14 Mayısta Oylar Kime?

?

• Recep Tayyip Erdoğan

Oylar: 62 19.7%
  • Kemal Kılıçdaroğlu

Oylar: 179 56.8%
  • Muharrem İnce

Oylar: 59 18.7%
  • Sinan Oğan

Oylar: 50 15.9%

• Oy kullanan toplam üye
    315
  • Anket kapatıldı .
Memleket Partisi'ne Üyeyim ancak Oylar Kılıçdaroğlu'na :peepokalp:

14 Mayıs 2023 te seçim olacak ve kimin kazanacağını tahmin etmeye çalışıyoruz oylar kime?

Recep Tayyip Erdoğan

Kemal Kılıçdaroğlu

Muharrem İnce

Sinan Oğan
Oylara bak , şaşırdım cidden ama aldanmamak lazım çünkü forum kitlesi genel olarak z kuşağı ve bu sistemden aşırı derecede şikayetçi olan bir kitle bu yüzden gerçekleri pek yansıtmıyor

Ajwuaafwwhfsjfwusfsisbkdh oy topla amcacım ben daha 17 yim anlamam terör işlerinden sen daha iyi bilirsin
Oy kullanmıyorsun ona sevindim. Evet HDP terörist ama karşıda HÜDA-PAR var o da terörist, evet CHP oy için HDP'nin desteğini alıyor ama zamanında karşıda da aynı şeyi yaptılar çünkü Ülkede Terörist Oyları azımsanmayacak derecede eğer ki şuan HDP ayrı olsaydı 2.turda her iki tarafta HDP ile işbirliği yapmak isteyecekti yani bu teröristlerin oyuna mecburuz köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek zorundayız ben zaten ilk turda bir ümit Sinan Oğan'dan kullanacağım oyumu ama 2.turda Malum Partiye kesinlikle vermem

Rte ye verecem ülkeyi pkk lıların yönetmesini istemem chp liler 3 maymunu oynuyo sanki seloyu kavalayı çıkartmicak libyadan suriyeden çekilmicekmiş gibi :D

Rte ye verecem ülkeyi pkk lıların yönetmesini istemem chp liler 3 maymunu oynuyo sanki seloyu kavalayı çıkartmicak libyadan suriyeden çekilmicekmiş gibi :D
Hizbullahçıların da yönetmesini istememen lazım o zaman.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

KK YE Mİ VERCENİZ SELOYU APOYU ÇİKARSİN DİYE AHWFWJFAJWFSJFSJSSKGSSKGKDVKDGKAGSKFGDKSGKDGFKGDİDGİDGODHDODGDKF
Hizbullahçılara karşı sorun yok yani.

Hizbullahçıların da yönetmesini istememen lazım o zaman.

Hizbullahçılara karşı sorun yok yani.
gerillaların sokağa indiği askerlerin 2. habur vakasını yaşadığı selonun hapisten çıktığı bir seçimdense hüda partisine bile oyumu atarım bi sorun görmüyorum

Beyler uğraşmayın şunlarla az kaldı bunlarda konuşamayacak

Ne deseniz karşı çıkacaklar

bu arada ince hakkında bu aralar sıkıntılı şeyler dönüyor twitterda falan bir araştırın isterseniz oy vermeden önce bir daha düşünün

Açıkcası ben doğru olduğunj düşünüyorum twitterda dönenlerin

Oy kullanmıyorsun ona sevindim. Evet HDP terörist ama karşıda HÜDA-PAR var o da terörist, evet CHP oy için HDP'nin desteğini alıyor ama zamanında karşıda da aynı şeyi yaptılar çünkü Ülkede Terörist Oyları azımsanmayacak derecede eğer ki şuan HDP ayrı olsaydı 2.turda her iki tarafta HDP ile işbirliği yapmak isteyecekti yani bu teröristlerin oyuna mecburuz köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek zorundayız ben zaten ilk turda bir ümit Sinan Oğan'dan kullanacağım oyumu ama 2.turda Malum Partiye kesinlikle vermem
Kanka akp yi de desteklemiyorum alo ayiya dayi dicem diyede pkk ya terörist değil diyen adama mi destek verelim ince şuan en mantiklisi

Kanka akp yi de desteklemiyorum alo ayiya dayi dicem diyede pkk ya terörist değil diyen adama mi destek verelim ince şuan en mantiklisi
İlk tura kimse bir şey diyemez ama eninde sonunda kemale vermek zorundayız karşı tarafında farkı yok HÜDA-PAR filan var doğuya Kürdistan dediği konuşmaları var HDP den pek bir farkı yok her iki tarafında istediği terörist Kürtlerin oyunu kazanmak

İlk tura kimse bir şey diyemez ama eninde sonunda kemale vermek zorundayız karşı tarafında farkı yok HÜDA-PAR filan var doğuya Kürdistan dediği konuşmaları var HDP den pek bir farkı yok her iki tarafında istediği terörist Kürtlerin oyunu kazanmak
Hüda Par planı bu.
Screenshot_20230420-212632_Chrome.jpg

Doğrudur ancak sırf apoyu seloyu dillendirdikleri için karşiyim

Maşallah bomba gibi kizlar 💣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,747
Üyeler
185,794
Son üye
xBuio