artık galerinden ailenin fotolarını atma artık yeterAlıntıyı görüntüle sanki laftan anlıyorsunuz al yavrum.
valla yaİnceye basanların çoğunun oy veremeyeceği gerçeği ahjgasdgdadasd
cnm kendi ailen o durumda diye herkesin ailesini o şekil gibi düşünme sizin düşünce yapılarınızın temsili o hemi gülümartık galerinden ailenin fotolarını atma artık yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:
valla ya
ben senin sülalenden kastetmiştim yanlış yazmışımcnm kendi ailen o durumda diye herkesin ailesini o şekil gibi düşünme sizin düşünce yapılarınızın temsili o hemi gülüm Alıntıyı görüntüle al sana bu fazla deil
ben senin sülalenden kastetmiştim yanlış yazmışım
195 oyun 100 den fazlası zaten 16 17 yaşında muhtemelenİnceye basanların çoğunun oy veremeyeceği gerçeği ahjgasdgdadasd
bencede zaten ince max %5 oy alır195 oyun 100 den fazlası zaten 16 17 yaşında muhtemelen
ah garibim vah garibim. Siz ne modernliği ne de bilimi bilirsiniz afrikadaki insanlardan farkınız yok kıyafet değişince çağdaş insan olduğunuzu sanırsınız.cnm kendi ailen o durumda diye herkesin ailesini o şekil gibi düşünme sizin düşünce yapılarınızın temsili o hemi gülüm Alıntıyı görüntüle al sana bu fazla deil
yavrummu dediniz siz bana :İstanbul KuleAlıntıyı görüntüle ok .al yawrum al al ye.
bu arada cidden oy kullanabiliyor musun yaşın 15 gibi duruyor daha cümle yazmaya kapasiten yetmiyorAlıntıyı görüntüle ok .al yawrum al al ye.
ah garibim vah garibim. Siz ne modernliği ne de bilimi bilirsiniz afrikadaki insanlardan farkınız yok kıyafet değişince çağdaş insan olduğunuzu sanırsınız.
evde akşama kadar pc başında kendini heba edip, ne kendine ne de kimseye hayrı olmayan senin gibi birisinin çok akıllı biriymiş gibi konuşması ne acı
12bu arada cidden oy kullanabiliyor musun yaşın 15 gibi duruyor daha cümle yazmaya kapasiten yetmiyor
max cehape işte anca galerisindeki ailelerini gönderir