yapıyorsunuz, chp iktidar olsa sanatı böyle geliştirir ve bizi avrupa seviyesine yükseltir işte
ayneeeennnn
download.jpg
omurga şart şart
Mesaj otomatik birleştirildi:

Osman Gökçek babası en iyi heykel ustası Ankara gereksiz masrafa soktu Mansur Yavaş iyi ifşa etmişti.
yüzsüz olunca sıkıntı yokki rezilliklerinin haddi hesabı yok ama utanmadan arlanmadan yazmaya devam ediyor utanma diye bir şey yok bunlarda apk lı adam kitap oku diyor aşldsnlkasndaklj n :D

kennyR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
15 yaşında kullanıcıların muharrem bey e oy vermesi bakımından gerçek bir sonuç olacağını sanmıyorum
İnceye basanların çoğunun oy veremeyeceği gerçeği ahjgasdgdadasd
Küçümsediğiniz, çoğunluğunun yaşı oy kullanmaya yetmiyor dediğiniz adayın kitlesinden on dokuz yaşında bir birey olarak gereken cevabı 14 Mayıs günü göreceğinizden hiç şüpheniz olmasın diyorum.
O kadar oy alamaz.
Güldüm sadece, güncel anketlerin Kemal Kılıçdaroğlu'na yakın olanlarında bile %8 oranı olan aday mı %5 alamayacak?

Son düzenleme:

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Küçümsediğiniz, çoğunluğunun yaşı oy kullanmaya yetmiyor dediğiniz adayın kitlesinden on dokuz yaşında bir birey olarak gereken cevabı 14 Mart günü göreceğinizden hiç şüpheniz olmasın diyorum.

Güldüm sadece, güncel anketlerin Kemal Kılıçdaroğlu'na yakın olanlarında bile %8 oranı olan aday mı %5 alamayacak?
Seçimde görecez hocam zaten büyük ihtimalle ikinci tura kalacak 14 mayıs seçim.

Megan

80+ Silver
ayneeeennnn Alıntıyı görüntüle omurga şart şart

yüzsüz olunca sıkıntı yokki rezilliklerinin haddi hesabı yok ama utanmadan arlanmadan yazmaya devam ediyor utanma diye bir şey yok bunlarda apk lı adam kitap oku diyor aşldsnlkasndaklj n :D
Daha akpli diyor sanıyor ki ülkeye faydası olan bir şeyi övünce akpli olunuyor. Kendini nasıl görüyorsun bilmiyorum ama dışardan bakınca ben senin adına utanıyorum. Bilim ve kendini geliştirme adına hiçbir şey yapmayan hala insanların kıyafetlerini tartışan insanlarsınız burdan zaten nasıl bir kafada olduğunuz belli ediyor. Daha fazla mesaj atıp da acınası durumunu belli etme en iyisi

Muharrem incenin çevresine bakmadım kazanamayacağı belli zaten. Ama eminim ki o gelse kkdan daha iyi olacaktır. Ama bunun olma ihtimalinin olmadığı zaten belli. Ona oy verenler de sırf gönlü rahat etsin diye verecektir sonuçta ortada düzgün parti yok. Bence de yüzde 5 falan alır

kennyR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Aceleyle Mayıs yazacağıma Mart yazmışım, teşekkürler düzelttiğin için.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Daha akpli diyor sanıyor ki ülkeye faydası olan bir şeyi övünce akpli olunuyor. Kendini nasıl görüyorsun bilmiyorum ama dışardan bakınca ben senin adına utanıyorum. Bilim ve kendini geliştirme adına hiçbir şey yapmayan hala insanların kıyafetlerini tartışan insanlarsınız burdan zaten nasıl bir kafada olduğunuz belli ediyor. Daha fazla mesaj atıp da acınası durumunu belli etme en iyisi

Muharrem incenin çevresine bakmadım kazanamayacağı belli zaten. Ama eminim ki o gelse kkdan daha iyi olacaktır. Ama bunun olma ihtimalinin olmadığı zaten belli. Ona oy verenler de sırf gönlü rahat etsin diye verecektir sonuçta ortada düzgün parti yok. Bence de yüzde 5 falan alır
O kadar oy alacağını düşünmüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Mustafa

hatta chp ak partili birisinin evini yıkmış

izmir 1.mv adayı feto cu cıkmıs

ne bilm olm neyse rte kazancak zaten belli olum

zaten çoğu oy yaşı gelmemiş chp bir grup toplayıp sadece kılıçdaroğluna verenler bunlar

daha istiklal marşını okuyamayan belediye ne yapabilir bana söyleyin heykel den başka yaptığı bir şey yok çiftçilerin traktörü nerde kurban bayramı için 15000 TL vercektiler nerde

hatta ssk hastaneleri bebekleri rehin alıyordu insanları rehin alıyordu ilac vermiyorlardı sırala gece 3 de başlıyordu o günlere dönmeyi kimse istemez o yüzden RTE yi destekliyoruz

Alıntıyı görüntüle şuan sonuçlar böyle gidiyor

yok teşekkürler

adamsın
geldi akpli

ESTAROSSA58

80+ Bronze

BOŞ YAPMA al vatana faydası
at kafası.png
utanmaz herif

ESTAROSSA58

80+ Bronze
ne oldu bi sinirlendin :D
dolar dışında söyleyecek hiçbir şeyin yok. peki doları taptıklarından hangisi düzeltecek babacan mı?
Sen kimsin ben sana sinirleniyim şimdi rezilliklerinizi anlatmaya calişsam seçime kadar bitiremem ama sende bir tanesini anlayabilecek kapasite yok o yuzden muzunuzu verip çekiliyorum

Megan

80+ Silver
Sen kimsin ben sana sinirleniyim şimdi rezilliklerinizi anlatmaya calişsam seçime kadar bitiremem ama sende bir tanesini anlayabilecek kapasite yok o yuzden muzunuzu verip çekiliyorum
konuşmayı öğrenip oy verecek yaşa ulaşınca anlatırsın. sanaldan bile böyle çıldırıyorsanız siz gerçekte neler yaşıyosunuzdur :D

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri