Neler Yeni

14 Mayısta Oylar Kime?

?

• Recep Tayyip Erdoğan

Oylar: 62 19.7%
  • Kemal Kılıçdaroğlu

Oylar: 179 56.8%
  • Muharrem İnce

Oylar: 59 18.7%
  • Sinan Oğan

Oylar: 50 15.9%

• Oy kullanan toplam üye
    315
  • Anket kapatıldı .

Savaş Satış

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Savaş Satış
İlgilendiği Kategoriler
Silah Adana
Sabahtan akşama kadar şeriat diye ağlıyorsunuz bu adamlarla işbirliği içerisinde olan bir partiyi destekliyorsunuz neden resmini atınca kuduruyorsunuz ? siz busunuz fazla takılmayın size ne olduğunuzu hatırlatan adama kızmayın :D kudurmayın lütfen .
camii ye ayakkabı ile giren bir liderdense şeriat seçen lider isterim daha iyi

Megan

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle AYNEN :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

12
Xe0fAi-FZa1cz6hC (1).jpg

senin taptıkların insanların kıyafetleriyle uğraşırken karşı çıktıkların bunları yapıyor ve zaten bu konu altında ağlamandan acın belli oluyor.

Siz bu zihniyetle afrikadaki insanlardan daha da cahil durumdasınız haberiniz yok. Karşı çıktıklarınız bunları yaparken siz soğan tartışmanıza ve küçük dünyanıza dönebilirsiniz

ESTAROSSA58

80+ Bronze
camii ye ayakkabı ile giren bir liderdense şeriat seçen lider ist
2018-09-02-kirgizistan-056-cami.jpg
erim daha iyi
yapma yanarız

Alıntıyı görüntüle

senin taptıkların insanların kıyafetleriyle uğraşırken karşı çıktıkların bunları yapıyor ve zaten bu konu altında ağlamandan acın belli oluyor.

Siz bu zihniyetle afrikadaki insanlardan daha da cahil durumdasınız haberiniz yok. Karşı çıktıklarınız bunları yaparken siz soğan tartışmanıza ve küçük dünyanıza dönebilirsiniz
herzamanki gibi totondan sallıyorsun benim karşı olduklarım bunu yapmıyor ben bunlara karşı değilim ben tam tersi senin desteklediğin çözüm süreci gibi şeylere karşıyım

Megan

80+ Silver
yapma yanarız

herzamanki gibi totondan sallıyorsun benim karşı olduklarım bunu yapmıyor ben bunlara karşı değilim ben tam tersi senin desteklediğin çözüm süreci gibi şeylere karşıyım
images.jpeg

Soğan ekmek domates

Savaş Satış

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Savaş Satış
İlgilendiği Kategoriler
Silah Adana
yapma yanarız

o caminin ici degil cahil kardesim mesela restorana girerken yerde kırmızı halı olur ya onlardan cahil kardesim

Savaş Satış

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Savaş Satış
İlgilendiği Kategoriler
Silah Adana

ESTAROSSA58

80+ Bronze
o caminin ici degil cahil kardesim mesela restorana girerken yerde kırmızı halı olur ya onlardan cahil kardesim
aynenn
ayneeeen
images.jpg
camı dışında minber

valla bu chp liler neden böyle megan kanka adam çöplerde yaşamak istiyo herhalde

tamam cahil halk partisi destekleyen cahil kardesim kemal gelince gorurum ben seni boşuna 20 yıl kazanmadı bu adam
:D olm siz apk lısınız sizin kimseye cahil demeye hakkınız yok siz cahilliğin sözlükteki karşılığısınız ayrıca yobaz dostum chp li deilim aaaaa :D

Savaş Satış

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Savaş Satış
İlgilendiği Kategoriler
Silah Adana
aynenn

ayneeeen Alıntıyı görüntüle camı dışında minber

:D olm siz apk lısınız sizin kimseye cahil demeye hakkınız yok siz cahilliğin sözlükteki karşılığısınız ayrıca yobaz dostum chp li deilim aaaaa :D
göstericem ben sana o muzu ters çeviri birde o halı yı atıcam sana bekle kapaktan farkın yok aftikalı yobaz

Savaş Satış

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Savaş Satış
İlgilendiği Kategoriler
Silah Adana

Megan

80+ Silver
aynenn

ayneeeen Alıntıyı görüntüle camı dışında minber

Chpye tapmaya devam edebilirsin. Dünyanız soğandan ileri gidemiyor :D klasik chplinin normal bir tartışması

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,479
Üyeler
161,460
Son üye
Krenbaba1
Top Bottom