ne hikmetse senin bildirimlerin gelmiyor hep şans eseri görüyorum. Sistem anlamış ne kadar gereksiz birisi olduğunu okunmaya değer yorumun olmadığını, o yüzden göstermiyorevet o yüzden fetöyle pkk ile işid ile işbirliği içerisinde olanlara oy vereceksin mükemmel birisin ülkede oynaşmadığınız terörist bitince hizbullahı getirdiniz ve hala utanmadan konuşuyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
adam inanılmaz biririsi ya söylediği her şeyi kendi detekledikleri yapıyor sonra utanmadan başkası yaptı diyor ben böle yüzsüz bire adam görmedim omurga şart
ne hikmetse senin bildirimlerin gelmiyor hep şans eseri görüyorum. Sistem anlamış ne kadar gereksiz birisi olduğunu okunmaya değer yorumun olmadığını, o yüzden göstermiyor
galerinden sülalenin fotolarını atıp duruyorsun heralde? bu kaç oldu foto atıp duruyorsun cevap verebilecek akla sahip değilsen hiç yazma. Zaten konudan çıkınca unutuyorum senin gibi boş biri düşünülmeye değmez. Daha fazla yazıp da kendini rezil etme en iyisi
galerinden sülalenin fotolarını atıp duruyorsun heralde? bu kaç oldu foto atıp duruyorsun cevap verebilecek akla sahip değilsen hiç yazma. Zaten konudan çıkınca unutuyorum senin gibi boş biri düşünülmeye değmez. Daha fazla yazıp da kendini rezil etme en iyisi
ssk yı batıran kılıçdaroğlu üzüldüNiye hala rte var
ne bilm olm neyse rte kazancak zaten belli olumNeden hala yüzde 30 rte var
zaten çoğu oy yaşı gelmemiş chp bir grup toplayıp sadece kılıçdaroğluna verenler bunlarOylara bak , şaşırdım cidden ama aldanmamak lazım çünkü forum kitlesi genel olarak z kuşağı ve bu sistemden aşırı derecede şikayetçi olan bir kitle bu yüzden gerçekleri pek yansıtmıyor
yok teşekkürlerAKPliler Muharrem İnceciler Sinan Oğancılar bir daha düşünün derim Alıntıyı görüntüle
adamsınteyzem 300 TL'ye tavladı beyler kusura bakmayın akp basıcam
olm trollmu lan ciddiye alamıyorum
hatta chp ak partili birisinin evini yıkmış
izmir 1.mv adayı feto cu cıkmıs
ne bilm olm neyse rte kazancak zaten belli olum
zaten çoğu oy yaşı gelmemiş chp bir grup toplayıp sadece kılıçdaroğluna verenler bunlar
daha istiklal marşını okuyamayan belediye ne yapabilir bana söyleyin heykel den başka yaptığı bir şey yok çiftçilerin traktörü nerde kurban bayramı için 15000 TL vercektiler nerde
hatta ssk hastaneleri bebekleri rehin alıyordu insanları rehin alıyordu ilac vermiyorlardı sırala gece 3 de başlıyordu o günlere dönmeyi kimse istemez o yüzden RTE yi destekliyoruz
Alıntıyı görüntüle şuan sonuçlar böyle gidiyor
yok teşekkürler
adamsın
? laf bulamadın galiba garibimolm trollmu lan ciddiye alamıyorum
? laf bulamadın galiba garibim