Konuştuğum Kız Problemlimi?

Yamaha MT-09

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
229
Arkadaşlar merhaba bi kız ile yaklaşık bir aydır konuşuyoruz insta ve wp üzerinden. Buluşmak için birbirimizi fazlasıyla tanıyoruz fakat kız buluşmaya gelmek istemiyor nedeni ise Yks yüzünden. Yaklaşık 18 gün var Yks sınavına fakat bana yarım gün ayırıp buluşmaya gelmiyor sınava çalışmam lazım diyor. Bende ona soru sordum daha bir hafta öncesine kadar telefonla oyunuyordun şimdimi geldi aklına diye onun söylediği şey ise ailem ile kavga ettim daha yeni aklım başıma geldi dedi. Bilmiyorum buluşmakmı istemiyor yoksa sizce buluşmakmamak için bir nedenmi ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Büyük ihtimal biri daha var sen yedek olabilirsin yada gerçekten ailesi ile kavga etti yada sen onun için çok önemli değilsin bunların hepsi ihtimal hangisi doğru kesin olarak emin olmazsın çünkü onu yeterince tanımıyorsun. İsteyen her şartta görüşür 1 çay içmelik vakit bulur.

İlişki durumunu forumda anlatmak bi ban mı saçma geliyo 😁 neyse. Mantıklı sebep hedefleri varsa. Geçiştiriyoda olabilir

Sen problemsin knk kızın sınavına 18 gün kalmış buluşalım diyosun
Ya dostum altı üstü yarım gün
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Büyük ihtimal biri daha var sen yedek olabilirsin yada gerçekten ailesi ile kavga etti yada sen onun için çok önemli değilsin bunların hepsi ihtimal hangisi doğru kesin olarak emin olmazsın çünkü onu yeterince tanımıyorsun. İsteyen her şartta görüşür 1 çay içmelik vakit bulur.
Benden başka bir erkekle konuşmadığını biliyorum. Fakat önemsemiyor olabilir.

Tam kişiliğini bilmedeğin için cidden şuan önceliği o olduğu için mi yoksa seni önemsemediği için mi böyle yapıyor bilemezsin. Tekrardan dediğim gibi tam kişiliğini bilmediğim için belki önemsiyordur ancak hedefleri daha ağır basmıştır. Böyle şeyler kişiden kişiye değişir, ben kendi adıma konuşacak olsam önemsediğim birisi için bir kaç saat ayırabilirim. Ancak kızın arka planda yaşadıklarını vs de bilmediğimiz için net bir yorum yapamayız. Eğer buluşmak istemediği içinse zaten 2 hafta içerisinde bahanesi kalmayacak, o zaman anlarsın.

olabilir mantıksız bir sebep değil. Sınavdan sonra dene birde

Sınavdan sonra yine aynı moddaysa sal gitsin hayır gelmez.

Arkadaşlar merhaba bi kız ile yaklaşık bir aydır konuşuyoruz insta ve wp üzerinden. Buluşmak için birbirimizi fazlasıyla tanıyoruz fakat kız buluşmaya gelmek istemiyor nedeni ise Yks yüzünden. Yaklaşık 18 gün var Yks sınavına fakat bana yarım gün ayırıp buluşmaya gelmiyor sınava çalışmam lazım diyor. Bende ona soru sordum daha bir hafta öncesine kadar telefonla oyunuyordun şimdimi geldi aklına diye onun söylediği şey ise ailem ile kavga ettim daha yeni aklım başıma geldi dedi. Bilmiyorum buluşmakmı istemiyor yoksa sizce buluşmakmamak için bir nedenmi ?
bırak sınavına çalışsın, darlama kızı

hocam 18 gün var evet belkide sana çokta bağlanmamakiçin birmesafe koyuyor olabilir sonuçta siz şu anda bir şeyler yaşasanız ve bu 18 günlük süreçte kızın mentalini etkileyecek bir olay olsa belkide mezuna bırakacak bu riske atılcak bir şey değil aklı başında olan kim varsa öyle yapar benim bir arkadaşım var çocuk iyi bir şekilde hazırlanıyordu sonrasında bir kız ile çıkmaya başladı ve ilişkileri iyi gitmedi bu yüzden çocuğun mentali patladı ve oyun oynamaya başladı yani bu yüzden kızın böyle bir tepki vermesi çok normal bir şey birde sana ekstra bir öneri genelde tavsiye alacaksan iyi bir çevren varsa düzgün insanlardan oluşan onlardan tavsiye al onun dışında forum tarzı veya hiç tanımadığın etmediğin insanların senin bu tarz şeylerde kafanı karıştırmasına izin verme kendi kararını ver başkalarının fikirleri ile yaşama

Sınava kadar idare et sınavdan sonra aynıysa tekmeyi bas

Artık gerçek hayatta babana bile güvenmiycen diyolar sen sanaldaki kızı buluşcak kadar nasıl iyi tanırsın tanıyabilcen nasıl buluşcan ortalık bu kadar kötüyken ne tuzak olabilceni ne bilcen trol biri senle eğleniyor boş zaman geçiriyor işte 1 aydır ayrıca sen ve senin gibiler sanalda gördünüz tanıdınız gibimi zannediyonuz gerçek hayatta insanları belkide davranışsalda karakterselde hiç hoşuna gitmeyecek tipine aşık olsan tip olarak bile sanal farklıdır birinin kanlı canlı karşında dururkenki gördüğün tip farklıdır buluşsan hadi diyelim herşeyi dört dörtlük tip davranış karakter buluştun hoşuna gitti sende ona aynı şekilde git gel atıyorum her gün 2 saat yolmu ayırcan o sana ayırcakmı öyle bir boşluk olacakmı 2 tarafında gerçek hayat bile bi bakıyon 2 güne kopuyo sanaldan gerçeğe dökülen işmi yürür yok sanaldan tanıştılar hatta evlendiler evli mutlu çocuklu milyonda 1 şeylerde haberlere çıkıyor sizce onların hayaliylemi hatta yola çıkmaya kalkıyosunuz 1 saniyelik engelle o 1 aylık sohbeti muhabbetide yok eder kalırsın öyle ne anlatıyon dayı

Geri