DonanımFikir
Moderatör
- En İyi Cevap
- 10
- Reaksiyon skoru
- 36,886
Bir de genç oyu bu oylar ona ragmen ýüzde 20.%20 oy vermişler şu adamahala veriyorlar ya
Bir de genç oyu bu oylar ona ragmen ýüzde 20.%20 oy vermişler şu adamahala veriyorlar ya
Ailesinden gördüklerini inanıyorlar sorgulama hiç yok hocam.Bir de genç oyu bu oylar ona ragmen ýüzde 20.
Mesajımda akp ile ilgili bir yorum bulunmuyor neden bu kadar kudurdun? Söylediklerim zoruna gitti heralde önce ona bi açıklama yap yapabiliyorsanaynen kanka hüdapar işbirliği
max akpe
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3 ay öncesine kadar ak parti hdp ile ittifak yapmak için aynı masaya oturma teklifi verdi
Müslüman olmayan herkes kafir bunda bir şey yokBen müslüman değilim ve şeriat istemiyorum müslümanlıkta zorlama yok denmesine rağmen insanlara müslüman değilim dediğimde ya kâfir damgası yiyorum ya da Müslüman olmaya zorlanıyorum ? En çok müslüman sizsiniz hırsızlık sizde hak yeme sizde emin olun kâfir dediğiniz o insanlar bile sizden daha çok müslüman gibi yaşıyor
Ayrıca siz Kur'an'ı Kerim kitabının insanlar tarafından kendi amaçları çıkarları doğrultusunda içindekilerin değiştirildiğini düşünüyor musunuz ?
Gerçek din adamı falan kalmadı çok nadir rastlarsınız çakma din adamları gibi zamları Allah yapıyor diyen kişiler ile başka bir ülkeye gidip şeriat kurallarını uygulamakta özgürsünüz
@Megan
şu seçim bitsin yazacam sana GÜLÜNECEK HALDESİNİZ