Aybars Han

Profil mesajları Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Ailem pc almıyor ölmek istiyorum bu arada discord isteyip herkese sövüyorum ve hakkında hiç bir şey bilmediğim insanlara şeriatçı akpli, alevi düşmanı falan diyorum. Adım özgür 3169 çok zekiyim hakkımda kısmında Atatürk'ün kürt arkadaşı olmasına rağmen kürtlere büyük bir küfür yazıyor. Güya çok sevdiğim Atatürk hakkında bir halt bilmediğim için Atatürk'ün fatihi sevdiğini bilmiyorum ve fatih sultan mehmet'e sövüyorum. Ailem beni kendi ideolojileriyle yetiştirdi. Bu arada küfredip dm'den kaçıyorum sonra kendime yediremeyip tekrardan dönüyorum. Ben samsunlu.
    @dutemo @Carl-S @MematiBaş🚬
    ''Hatalıydım''
    Aybars Han
    Aybars Han
    ''kendime göre bir mantığı var ama gerek yok''
    Mehmet Yılmaz
    Mehmet Yılmaz

21- Forumun genel işleyişi ve düzeni hakkında şikayetlerinizi, tavsiyelerinizi ve tüm sorularınızı [email protected] mail adresine iletin
    22- Forumda, forum düzeni ve işleyişi hakkında eleştiri, soru ve tavsiye konuları açmak kesinlikle yasaktır. Yukarıdaki mail adresini kullanabilirsiniz
    Aybars Han
    Aybars Han
    Forum üyeleri hakkındaki şikayetimi size mi bildireceğim? Oraya da yazmışım Forum üyeleri hangi konu hakkında bir şey açacaksa onu seçsin daha hit alsın diye konu dışını seçmesin ki daha doğru bir düzen olsun. Direk kural saçma.
    ''neyse bu kalsın anı olarak''
    Olum çok küçük bir tc siyasetçileri seçim yaptım tek başına bu kadar sardı eğlendirdi bir de büyük bir işe kalksak :D
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,806
Üyeler
193,709
Son üye
llaves