Neler Yeni

14 Mayısta Oylar Kime?

?

• Recep Tayyip Erdoğan

Oylar: 62 19.7%
  • Kemal Kılıçdaroğlu

Oylar: 179 56.8%
  • Muharrem İnce

Oylar: 59 18.7%
  • Sinan Oğan

Oylar: 50 15.9%

• Oy kullanan toplam üye
    315
  • Anket kapatıldı .

Savaş Satış

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Savaş Satış
İlgilendiği Kategoriler
Silah Adana
ortalık karışıyor daha beni etiketlemeyin beni de anmayın da bu sefer ban yemeyeyim bir şey demeyince de ban yiyoruz :D
yok kanka etiketlemeyiz seni sen adamsın kanka
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyuna gireceğim yazdığınız mesajlara bakmıcam

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
ortalık karışıyor daha beni etiketlemeyin beni de anmayın da bu sefer ban yemeyeyim bir şey demeyince de ban yiyoruz :D
@Carl-S açık açık hdpyi tercih ettiğinizi de belirttiniz sana geçen şeriatın ne olduğunu anlatmıştım ama hala kadına şiddet falan zannediyorsun heralde . Sonra da hdp desteklemiyorum diyorsun çelişkiye bak
Usta Öyle bir şey demedim veya desteklemedim bile uydurmayın lütfen.
Aynen aynen terör örgütü destekliyoruz size göre demi?

Son düzenleme:

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
Video mu kapıştıracağız Erdoğan'ın bana arşivini döktürme buraya

Trump ne diyordu Erdoğan'a bak beni uğraştırma tüm mal varlığını açıklarım diyince tıpış tıpış Rahibi verdiniz Amerika'ya eyy Amerika sen kimsin ya diyordunuz
eee ? Bunlarda sizin eski adamınız zaten

Boğaziçi öğrencileri haklarını kullanıp eylem yaparken Erdoğan çıkıp ne diyordu bunlar terörist işte bunlar sürtük daha var söyleyeyim mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,824
İsim
Doruk
sürekli avrupaya gitme imkanı kuran sizler mi diyor bunu? Nasıl bir gurur var anlamıyorum hep kendi yaptıklarınızı karşıya atıyorsunuz :D

helal olsun sanalda normal atıştığım kişilere kinlenecek değilim sen de helal et arada hakaretlerimiz oldu birbirimize

bunlara göre iran+suriye. Gerçekte Allahın kanunları ile hükmetmektir. Şimdi irana falan bakıp ona göre yorumluyorlar halbuki ne olduğundan iranın nasıl yanlış uyguladığından haberleri yok. Ve ülkede kendini dindar sanan ama dinden bir haber olan, şeriatı kızları okula göndermemek olarak gören çok büyük bir kesim de olduğundan çoğu kişi yine ona göre yorumluyor.
Her müslümanın şeriatı desteklemesi gerekiyor maide suresi 44.ayeti okursan anlarsın zaten.
Sürekli gerçek şeriat öyle değil diyorsunuz da Erdoğanın gerçek şeriatı uygulayacağı ne malum? O kadar yetkiyi kime verseniz sapıtır zaten.Şeriatı inan çok araştırdım ve dine göre yönetilen hiçbir toplumun ilerleyemeyeceği görüşündeyim.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Sürekli gerçek şeriat öyle değil diyorsunuz da Erdoğanın gerçek şeriatı uygulayacağı ne malum? O kadar yetkiyi kime verseniz sapıtır zaten.Şeriatı inan çok araştırdım ve dine göre yönetilen hiçbir toplumun ilerleyemeyeceği görüşündeyim.
Bende aynısını demeye çalışıyorum anlamıyor herhalde 🤷🏻‍♂️

Megan

80+ Silver
eee ? Bunlarda sizin eski adamınız zaten
evet. bunlardan umut bekliyorsunuz işte.

Usta Öyle bir şey demedim veya desteklemedim bile uydurmayın lütfen.
Aynen aynen terör örgütü destekliyoruz size göre demi?
üstte adam yazmış hizbullah yerine hdp desteklerim diye sen de beğenmişsin. Hdp sana göre iyi mi kötü mü o da bellisiz

Video mu kapıştıracağız Erdoğan'ın bana arşivini döktürme buraya

Trump ne diyordu Erdoğan'a bak beni uğraştırma tüm mal varlığını açıklarım diyince tıpış tıpış Rahibi verdiniz Amerika'ya eyy Amerika sen kimsin ya diyordunuz

Boğaziçi öğrencileri haklarını kullanıp eylem yaparken Erdoğan çıkıp ne diyordu bunlar terörist işte bunlar sürtük daha var söyleyeyim mi ?
"Boğaziçi Üniversitesi'nde protestolar çerçevesinde öğrenciler tarafından hazırlanan bir sergide, Mescid-i Haram'ın arka plan olarak kullanıldığı, mescidin ortasına, Kâbe'nin bulunduğu bölgeye Kâbe'nin üzerini kapatacak şekilde bir Şahmeran tasvirinin yerleştirildiği, resmin etrafına ise LGBTİ bayraklarının eklenmiş olduğu bir eser sergilendi."
bu öğrencilerden mi bahsediyorsun

bu mantıkla düşünürsen işim içinden çıkamazsın, en basiti kk nun laikliği doğru uygulayacağı ne malum? anlamsız olmuş

Son düzenleme:
Top Bottom