Neler Yeni

14 Mayısta Oylar Kime?

?

• Recep Tayyip Erdoğan

Oylar: 62 19.7%
  • Kemal Kılıçdaroğlu

Oylar: 179 56.8%
  • Muharrem İnce

Oylar: 59 18.7%
  • Sinan Oğan

Oylar: 50 15.9%

• Oy kullanan toplam üye
    315
  • Anket kapatıldı .

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Karşı çıkan o zihniyette olan sizsiniz. Sizden kaç tane aklı selim insan çıkıyor? Gurura bak hem karşı çıkıyor hem de laf atıyor. Benim yerime de yazıp kendini bozuyorsun aslında benim zahmet etmeme gerek yok :D
olm sizin kafanızda sorunmu var ''senin taptıkların insanların kıyafetleriyle uğraşırken karşı çıktıkların bunları yapıyor '' yazmıssın bende karşı olmadığımı ifade ettim tamam zeka olarak çok bir şey beklemiyorum ama bukadarıda çok az :D yapma etme
Mesaj otomatik birleştirildi:

Chpye tapmaya devam edebilirsin. Dünyanız soğandan ileri gidemiyor :D klasik chplinin normal bir tartışması
:D dostum tamam hani gerçekten çok beklentim çok az '' chp li deilim aaaaa :D'' ifadesini kullandım olmadığımı belittim yapmayın kendinizi rezil etmeyin 2nizin ıq puanını toplayınca en azından birinizin ayakkabı numarasınız geçsin lütfen

Savaş Satış

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Poyraz
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe
olm sizin kafanızda sorunmu var ''senin taptıkların insanların kıyafetleriyle uğraşırken karşı çıktıkların bunları yapıyor '' yazmıssın bende karşı olmadığımı ifade ettim tamam zeka olarak çok bir şey beklemiyorum ama bukadarıda çok az :D yapma etme

:D dostum tamam hani gerçekten çok beklentim çok az '' chp li deilim aaaaa :D'' ifadesini kullandım olmadığımı belittim yapmayın kendinizi rezil etmeyin 2nizin ıq puanını toplayınca en azından birinizin ayakkabı numarasınız geçsin lütfen
knk protokol halısı attım cevap vermedin niye haksız çıktın çünkü daha küçüksün büyüynce anlarsın git bi 1994 öncesi türkiye izle

Megan

80+ Silver

Chpye tapıp da chpli değilim diyince tapmamış mı oluyorsun? :D
Cidden insanda gurur olur tek gündeminiz domates soğan. akpden bağımsız ülkeye faydası olan abd seviyesindeki şeylere karşısınız sizin zihniyet afrikada telefon görmemiş insanda yok.
Bir cümle kurabilecek kapasiteye sahip olmayıp millete düşük iq lu demek 👍

ESTAROSSA58

80+ Bronze
knk protokol halısı attım cevap vermedin niye haksız çıktın çünkü daha küçüksün büyüynce anlarsın git bi 1994 öncesi türkiye izle

bak sen benden cevap bekliyorsun diğerine dedim sanada diyim anlayabileceğinizi sanmıyorum ben sizinle TARTIŞMIYORUM fark ettiysen sana muz veriyorum diğerinede ne olduğunu hatırlatıyorum BEN SİZİNLE TARTIŞMIYORUM ssk yı batırdı diyen apk yı destekliyen bir herifsin sana ne demem gerekiyor benim :D şaka gibisiniz kapasite meselesi 3. kez diyorum ben chp li deilim sizin 2 partiden fazlasını aklınızda tutamadığınızı biliyorum ama başka partilerde var inan ha unutmadan
images.jpg

Savaş Satış

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Poyraz
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe
bak sen benden cevap bekliyorsun diğerine dedim sanada diyim anlayabileceğinizi sanmıyorum ben sizinle TARTIŞMIYORUM fark ettiysen sana muz veriyorum diğerinede ne olduğunu hatırlatıyorum BEN SİZİNLE TARTIŞMIYORUM ssk yı batırdı diyen apk yı destekliyen bir herifsin sana ne demem gerekiyor benim :D şaka gibisiniz kapasite meselesi 3. kez diyorum ben chp li deilim sizin 2 partiden fazlasını aklınızda tutamadığınızı biliyorum ama başka partilerde var inan ha unutmadan Alıntıyı görüntüle
o muzu çevirip sana neyse ilk önce chp tapıyorum diyipde chp yi desteklemiyorum demek ayrı bir mallık bize 2 iq diyorsun 2 iq lik adamlarla tartışıyorsun buda ayrı bi mallık

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Chpye tapıp da chpli değilim diyince tapmamış mı oluyorsun? :D
Cidden insanda gurur olur tek gündeminiz domates soğan. akpden bağımsız ülkeye faydası olan abd seviyesindeki şeylere karşısınız sizin zihniyet afrikada telefon görmemiş insanda yok.
Bir cümle kurabilecek kapasiteye sahip olmayıp millete düşük iq lu demek 👍
aynennnnn
images.jpg
:D chpli olduğumu nerden çıkarttın 3 ıq deyince niye kızıyorsunuz iltifatta olabilir bide böle düşün :D

o muzu çevirip sana neyse ilk önce chp tapıyorum diyipde chp yi desteklemiyorum demek ayrı bir mallık bize 2 iq diyorsun 2 iq lik adamlarla tartışıyorsun buda ayrı bi mallık
chp ye tapıyorummu dedim aldkhaskldbnaklsjdnb :D sen bu yaşına kadar bu zeka ile nasıl yaşadınlan
images.jpg

Savaş Satış

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Poyraz
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe

Carl-S

80+ Gold

hatta chp ak partili birisinin evini yıkmış

izmir 1.mv adayı feto cu cıkmıs

ne bilm olm neyse rte kazancak zaten belli olum

zaten çoğu oy yaşı gelmemiş chp bir grup toplayıp sadece kılıçdaroğluna verenler bunlar

daha istiklal marşını okuyamayan belediye ne yapabilir bana söyleyin heykel den başka yaptığı bir şey yok çiftçilerin traktörü nerde kurban bayramı için 15000 TL vercektiler nerde

hatta ssk hastaneleri bebekleri rehin alıyordu insanları rehin alıyordu ilac vermiyorlardı sırala gece 3 de başlıyordu o günlere dönmeyi kimse istemez o yüzden RTE yi destekliyoruz

Alıntıyı görüntüle şuan sonuçlar böyle gidiyor

yok teşekkürler

adamsın
O anket ne?
Kimse buna inanmıyor artık.

Megan

80+ Silver
aynennnnn Alıntıyı görüntüle :D chpli olduğumu nerden çıkarttın 3 ıq deyince niye kızıyorsunuz iltifatta olabilir bide böle düşün :D

chp ye tapıyorummu dedim aldkhaskldbnaklsjdnb :D sen bu yaşına kadar bu zeka ile nasıl yaşadınlan Alıntıyı görüntüle
Sen en iyisi bi telefondan bilgisayardan uzaklaş radyasyona maruz kalmaktan beyninde hücre kalmamış. Anlaşılan 1 gram aklın varmış tapdığın zihniyet onu da elinden almış.
Git bi kitap oku cümle kurmayı öğren, yaşın da büyüsün oy kullanacak yaşa gel sonra cevap ver vereceksen. Bir daha da etiketleme muhatapa alınmaya değecek birisi değilsin.

IMG-TAI-TFX.jpg

images (1).jpeg

Yapacak heykel bulamayınca kendi heykelinizi yapmışsınız heralde :D
Ama hakkınızı yiyemem çok iyi heykel yapıyorsunuz, chp iktidar olsa sanatı böyle geliştirir ve bizi avrupa seviyesine yükseltir işte

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,922
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom