Oylara bak , şaşırdım cidden ama aldanmamak lazım çünkü forum kitlesi genel olarak z kuşağı ve bu sistemden aşırı derecede şikayetçi olan bir kitle bu yüzden gerçekleri pek yansıtmıyor14 Mayıs 2023 te seçim olacak ve kimin kazanacağını tahmin etmeye çalışıyoruz oylar kime?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Sinan Oğan
Oy kullanmıyorsun ona sevindim. Evet HDP terörist ama karşıda HÜDA-PAR var o da terörist, evet CHP oy için HDP'nin desteğini alıyor ama zamanında karşıda da aynı şeyi yaptılar çünkü Ülkede Terörist Oyları azımsanmayacak derecede eğer ki şuan HDP ayrı olsaydı 2.turda her iki tarafta HDP ile işbirliği yapmak isteyecekti yani bu teröristlerin oyuna mecburuz köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek zorundayız ben zaten ilk turda bir ümit Sinan Oğan'dan kullanacağım oyumu ama 2.turda Malum Partiye kesinlikle vermemAjwuaafwwhfsjfwusfsisbkdh oy topla amcacım ben daha 17 yim anlamam terör işlerinden sen daha iyi bilirsin
15 yaşında kullanıcıların muharrem bey e oy vermesi bakımından gerçek bir sonuç olacağını sanmıyorum14 Mayıs 2023 te seçim olacak ve kimin kazanacağını tahmin etmeye çalışıyoruz oylar kime?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Sinan Oğan
Hizbullahçıların da yönetmesini istememen lazım o zaman.Rte ye verecem ülkeyi pkk lıların yönetmesini istemem chp liler 3 maymunu oynuyo sanki seloyu kavalayı çıkartmicak libyadan suriyeden çekilmicekmiş gibi
Hizbullahçılara karşı sorun yok yani.KK YE Mİ VERCENİZ SELOYU APOYU ÇİKARSİN DİYE AHWFWJFAJWFSJFSJSSKGSSKGKDVKDGKAGSKFGDKSGKDGFKGDİDGİDGODHDODGDKF
gerillaların sokağa indiği askerlerin 2. habur vakasını yaşadığı selonun hapisten çıktığı bir seçimdense hüda partisine bile oyumu atarım bi sorun görmüyorumHizbullahçıların da yönetmesini istememen lazım o zaman.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hizbullahçılara karşı sorun yok yani.
Kanka akp yi de desteklemiyorum alo ayiya dayi dicem diyede pkk ya terörist değil diyen adama mi destek verelim ince şuan en mantiklisiOy kullanmıyorsun ona sevindim. Evet HDP terörist ama karşıda HÜDA-PAR var o da terörist, evet CHP oy için HDP'nin desteğini alıyor ama zamanında karşıda da aynı şeyi yaptılar çünkü Ülkede Terörist Oyları azımsanmayacak derecede eğer ki şuan HDP ayrı olsaydı 2.turda her iki tarafta HDP ile işbirliği yapmak isteyecekti yani bu teröristlerin oyuna mecburuz köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek zorundayız ben zaten ilk turda bir ümit Sinan Oğan'dan kullanacağım oyumu ama 2.turda Malum Partiye kesinlikle vermem
İlk tura kimse bir şey diyemez ama eninde sonunda kemale vermek zorundayız karşı tarafında farkı yok HÜDA-PAR filan var doğuya Kürdistan dediği konuşmaları var HDP den pek bir farkı yok her iki tarafında istediği terörist Kürtlerin oyunu kazanmakKanka akp yi de desteklemiyorum alo ayiya dayi dicem diyede pkk ya terörist değil diyen adama mi destek verelim ince şuan en mantiklisi
Hüda Par planı bu.İlk tura kimse bir şey diyemez ama eninde sonunda kemale vermek zorundayız karşı tarafında farkı yok HÜDA-PAR filan var doğuya Kürdistan dediği konuşmaları var HDP den pek bir farkı yok her iki tarafında istediği terörist Kürtlerin oyunu kazanmak
Doğrudur ancak sırf apoyu seloyu dillendirdikleri için karşiyimİlk tura kimse bir şey diyemez ama eninde sonunda kemale vermek zorundayız karşı tarafında farkı yok HÜDA-PAR filan var doğuya Kürdistan dediği konuşmaları var HDP den pek bir farkı yok her iki tarafında istediği terörist Kürtlerin oyunu kazanmak
Maşallah bomba gibi kizlarHüda Par planı bu.
Alıntıyı görüntüle