Rüyasında kazanırlar. Hükümete yakın anketler bile Kılıçdaroğlu'nu önde gösteriyor.Azıcık aklın varsa anlayabilirsin kazanacağını
Örneğin 2018 cumhurbaşkanı rte kazanacağını biliyordum anketler hep rte öndeydi çoğunluğukla.
Rüyasında kazanırlar. Hükümete yakın anketler bile Kılıçdaroğlu'nu önde gösteriyor.Azıcık aklın varsa anlayabilirsin kazanacağını
1 aydan az kaldı az daha sabredin bakalım kim kazanıyorRüyasında kazanırlar. Hükümete yakın anketler bile Kılıçdaroğlu'nu önde gösteriyor.
Örneğin 2018 cumhurbaşkanı rte kazanacağını biliyordum anketler hep rte öndeydi çoğunluğukla.
Büyük ihtimalle 2. Tura kalacaktırİlk turda bitsin istiyorum bu yüzden Kemal Kılıçdaroğlu
ben bu çocuğun kafadan istiyorum tek yaptığı chp yi kötüleyip akp nin yediği haltları örtpas etmek bir tane bile hayır kardeşim o öyle değil dediği bir cümlesi yok chp li falan sanıyor beni xd. ben hiç bir partiye üye değilim ama şunu çok iyi biliyorum akp nin karşısına kim geçerse oy vereceğim o kadar sevmiyorum rte yeterince laleyi uzattı birazda kk yada muharrem laleyi uzatsın hep aynı kişi olmuyor@yusufky01 @Soğansız Menemen @Araba @joker♤
Umursamayın iftira atan biridir kendisi gülüp geçiniz bence.
Alıntıyı görüntüle
sorma anasından babasından öğrenip buraya yazıyorlarYanlış anlamayın ama burada fikrini belirten üyelerin yaş ortalamasına bakarak (16-17) arası pek sağlıklı sonuçlar değil yani
Hah ben de aynı şekilde kk karşısında kim olursa ona vereceğim o mantıktan sürekli kk nu eleştiriyorum şunu da bir anlayamadınız gitti. Bir de şuraya yazmadan önce konuşmaları bir düşünün çünkü her seferinde sen olsun diğerleri olsun aynısını yapıyor ve kendi yaptığınızı bana yüklüyorsumuzben bu çocuğun kafadan istiyorum tek yaptığı chp yi kötüleyip akp nin yediği haltları örtpas etmek bir tane bile hayır kardeşim o öyle değil dediği bir cümlesi yok chp li falan sanıyor beni xd. ben hiç bir partiye üye değilim ama şunu çok iyi biliyorum akp nin karşısına kim geçerse oy vereceğim o kadar sevmiyorum rte yeterince laleyi uzattı birazda kk yada muharrem laleyi uzatsın hep aynı kişi olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
sorma anasından babasından öğrenip buraya yazıyorlar
Aynı tarafdayız.Rüyasında kazanırlar. Hükümete yakın anketler bile Kılıçdaroğlu'nu önde gösteriyor.
ben bu çocuğun kafadan istiyorum tek yaptığı chp yi kötüleyip akp nin yediği haltları örtpas etmek bir tane bile hayır kardeşim o öyle değil dediği bir cümlesi yok chp li falan sanıyor beni xd. ben hiç bir partiye üye değilim ama şunu çok iyi biliyorum akp nin karşısına kim geçerse oy vereceğim o kadar sevmiyorum rte yeterince laleyi uzattı birazda kk yada muharrem laleyi uzatsın hep aynı kişi olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
sorma anasından babasından öğrenip buraya yazıyorlar
Şu an bu kafadayım.Aynı tarafdayız.
kılıçdaroğlu hdp yi almasaydı rte alacaktı işte rte hdp yi alamadı onun siyasal islamcı versiyonu olan hüda parı aldıCHP ve HDP ittifak yapıyor diyen arkadaşlar, HDP'nin %10'luk bir oy oranı var. Ayrıca KK'u her türlü terörü lanetliyoruz diyor, başta ki adamı göndermek istiyorsanız HDP ile ittifak neredeyse zorunlu.
Aynısı anlattım anlamadılar.CHP ve HDP ittifak yapıyor diyen arkadaşlar, HDP'nin %10'luk bir oy oranı var. Ayrıca KK'u her türlü terörü lanetliyoruz diyor, başta ki adamı göndermek istiyorsanız HDP ile ittifak neredeyse zorunlu.
Rte kazanırsa hüda par söz hakkı olacak o zaman çoğu çoğu kişi kara çarşaf giyer kadınlar yani.kılıçdaroğlu hdp yi almasaydı rte alacaktı işte rte hdp yi alamadı onun siyasal islamcı versiyonu olan hüda parı aldı