25 şınav çok iyi buna arada ben senin yaşındayken 5i zorlardım.d Bende şuan senin yaşında kardeşim var ona Ege fitnesstan spor hareketleri ile başlattım...
sevgi üzerine düşünmen çok doğal. çünkü sevmek, sevilmek bir ihtiyaç. ama sosyal olmama rağmen neden olmuyor diye düşünme. böyle şeyler bekleyince değil...
Şu an küçük bir şehirdeyim ama sınav senesindeyim liseye ankaraya gitme ihtimalim var, ankarada baya vardır.
Teşekkürler, ege fitness'tan falan evde spor...
Kankam şimdiden başarılar bence muay thai git.Ama sana ekstra bilgi vereyim gelecek dönem demişsin gelecek döneme kadar biraz calisthenics çalışman çünkü...
selamlar gelecek dönem bir dövüş sporuna gitmek istiyorum. Kendimi koruyabilecek temel beceriye sahip olmak ve fiziksel olarak güçlenmek amacım diyebilirim...
Burası birisinin içini dökme yeri değil yahu. Millet başlığa bakıyor, giriyor içeri sınav sorularından fazla yazı var. Tabi kimse okumaz, ben de okumadım...
dizi/filmin onaylanması, iyi ödüller alabilmesi ile ilgili. Bu tür şeylerin lobisi az değil, bu yüzden ideolojik olarak böyle şeylere yakın olmayanlar bile...