Neler Yeni

14 Mayısta Oylar Kime?

?

• Recep Tayyip Erdoğan

Oylar: 62 19.7%
  • Kemal Kılıçdaroğlu

Oylar: 179 56.8%
  • Muharrem İnce

Oylar: 59 18.7%
  • Sinan Oğan

Oylar: 50 15.9%

• Oy kullanan toplam üye
    315
  • Anket kapatıldı .

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Azıcık aklın varsa anlayabilirsin kazanacağını
Rüyasında kazanırlar. Hükümete yakın anketler bile Kılıçdaroğlu'nu önde gösteriyor.
Örneğin 2018 cumhurbaşkanı rte kazanacağını biliyordum anketler hep rte öndeydi çoğunluğukla.

Megan

80+ Silver
Rüyasında kazanırlar. Hükümete yakın anketler bile Kılıçdaroğlu'nu önde gösteriyor.
Örneğin 2018 cumhurbaşkanı rte kazanacağını biliyordum anketler hep rte öndeydi çoğunluğukla.
1 aydan az kaldı az daha sabredin bakalım kim kazanıyor 😀

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
@yusufky01 @Soğansız Menemen @Araba @joker♤
Umursamayın iftira atan biridir kendisi gülüp geçiniz bence.
Alıntıyı görüntüle
ben bu çocuğun kafadan istiyorum tek yaptığı chp yi kötüleyip akp nin yediği haltları örtpas etmek bir tane bile hayır kardeşim o öyle değil dediği bir cümlesi yok chp li falan sanıyor beni xd. ben hiç bir partiye üye değilim ama şunu çok iyi biliyorum akp nin karşısına kim geçerse oy vereceğim o kadar sevmiyorum rte yeterince laleyi uzattı birazda kk yada muharrem laleyi uzatsın hep aynı kişi olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanlış anlamayın ama burada fikrini belirten üyelerin yaş ortalamasına bakarak (16-17) arası pek sağlıklı sonuçlar değil yani
sorma anasından babasından öğrenip buraya yazıyorlar

Megan

80+ Silver
ben bu çocuğun kafadan istiyorum tek yaptığı chp yi kötüleyip akp nin yediği haltları örtpas etmek bir tane bile hayır kardeşim o öyle değil dediği bir cümlesi yok chp li falan sanıyor beni xd. ben hiç bir partiye üye değilim ama şunu çok iyi biliyorum akp nin karşısına kim geçerse oy vereceğim o kadar sevmiyorum rte yeterince laleyi uzattı birazda kk yada muharrem laleyi uzatsın hep aynı kişi olmuyor

Hah ben de aynı şekilde kk karşısında kim olursa ona vereceğim o mantıktan sürekli kk nu eleştiriyorum şunu da bir anlayamadınız gitti. Bir de şuraya yazmadan önce konuşmaları bir düşünün çünkü her seferinde sen olsun diğerleri olsun aynısını yapıyor ve kendi yaptığınızı bana yüklüyorsumuz

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler

Aynı tarafdayız.
Şu an bu kafadayım.
IMG_20230419_202338.jpg
IMG_20230419_200814.jpg

IMG_20230319_020024.jpg

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Enes kaplan
CHP ve HDP ittifak yapıyor diyen arkadaşlar, HDP'nin %10'luk bir oy oranı var. Ayrıca KK'u her türlü terörü lanetliyoruz diyor, başta ki adamı göndermek istiyorsanız HDP ile ittifak neredeyse zorunlu.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
iha siha 31 edebiyatı yapan elemanlar 👇🏼
IMG_20230419_203024.jpg

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
CHP ve HDP ittifak yapıyor diyen arkadaşlar, HDP'nin %10'luk bir oy oranı var. Ayrıca KK'u her türlü terörü lanetliyoruz diyor, başta ki adamı göndermek istiyorsanız HDP ile ittifak neredeyse zorunlu.
kılıçdaroğlu hdp yi almasaydı rte alacaktı işte rte hdp yi alamadı onun siyasal islamcı versiyonu olan hüda parı aldı

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Aynısı anlattım anlamadılar.
kılıçdaroğlu hdp yi almasaydı rte alacaktı işte rte hdp yi alamadı onun siyasal islamcı versiyonu olan hüda parı aldı
Rte kazanırsa hüda par söz hakkı olacak o zaman çoğu çoğu kişi kara çarşaf giyer kadınlar yani.
Hdp hiç bir zaman söz hakkı yoktu olmazda zaten iktidar olamayacaklarını biliyorlar zaten.
Özgür Özel çok güzel açıkladı.
IMG_20230418_220832.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,168
Üyeler
160,959
Son üye
VicdansızSabuha
Top Bottom